Gość: Bolo IP: *.aster.pl 14.10.06, 21:43 Ale byl denny odcinek ! Najgorszy od czasu odcinka o hiphopie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosiasamosia81 Re: Denni Kryminalni 15.10.06, 14:51 bardzo lubię ten serial ale niestety muszę się z tobą zgodzić, ten odcinek był beznadziejny zresztą tak jak poprzedni wątek z tymi bohaterami czyli odcinek "miasteczko". całkiem oderwany od realiów filmu a zachowanie bohatera zupełnie nie pasuje do postaci Zawady. oby takich odcinków jak najmniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Denni Kryminalni 15.10.06, 23:52 To cale sciganie chlopaka przez gangsterow bylo po prostu bez sensu :D Po co bylo zabijac policjanta ? Aby policje postawic na nogi ? :) Wystarczylo zlapac chlopaka jak by wyszedl z komisariatu, po cichu. A potem poscig samochodami - kobicina w jakims gruchocie bez problemu uciekla gangsterom w wypasionych furach ! COOL :D No i Zawada jak sie topil w jeziorze w wodzie po kolana ! Wielkie WOW ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Denni Kryminalni 16.10.06, 11:39 Mam wrażenie, że musieli jakoś wytłumaczyć, że mu sie baba z dzieckiem do domu wprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kam Re: Denni Kryminalni IP: *.lot.pl 16.10.06, 14:40 a czy ktoś moze strescic ten odcinek, o ktorym mowicie?? nie udalo mi sie obejrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Denni Kryminalni 16.10.06, 23:16 tez sie uchachałem tym odcinkiem :)))), pospisuje sie pod absurdami, o ktorych pisaliscie, mnie oprocz tego rozsmieszyl ten 'tajemny" tunel pod rzeka z klapa na wierzchu, powrot zawady do bandytow, ktorzy czekali na wejscie do srodka pod drzwiami mlyna no i ta akcja z ich podpaleniem :))))))) mega hit!!!!! poprzedni podwojny odcinek tez mi sie nie spodobal, bo znowu byl tam powtorzony motyw z ktoregos odcinka z szefem i pracownikiem , z ktorych dwoch to na poczatku pracownik jest podejrzany a potem okazuje sie zupelnie cos innego i pare innych zerzniec , o kotrych juz zapomnialem ale wiem , ze byly Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Denni Kryminalni 24.10.06, 14:01 efad4d napisał: > > poprzedni podwojny odcinek tez mi sie nie spodobal, bo znowu byl tam powtorzony > motyw z ktoregos odcinka z szefem i pracownikiem , z ktorych dwoch to na > poczatku pracownik jest podejrzany a potem okazuje sie zupelnie cos innego i > pare innych zerzniec , o kotrych juz zapomnialem ale wiem , ze byly Od czasu tego odcinka wciąż mam wrażenie że doktor Kotowicz chce schowac Ewę lub Janeczke w lodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulaszek Re: Denni Kryminalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:15 Zgadzam się, totalna obniżka lotów. Odpowiedz Link Zgłoś