frank_drebin Pragne zauwazyc, ze tego typu seriale to sa gnioty 11.11.06, 19:59 po prostu, a nie tylko z punktu widzenia psychologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. Re: Pragne zauwazyc, ze tego typu seriale to sa g IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 20:12 Serial ten jest zwyczajnie kiepski, postaci niewyrażne, jakies takie bezosobowe, wszystko na jedna nutę. Nie chodzi nawet o przewidywalną "fabułę" czy marną grę aktorów (pani Brodzik prawie każdą rolę gra tak samo). Jedyne co akceptuję w Magdzie M to muzyka w tle (polska o dziwo). I doceniam starania realizatorów jaśli chodzi o znalezienie w Warszaie tylu czystych i jako tako wyglądajacych miejsc. Dlaczego nie można zrobić idyllistycznego serialu na dobrym poziomie? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
alek7 Pasjonujcie się dalej... 12.11.06, 01:31 Trudno mi zrozumieć i śmiesza mnie osoby, które pasjonują się życiem Magdy M., wchodzą na jej bloga, piszą listy, rozmawiają z bohaterami serialu(nie aktorami, tylko bohaterami, tak, tak!). Ale nie wiem co mam myśleć o ludziach, którym się ten serial nie podoba a poświęcają mu tyle czasu! Oglądają kazdy odcinek, lub przynajmniej czytają streszczenia (no bo skąd znacie tak dokładnie fabułę?) Zakładają takie fantastyczne tematy jak ten... Jesteśmy wolnymi ludźmi, nikt nas do Magdy nie zmusza. Ja oglądam i poświęcam mu średnio godzinę w tygodniu. Bo ładne obrazki, bo kolorowy, ło ładne ciuchy i wnętrza. A Warszawa, jedno z moich ulubionych miast - prześliczna. I ja taką Warszawę też znam! A czy Wy myślicie, że NY, LDN, czy Rzym są takie piękne jak w tych wszystkich filmach czy serialach? Jasne! I nie ma tam ani trochę biedy, szarzyzny...ale jak nasze, to najlepiej pokazać odrapane i sypiące się, w końcu to Polska, zapraszamy! Powodzenia życzę w dalszych katuszach przed TV we wtorki o 21:30. Skoro lubicie... tvn to jednak wie, jak zarabiać. Pozdrawiam oglądajacych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budapeszt Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.comunique.hu 11.11.06, 21:40 Dziewczyno, czy masz problemy z sikaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 11.11.06, 21:47 Nie cierpię te słodkiej Magdy M. z Kasi i Tomka. Taka niby ciepła i ładna kobietka ale to okrrrrropne, brrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamak Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:19 Popieram w 100% tę opinię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonymous Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.such.nat.hnet.pl 11.11.06, 22:49 O gustach się nie dyskutuje, ale rozmawia -> jak najbardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.ds3.agh.edu.pl 11.11.06, 23:13 hmmmmm czytam i czytam i nadziwić się nie mogę.....nie chodzi mi o to aby w jakiś specjalny sposób stawać w obronie owego serialu ale po pierwsze to, że jest poakazana Warszawa przyjemna to co źle??mamy oglądać ten syf, który macie i jeszcze jesteście oburzeni Państwo że Warszawa przekłamana?ja zdecydowanie wolę oglądać tą z serialu....poprostu operator ma oko do wydobywania piękna, które zapewniam jest wszędzie... Sprawy istotniejsze- tak to prawda, że monotematyczność na każdej płaszczyźnie jest dostrzegalna, że postaci są odrealnione, a główną osią są arcyważne problemy sercowe, które rozwiązywane są nawet w kancelarii jakby nie było miejscu pracy. Tak to prawda i co z tego?drodzy państwo zdaje się, że mają państwo problemy z rozróżnieniem podstawowych gatunków filmowych, a co więcej problemy z odpwiednią klasyfikacją rozrywki, jaką stanowi telewizja....Otóż jest to rozywka masowa....co oznacza że to taki wór, gdzie mamy wszystko, także gatunek jakim jest telonowela..cóż to ta telenowela?ot taka opowiastka telewizyjna, dłuższa lub krótsza mająca funkcje raczej tzw. odstesowujące, bez żadnego większego przesłania....tym właśnie jest Magda M...ot co!Nie oglądam telenowel z przekonania..poprostu czasem w trakcie przygotowywania obiadu coś w tle miga, ale Magde oglądam bo oprócz tego że jest lekka to jak na telenowele jest estetyczna czego nie można powiedzieć o innych polskich serialach pozbawionych nie tylko logiki, ale też właśnie estetyki. nie będe komentować reszty wypowiedzi bo nie na to tu miejsce... rozbawił wpis mnie dotyczący białej sukni i super dziewicy....ciekawe ile z Was w takiej sukni i welonie pobiegnie wkrótce na kobierzec, chodź cnota już dawno zgubiona-to akurat realny element filmu...:) leczenie jest tu tylko pretekstem dla Małaszyńskiego,kiepskim zresztą.. ale zadziwicie się jakie życie pisze scenariusze chorób....lepiej o tym nie chcieć się przekonywać... Co do psychologicznych aspektów?hmm nie zostały tu podjęte jak mógłby wskazywać tytuł wątku...za to świetnie są opisane przez pewną badaczke tej problematyki zapomniałam nazwiska, odsyłam do wysokich obcasów lub dużego formatu... podsumowując jakie społeczeństwo, takie jego odbicie w serialu, filmie...i nie możemy tłumaczyć się tylko brakiem finansów niestety! Jeśli ktoś szuka ambitnej rozrywki odsyłam do kina, teatru, a w TV do wieczorów filmowych....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vogue Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 14:07 Gość portalu: meredith napisał(a): > poakazana Warszawa przyjemna to co źle??mamy oglądać ten syf, który macie i jes > zcze jesteście oburzeni Państwo że Warszawa przekłamana? Rzeczywista Warszawa jest znacznia ciekawsza niz ta cukierkowa, z MM.Stolica to cos wiecej niz banalne centra handlowe, strzezone osiedla i te wzystkie glupawe plaza-center, sloma-tower. To miasto kontrastow, o specyficznej atmosferze, ktorej w MM nie ma i nie bedzie. Warszawa w MM ma byc pardziej europejska niz cala Europa razem wzieta, i to mnie smieszy: na sile szuka sie w wawie Paryza, Londynu, a nie probuje sie uchwycic jej wlasnej atmosfery. Mial byc ciekawy, dobrze zrealizowany serial o problemach nowego pololenia, a wyszla kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Psychologiczny gniot - Magda M. o \tv IP: *.cable.ubr11.brad.blueyonder.co.uk 11.11.06, 23:10 w koncu przestancie ogladac telewizje!!!!!!!! to klamstwo i robienie z ludzi idiotow - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas ... IP: *.tvk.torun.pl 11.11.06, 23:23 cały ten serial to gniot [IMG]img482.imageshack.us/img482/2010/sopal8.jpg[/IMG] [URL=img482.imageshack.us/my.php?image=sopal8.jpg][IMG]http://img482.imageshack.us/img482/2010/sopal8.th.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas Re: ... IP: *.tvk.torun.pl 11.11.06, 23:30 co jest grane? [URL=img482.imageshack.us/my.php?image=sopal8.jpg][IMG]http://img482.imageshack.us/img482/2010/sopal8.th.jpg[/IMG][/URL] Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 11.11.06, 23:29 Super gniot. Serial dla posiadajacych mózgi wielkości włoskiego orzecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rys Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.ztpnet.pl 12.11.06, 00:49 Zaryło mnie gdy moja laska zaczęła mnie porównywac, do tego typa z serialu. Byłem bez szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logicznie Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.abhsia.telus.net 12.11.06, 06:11 On znowu zniknie, ona bedzie plakac. Sasiad Mietek bedzie pocieszac. On wroci i zwierzy sie ze pomagal biednym dzieciom w Afryce. Ona w szczerosci przyzna ze ojcem ich dziecka jest Mietek. On to przyjmuje z uznaniem, i beda zyc dlugo mleko i miod pic... LP Odpowiedz Link Zgłoś
zamany Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 12.11.06, 06:35 a ja oglądam tylko seriale komediowe.Reszta to gnioty.Przynajmniej można się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krusza Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: 195.116.81.* 12.11.06, 08:44 Dla mnie ten serial jest nie do przejścia. Nudny, sztuczny i o niczym + kiepsko nakreśleni bohaterowie. W ogóle nie rozmumiem czym zachwycają się moje koleżanki. Nie wspomnę o tym jak cała ta serialowa rzeczywoistość bawi mojego chłopaka prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reality szoł Ja mam scenariusz na realny odcinek . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 09:07 Ta Magda jest bita i poniżana przez tego tam ,jak mu tam . On chleje wóde i jest bezrobotny . Ona zdradza go z hydraulikiem Panem Zenkiem . Magda rodzi pokryjomu bliźniaczki i zamyka je w beczce po kapuście . On ją zarąbuje siekierą i się wiesza w stodole . Odpowiedz Link Zgłoś
su271 Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 12.11.06, 10:51 Skandal żeby takie bzdury puszczać.Dla kogo takie seriale kiczowate kręcą. Komu to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popot Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:49 jaki kraj taki film, jacy ludzie takie historyjki, jakie życie taka śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 15:23 hmm:) nie lubię ludzi,którzy patrzą na wszystko w sposób krytyczny Maga M to miła i sympatyczna baśn- ale nie tylko znam ludzi, którzy tak żyją i sa szczęśliwi. W końcu życie to nie tylko zimna kalkulacja! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowiczka77 Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 12.11.06, 15:31 Czy zdrowy rozsądek jest zimną kalkulacją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popocie Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.abhsia.telus.net 13.11.06, 01:01 prosze nie pi denaturatu, no i usmiecha sie. Czy widzisz kolory. LP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.atol.com.pl 12.11.06, 16:39 A ja we wtorki (jedyny dzień) nie mam kłopotów z zaśnięciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 17:03 Osobiście uważam że określenie psychologiczny gniot to i tak za dużo jak na Magde M.- zakładając nawet, że miał to byś miły, lekki filmek (tu się nie czepiam) pierwsze 3-4 odcinki owszem takie były...ale potem??? Ni to komedia, ni to dramat, ni rzeczywistość. Ładnie pokazana stolica-dobrze, polska muzyczka-super. Obsada-kwestia gustu-chociaż główna bohaterka jest dla mnie porażką: przesłodzona do wyrzygania,nosząca się w 2 kolorach w cz.I-po przejściach w dzieciństwie z tatusiem-no motyw kurde rodem z gazety "Fakt", święta pani prawnik, w drugiej zmiana ubranka-bo już zakochana, problemy z tatusiem rozwiązane więc i więcej kolorków i nowa fryzura i część III scenariusz jakiś taki na siłe przeciągnięty: śmiertelna choroba Piotra okazuje się być wcale nie-śmiertelna (nie wolno rozczarować widza-więc...)i święta, uczuciowa, kochana, śliczna (zapomniałam o geju-fotografiku, który na twarzy Madziuni rozkręca swoją karierę- chociaż twarz pani Brodzik choć ładna to zwyczajna do bólu)pani prawnik, zasypywana drogimi prezentami (czy wszystkie panie prawniczki mają tak dobrze???)i różami przez byłych absolutnie-kurde cudowanych facetów (chociaż zdeklarowany oficjalnie jako gej p. Poniedziałek jakoś nijak do roli amanta nagle nie pasuje- acz miła facjte ma)... Ach...w tej stolicy to jest życie. Do tego na deser odtwórczyni Magdy czyli pani Brodzik, zupełnie nie trafiona postać. I nie chcę się czepiać kobitki-w końcu to jej praca- ale po rewelacyjnej Kasi w "Kasia i Tomek" ta postać jest jakaś taka bezpłciowa - mimo całkiem dobrze zarysowanych kształtów, beznamietna-nie pomógł nawet pzrsytojny P.Małaszyński bez tej iskierki w oku,o której bębni się co drugi odcinek... ...ble,ble,ble można by tak o całym filmie w nieskończoność. Nie chcę urazić wilebicieli tego serialu-sama w końcu oglądam co drugi-trzeci odcinek. Ale przyznję się przed sobą, że to zwyczjany kicz...taki co-by to nasze mało wymagające społeczeństwo usadzić przed tv, wcisnąć książeczkę do kupienia, gazetkę o Magdzie M. ewentulanie poczytać ambitnego bloga...Więc my tę papkę bierzemy chętnie o konsumujemy.Jesteśmy całkiem dobrymi sponsorami dla twórców i aktorów takiego pseudodzieła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOR Re: Mozna nakrecic kilka kryminalow. Rzady SLD IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 12.11.06, 18:27 dostarcyly sporo scenariuszy do filmow kryminalnych jak np. morderstwo gen PAPALY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Magda M i inne.. IP: *.rybnet.pl 12.11.06, 19:17 a mnie z tego całego bajzlu i tak podoba się Małaszyński w róznych wcieleniach i tyle...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyd Ja jednego nie pojmuję ... IP: *.chello.pl 12.11.06, 19:49 Dlaczeo ciągle słyszę że tam Magda M (Joanna Brodzik ) taka piękna jest?Przeiceż ona ma zupełnie zwyczajną twarz-do bólu wręcz,włosy -mogł by być dłuższe,figura -niezbyt proporcjonalna , mogłaby być zgrabniejsza.W serialu o niebo ładniejsza jest od niej Mariola (ta z blond keconymi włosami),a na codzień to mnóstwo ładniejszych kobiet można na ulicy zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga magda m IP: *.wifi-networks.pl 12.11.06, 20:08 witam wszystkich dodam również swoje 3 grosze... widziałam parę odcinków, i zgadzam się, że nie jest to serial najwyższych lotów, ale mimo wszystko (niestety) znaczna część poslkiego społeczeństwa jest taka jaka jest... nie chcę pisać o nienaturalnych dialogach i nienajlepszej grze aktorskiej, bo o tym większość już pisała... niestety żyjemy w społeczeństwie, gdzie w sporej części rodzin nie ma nikogo, kto miałby wyższe wykształcenie, jakieś plany, normalne życie... jes też taki serial, o ile pamiętam "świat według kiepskich" czy jakoś tak.. o co chodzi to trudno mi powiedzieć, wytrzymałam niecały odcinek, i znacznie przekroczyło to mój próg tolerancji... paradoksem jest, jak wiele ludzi to ogląda, solidaryzuje się z bohaterami, itp.. rozmawiałam z ludźmi, którzy uważali, że ludzie z ktorymi można rozmawiać mają wykształcenie conajwyżej zawodowe, a zasiłek z opieki społecznej to duży dochód... i niestety takich ludzi jest bardzo wiele, i dla nich świat w "magdzie m" jest niczym szkalne domy... ale może pod wpływem takiego serialu, gdzie magda nie jest ani super ładna, ani super inteligentna, ani nie ma bardzo bogatych rodziców... jeśli po jego zobaczeniu choć kilka procent nastolatek wyjedzie na studia i je skończy, to może będzie lepiej? może następne pokolenia filmowców będą produkowały nieco ambitniejsze, lepszej jakości seriale? magda m jest gniotem, ale... lepsza magda m niż kiepscy itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: magda m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:13 oglądam 'królestwo','przystanek alaska', 'ally m.'.. ( to te 'trudne' seriale o ktorych ktos wczesniej wspomnial ) jeżdze na off-owe festiwale filmowe.. ale to nie znaczy, ze nie lubie czasami obejrzec bajki. jako krytyk daje 3. i to mocne 3. i wcale nie zartuje. fajne obrazy,lubie zywy kolor:) i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
juuujek Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 12.11.06, 21:34 ABSOLUTNIE ! tworcy magdy m pragna zachowac fason i nie upodabniac sie do innych tasiemcow (: Odpowiedz Link Zgłoś
ascetic Szczęściarz 13.11.06, 05:59 ze mnie... nie mam TV od pięciu lat. Za to spokój i pełno muzyki. Jeśli trzeba o czymś wiedzieć, to można się chociażby tutaj pokręcić. I nie w głowie mnie lubić albo nie lubić. Po prostu są gusta i różne potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th daleko do HBO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 07:22 polskim serialom. Choć TVN kręci obecnie najlepsze programy licencjonowane, to niestety ten serial wzorowany pośrednio na "Ally McBeal", to faktycznie gniot straszliwy. Brodzikowa jest kompletnie niewiarygodna w tej roli, a problemy postaci są sztuczne i nadmuchane. Z niecierpliwością czekam, aż któraś stacja w RP odważy nakręcić się serial na miarę "Soprano", "Anioły w LA" czy "Kompanii Braci". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: 217.197.67.* 13.11.06, 08:38 Kto nie chce niech nie ogląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: 217.96.105.* 13.11.06, 09:52 ale jaki rozsądek jak sie jest zakochanym to zazwyczaj go brak nie sądzisz a może Ty nie bylas nigdy zakochana ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:07 Magda M. to w ogole gniot. Pokażcie mi kancelarię, w któej tak wygląda praca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weganka123 Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 13.11.06, 11:39 Był taki serial o prawnikach "This life" nadawany na BBC Prime. Swietnie zrobiony! Miało sie wrażenie, ze ogląda się dokument. Swietne dialogi, gra aktorów, sytuacje wzięte z zycia... (np wchodząca do łazienki prawniczka krzywo się, bo własnie inny lokator skorzystał z kibla...) Dlaczego w Polsce nie można obejrzeć takiego serialu? Dlaczego na każdym kroku wpycha nam się mdlą papke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalka:)) Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 14:51 Słuchajcie... Jak każdy człowiek na poziomie wie, ze seriale to fikcja, bajka i nieprawda..ale czy wielu z nas nie lubi oglądac bajek?? Ja mam 28 lat i uwielbiam oglądac kreskówki, roznego typu bajki...i rowniez lubię oglądac Magdę M.bardzo...bo moze i nie jest prawdziwa, zbytnio realna...jednka pozwala zatopic się w swiat marzeń, wyobrazni i pragnien..i czy to nie jest przyjemne? dla mnie bardzo...Poza tym jesli się czegos chce to mozna to osiagnąc, ja tez przezyłam w swoim zyciu idealną miłośc, cudowne i szalone uczucie..i był prawdziwe, nie wymyslone..czyli mozna... wystarczy chciec.. Poza tym w natłoku zewsząd idących negatywnych informacji, wiadomosci ze ktos znowu kogos zabił lub pobił, zgwałcił..taka Magda M. jest naprawde miłą odskocznią... Ci, ktorzy jej nie lubicie nie oglądajcie..sa tacy ktorzy uwielbiają ten serial i potrafią czerpać z niego przyjemnosc, inspirację i rozwijac swoją wrazliwosc...pozdrawiam wszsytkich fanow Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Psychologiczny gniot - Magda M. 14.11.06, 15:16 Ok. Tylko dlaczego widywałam już seriale, które mnie wzruszały, rozwijały moją wrażliwość, kończyły się jak bajka, a mimo tak nie śmieszyły i irytowały jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_a_mc.beal Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.11.06, 15:23 Magda M to jest po prostu bajka... i jako taka należy ją rozpatrywać... To jest serial typu product placement ;), ładne buzie i high life... NIc innego. Jak ktoś oczekuje inteligentnych dialogów, wciagającej fabuły itp to niech sobie w tym czasie przełączy na inny kanał :] Jest ich dość dużo. Ja to oglądam jak Mode na Sukces po prostu dla śmiechu ;) A i jeszcze jedno... jak mam do wyboru Ally McBeal i Magde M to wybieram to drugie. Tak durnego i bezsensownego serialu jak Ally ze świecą szukać. Drewno nuda, psychologiczny gniot i nonsens... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: 217.198.33.* 14.12.06, 14:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuśka Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.eranet.pl 14.12.06, 18:36 Dla mnie to dość tępy serial ta Magda M. Ona ciągle spotyka jakiś facetów i każdy się w niej kocha. - Bajka - tak. To dobre określenie. Dobrze że się już skończyło;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agg Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.citysat.com.pl 14.12.06, 20:23 Mi się ten serial na początku podobał, własnie taki bajkowy, napawający optymizmem,ale jeżeli chodzi o ostatnią serię to troszkę przesadzili, za dużo rozwlekania i nudy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trata ta ta Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: *.jmdi.pl 14.12.06, 20:40 Mam nadzieje, ze twórcy serialu przeczytają nasze opinie. dla mnie owa Magda m to totalny kicz, dno, jedynym plusem jest to , ze mnie rozsmiesza, jak ogladam wartka akcję, ciekawe dialogi to najzwyczjniej w swiecie smiech mnie ogarnia ze cos takiego nakrecili. Brodzikowa jest tragiczna, ta jej gra - zakochana, nieszczesliwa, smutna, taka poukladana,wspaniała az sie rzygac chce, robiaca w filmie za miss swiata a to zwyczajna przecietna uroda. Jest to hała nad hałami! ale mam zła wiadomosc - beda krecic kolejna czesc tak wiec na forum damy sobie upust i to sie jedyne pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Psychologiczny gniot - Magda M. IP: 217.198.33.* 08.01.07, 16:08 Oj, jak mi już tego brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś