intuicja77 15.12.06, 13:00 mam dwa pytania do osób ogladających ten serial / miałam chwilowa przerwę i nie mogę się połapać/ -co się stało z synem Szajby? -dlaczego Szajba i Czarna nie sa juz razem ? Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n0one Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 13:14 Pomijajac wszystko - nalezaloby napisac - Bogu dzieki, ze Szajba i Czarna nie sa razem. Czarna jest tak paskudna, wuglarna i odpychajaca, ze az patrzec na to nie mozna :( Brawa dla A. Dygant, bo to naprawde zdolna kobieta sie okazuje - po tym, co mozna regularnie ogladac w "Na dobre i na zle" i "Niani" stwierdzic nalezy, ze potrafi stworzyc skrajnie rozne kreacje i to kreacje dokladnie takie, jakie byc powinny. Brawo! Ps. Czarna wybyla do Stanow jak pamietam, w tym czasie Szajba zwiazal sie z nieodzalowana Iza (to byla fajna postac... ehh).. a drugi raz do tej samej rzeki sie nie wchodzi ;) (choc zdaje sie, ze Szajba cos tam startowal znow do Czarnej kilka odcinkow temu, na szczescie pojawila sie terapeutka :D) Ps2. lol @ watek milosny wpleciony w serial akcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretka02 Re: fala zbrodni-pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.06, 19:18 A co się stało z Izą i tą panią psycholog? (gra ją Agnieszka Wagner - nie mogę sobie przypomnieć, jak się nazywała z serial :S) Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 19:22 Pierwsza zginela w akcji na koniec poprzedniego sezonu (wielki zamach na OPZ), druga calkiem niedawno zastrzelona po wyjsciu z pubu - przez przydupasa rosjanki grajacej pierwsze skrzypce w obecnym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretka02 Re: fala zbrodni-pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.06, 09:58 Dzięki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia440 Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 16:30 > -co się stało z synem Szajby? Jest u swojej matki (tzn. z nią mieszka na stałe)i tylko czasami przyjeżdża do Szajby w odwiedziny. Odpowiedz Link Zgłoś