Dodaj do ulubionych

Kożuchowska ścieła włosy

28.08.06, 13:55
Już prawie wszedzie się o tym mówi więc dlaczego nie tu :)

www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=art&id=971
I jak Wam sie podoba?
Obserwuj wątek
    • noc_kairu Re: Kożuchowska ścieła włosy 28.08.06, 16:05
      Nawet całkiem ,całkiem
    • iwka901 Re: Kożuchowska ścieła włosy 28.08.06, 16:22
      Bardzo jej pasuje ta nowa fryzurka, ale trochę dodaje lat.
      • harriet24 Re: Kożuchowska ścieła włosy 28.08.06, 16:29
        Dokładnie to samo pomyślałam!Gosia wygląda świetnie i nareszcie "na swoje
        lata". Te długie kucyki z MjM sprawiały, że wyglądała dziecinnie.
    • monikas28 Re: Kożuchowska ścieła włosy 28.08.06, 16:48
      wygląda PRAWIE jak Mroczek:))))
      ale mnie się nie podoba mówiąc szczerze
    • Gość: marisa_tomei Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:52
      wygląda ładnie, ale starzej o 10 lat. Po prostu powazniej, w dlugich wlosach
      wygladala bardziej dziewczeco.
      • Gość: lucynka Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:05
        takie samo mam wrażenie,że ją to postarza- i tak miała zmarchy na gębie a teraz
        wygląda na 50 lat:DDDD
        • Gość: Ja Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: 193.151.48.* 28.08.06, 17:39
          Lucynka idz diecko do okulusty. 50-letniej kobiety chyba na oczy nie widziałas.
          • Gość: kaska123 Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.autocom.pl 29.08.06, 08:25
            a j myślałam, że trzeba ściąć włosy, po to by pomóc chorym na raka
    • Gość: ryzyko Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.chello.pl 29.08.06, 10:05
      Epokowe wydarzenie! Sensacja stulecia! Na takie wydarzenie czekały całe rzesze
      ludzi spragnionych wiekopomnych zjawisk!
      Cholery mozna dostać czytając takie informacje!
      Co to kogos obchodzi?
      Wiem, wiem, zaraz fani tej oscarowej aktorki, ba gwiazdy kina polskiego
      nawrzeszczą, żeby ich nie czytać, lub, że targa mną zawiść. Jakoś tak się
      dzieje, że mają do dyspozycji dwa alternatywne argumenty: zawiść lub możliwość
      nie interesowania się danym faktem. Na więcej ich nie stać.
      Mam w nosie takie opinie i takie sensacje...
      • Gość: mika Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:13
        w ogóle nam się nie podoba. to znaczy wyglada tak samo fatalnie, jak w długich.
        z pustego i salomon nie naleje...
        • marisa_tomei Re: Kożuchowska ścieła włosy 29.08.06, 13:38
          Gość portalu: mika napisał(a):

> w ogóle nam się nie podoba. to znaczy wyglada tak samo fatalnie, jak w
          długich.
          >
          > z pustego i salomon nie naleje...

Nie przesadzajmy, ona jest ładna, tyle ze ja krotkie wlosy postarzaja i tyle.
          • Gość: tymmma Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:30
            nie jest ładna
            i doprawia jakieś ideologie do obcięcia i tak mizernych i poniszczonych
            włosinków:)))
            • Gość: kam Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:00
              no i dobrze ze je ścieła, ale zapewne w serialu i tak będzie wyglądała podobnie
              jak dotychczas, chodzi mi o fryzure
    • Gość: male Bo Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.aster.pl 30.08.06, 08:27
      Czy dobrze rozumiem, ze ona sciela wlosy, zeby zwrocic uwage na chore osoby na
      nowotwor? To jakas kosmiczna pomylka. Po pierwsze jesli chciala cos
      zamanifestowac, to chyba powinna sciac na zero. Poza tym, ja jestem po leczeniu
      nowotworowym i wlosy mi nie wypadly w trakcie.
      Wiec do konca nie r=wiem jednak o co chodzi, czy mozecie mi wyjasnic?
      • Gość: Aga Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.cnb.com.pl 30.08.06, 11:08
        Te włosy mają być chyba licytowane czy coś takiego. Też tego nie rozumiem - na
        co komu włosy Kożuchowskiej, ścięte nawet w najsłuszniejszej sprawie?
        • membrana1 Re: Kożuchowska ścieła włosy 30.08.06, 16:13
          ja właśnie też tego nie rozumiem.Czy skrócenie włosów zwraca uwagę na chorobę
          nowotworową? dziwne...
          A poza tym co ona zamierza zrobić z tymi włosami?sprzedać na aukcji dla fanów?
          sprzedać na peruki?myślę,że mogła coś lepszego zrobić. Chociaż, z drugiej
          strony wszystko lepsze niż nic:)
          • Gość: Aga Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.cnb.com.pl 31.08.06, 09:16
            O, już wiem, o co chodzi! Info ze stopklatki: "Największą sensację wzbudziła
            jednak wśród dziennikarzy nie nietypowa rola Kożuchowskiej, ale jej nowa
            fryzura, czyli ścięte włosy, a przy okazji nowy wizerunek, którego nie zawahała
            się użyć. Na co dzień chodzi w czapce na głowie, nie dlatego, że wstydzi się
            swojego wyglądu, tylko dlatego, że nowy image wykorzystuje w szczytnym celu. Za
            zdjęcia w nowej fryzurze dziennikarze musieli zapłacić… ale nie Kożuchowskiej,
            lecz fundacji Ewy Gorzelak, która organizuje wyjazdy wakacyjne dzieciom chorym
            na nowotwory. Część reporterów ochoczo przystała na ten warunek i za jedyne 43
            zł zyskała prawo do sfotografowania aktorki z odkrytą głową."
    • Gość: a fuj Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 10:47
      jej i tak nic nie pomoże
      • Gość: hu Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.spray.net.pl 01.09.06, 19:14
        tonący brzytwy się chwyta.
        a wygląda fayalnie, wlosy ma rzadkie, a krótka fryzura odsłania kacza twarz.
    • Gość: mydelko fa Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 22:48
      Bardzo ladna fryzura.
    • kalinazkalinowa Re: Kożuchowska ścieła włosy 02.09.06, 23:00
      wygląda rewelacyjnie
      • martuha Re: Kożuchowska ścieła włosy 03.09.06, 11:19
        mnie sie w nowej fryzurze podoba i od razu zaznacze, ze nie jestem fanka p. malgosi.
        • Gość: pysia Re: Kożuchowska ścieła włosy IP: *.kalisz.mm.pl 24.09.06, 23:02
          wyglada starzej. i za bardzo sobie utlenila. nieladny kolor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka