Dodaj do ulubionych

Denni Kryminalni

IP: *.aster.pl 14.10.06, 21:43
Ale byl denny odcinek !
Najgorszy od czasu odcinka o hiphopie.
Obserwuj wątek
    • zosiasamosia81 Re: Denni Kryminalni 15.10.06, 14:51
      bardzo lubię ten serial ale niestety muszę się z tobą zgodzić, ten odcinek był
      beznadziejny zresztą tak jak poprzedni wątek z tymi bohaterami czyli
      odcinek "miasteczko".
      całkiem oderwany od realiów filmu a zachowanie bohatera zupełnie nie pasuje do
      postaci Zawady.
      oby takich odcinków jak najmniej :(
      • galaxian1 Re: Denni Kryminalni 15.10.06, 23:52
        To cale sciganie chlopaka przez gangsterow bylo po prostu bez sensu :D
        Po co bylo zabijac policjanta ? Aby policje postawic na nogi ? :)
        Wystarczylo zlapac chlopaka jak by wyszedl z komisariatu, po cichu.
        A potem poscig samochodami - kobicina w jakims gruchocie bez problemu uciekla
        gangsterom w wypasionych furach ! COOL :D
        No i Zawada jak sie topil w jeziorze w wodzie po kolana ! Wielkie WOW ! :D
    • mzrr21 Re: Denni Kryminalni 16.10.06, 11:39
      Mam wrażenie, że musieli jakoś wytłumaczyć, że mu sie baba z dzieckiem do domu
      wprowadzi
      • Gość: Kam Re: Denni Kryminalni IP: *.lot.pl 16.10.06, 14:40
        a czy ktoś moze strescic ten odcinek, o ktorym mowicie?? nie udalo mi sie
        obejrzec..
        • efad4d Re: Denni Kryminalni 16.10.06, 23:16
          tez sie uchachałem tym odcinkiem :)))), pospisuje sie pod absurdami, o ktorych
          pisaliscie, mnie oprocz tego rozsmieszyl ten 'tajemny" tunel pod rzeka z klapa
          na wierzchu, powrot zawady do bandytow, ktorzy czekali na wejscie do srodka pod
          drzwiami mlyna no i ta akcja z ich podpaleniem :))))))) mega hit!!!!!

poprzedni podwojny odcinek tez mi sie nie spodobal, bo znowu byl tam powtorzony
          motyw z ktoregos odcinka z szefem i pracownikiem , z ktorych dwoch to na
          poczatku pracownik jest podejrzany a potem okazuje sie zupelnie cos innego i
          pare innych zerzniec , o kotrych juz zapomnialem ale wiem , ze byly
          • raszefka Re: Denni Kryminalni 24.10.06, 14:01
            efad4d napisał:

>
            > poprzedni podwojny odcinek tez mi sie nie spodobal, bo znowu byl tam powtorzony
            > motyw z ktoregos odcinka z szefem i pracownikiem , z ktorych dwoch to na
            > poczatku pracownik jest podejrzany a potem okazuje sie zupelnie cos innego i
            > pare innych zerzniec , o kotrych juz zapomnialem ale wiem , ze byly

Od czasu tego odcinka wciąż mam wrażenie że doktor Kotowicz chce schowac Ewę lub
            Janeczke w lodówce.
    • Gość: agulaszek Re: Denni Kryminalni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 23:15
      Zgadzam się, totalna obniżka lotów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka