Dodaj do ulubionych

fala zbrodni-pytanie

15.12.06, 13:00
mam dwa pytania do osób ogladających ten serial / miałam chwilowa przerwę i
nie mogę się połapać/
-co się stało z synem Szajby?
-dlaczego Szajba i Czarna nie sa juz razem ?
Dzieki!
Obserwuj wątek
    • n0one Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 13:14
      Pomijajac wszystko - nalezaloby napisac - Bogu dzieki, ze Szajba i Czarna nie
      sa razem. Czarna jest tak paskudna, wuglarna i odpychajaca, ze az patrzec na to
      nie mozna :( Brawa dla A. Dygant, bo to naprawde zdolna kobieta sie okazuje -
      po tym, co mozna regularnie ogladac w "Na dobre i na zle" i "Niani" stwierdzic
      nalezy, ze potrafi stworzyc skrajnie rozne kreacje i to kreacje dokladnie
      takie, jakie byc powinny. Brawo!

Ps. Czarna wybyla do Stanow jak pamietam, w tym czasie Szajba zwiazal sie z
      nieodzalowana Iza (to byla fajna postac... ehh).. a drugi raz do tej samej
      rzeki sie nie wchodzi ;) (choc zdaje sie, ze Szajba cos tam startowal znow do
      Czarnej kilka odcinkow temu, na szczescie pojawila sie terapeutka :D)

Ps2. lol @ watek milosny wpleciony w serial akcji ;)
      • Gość: margaretka02 Re: fala zbrodni-pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.06, 19:18
        A co się stało z Izą i tą panią psycholog? (gra ją Agnieszka Wagner - nie mogę
        sobie przypomnieć, jak się nazywała z serial :S)
        • n0one Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 19:22
          Pierwsza zginela w akcji na koniec poprzedniego sezonu (wielki zamach na OPZ),
          druga calkiem niedawno zastrzelona po wyjsciu z pubu - przez przydupasa
          rosjanki grajacej pierwsze skrzypce w obecnym sezonie.
          • Gość: margaretka02 Re: fala zbrodni-pytanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.12.06, 09:58
            Dzięki! :)
    • monisia440 Re: fala zbrodni-pytanie 15.12.06, 16:30
      > -co się stało z synem Szajby?

Jest u swojej matki (tzn. z nią mieszka na stałe)i tylko czasami przyjeżdża do
      Szajby w odwiedziny.
    • intuicja77 Dzieki! nt. 15.12.06, 20:33

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka