Dodaj do ulubionych

Genialna Cholakowa (MJM)

18.10.06, 00:11
Uwielbiam ta aktorkę. Brakowało takiej troche komediowej roli w serialu. Dziś
fantastyczna scena w której broniła domu Nowickich, a na koniec złapała
kloszarda ex męża Janeczki. Uśmiałem się dziś bardzo. Więcej takich scen.
Obserwuj wątek
    • stephen_s Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 00:13
      Pytanie: czy to miała być ironia? :))
      • komunikatywny Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 00:31
        Nie
        • stephen_s Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 00:36
          Tak tylko zapytałem, bo ja nie nazwąłbym tych scen fantastycznymi. Raczej
          zaliczam je do kategorii "Czy autorzy chcą, byśmy to traktowali serio?" :)

Aczkolwiek na pewno nie była to najgorsza rzecz w dzisiejsyzm odcinku, tu się
          zgodzę :))
          • komunikatywny Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 00:45
            To oczywiste, ze taka kobieta nie da rady facetowi, ale to miało być śmieszne i
            dla mnie było. Jak już wspomniałem postać Krysi Cholakowej ma wprowadzać do
            serialu element komedii. W ogóle śmieszna babka.
            • Gość: Janek Re: Genialna Cholakowa (MJM) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.06, 12:16
              komunikatywny napisał:

> To oczywiste, ze taka kobieta nie da rady facetowi, ale to miało być śmieszne i
              >
              > dla mnie było. Jak już wspomniałem postać Krysi Cholakowej ma wprowadzać do
              > serialu element komedii. W ogóle śmieszna babka.

Oj, chłopie to nie znasz mojej babci...Kiedyś( a była starsza wtedy niż może być Cholakowa...) jakiś łobuz wyrwał jej torebkę na dworcu...Widzieli to policjanci, ale byli na drugim końcu peronu (to z ich relacji rzecz jest mi znana), zanim podbiegli babcia zdążyła złapać gnojka za pasek u spodni, jak lwica się rzuciła :), a ponieważ łobuz ściskał te torebkę mocno, dostał regularny wycisk - parasolką...Nadszedłem akurat, jak policjanci odbierali torebkę z rąk oszołomionego złodzieja. Spóźniłem się, bo były korki, było mi przykro, ale babcia była zadowolona, bo wszyscy się dziwili, podziwiali...Tylko parasol połamany...
              • Gość: Ja Re: Genialna Cholakowa (MJM) IP: 193.151.48.* 24.10.06, 03:30
                Tylko pogratulkować babci.
    • Gość: dona Re: Genialna Cholakowa (MJM) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 10:59
      nie śledzę, kto gra Cholakową?
      • komunikatywny Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 11:09
        Joanna Jędryka
        • piotr7777 Re: Genialna Cholakowa (MJM) 18.10.06, 19:09
          > Joanna Jędryka
          Swego czasu zaliczyła prawie rozbieraną scenę w filmie "Dzięcioł". Pamietacie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka