mamamuminki 05.09.06, 18:33 www.kinomania.org/index.php?mode=szukaj&title_id=8244 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamuminki i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 18:36 ...jako nowa na forum ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 18:59 Witamy i pozdrawiamy mamomuminki. :) Rozbawił mnie tytuł tej strony, który wyświetla się po jej otwarciu - "napisy dla niesłyszących" - ktoś bardzo zawęził target zapominając o nieznających języków obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamuminki Re: i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 19:09 :) Na tej stronie ostatnio szybciej znajduję poszukiwane napisy, warto więc tu zaglądać. Napisy.org, często wyświetlają "błędy bazy". > Rozbawił mnie tytuł tej strony, który wyświetla się po jej otwarciu - "napisy dla niesłyszących" Wbrew pozorom, ten napis nie jest taki głupi... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 19:40 Oczywiście, nie jest głupi, tylko nieprecyzyjny. ;) Na pewno korzystają z niego niesłyszący, ale większość to chyba jednak Ci, którzy z racji nieznajomości języka potrzebują polskich napisów. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 20:43 Albo znajacych, ale nie na tyle aby rozumiec "amerykanski bełkot" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marok Re: i sory, że się nie przywitałam..... 05.09.06, 20:36 Witamy nowa forumowiczke !!!! Ja to mysle, ze ta informacja o osobach nieslyszacych to ma drugie dno tak aby w razie czego i naglych akcji naszych dystrybutorow i innych ZAiKS-ów mieć podkladke, ze sie ta strona nie przyczynia do rozwoju piractwa :-). Tak jest moja koncepcja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 6 wersji napisow :) 05.09.06, 20:07 A tu napisow mamy juz 6 wersji ! napisy.org/Szukaj.php?s=prison+break+2x3 Niestety zadne nie sa dziełem Szoku. Które wybrac ? Oto jest pytanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś