Dodaj do ulubionych

Majkel Skołfild - cudo chłopak

14.02.07, 14:19
mniam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: pogromczyni Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:20
      fajny jest
    • Gość: ja;) Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.resetnet.pl 14.02.07, 14:33
      W drugie części pojawia sie zabójczy agent FBI-Alexander Mahone...też cudo...;))
      • galaxian1 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.02.07, 14:39
        Ale juz w 1 czesci mamy dwoch przystojniakow, slodkiego Teodorka T-Begusia oraz
        uroczego Belliczka lamacza kobiecych serc :)
        • Gość: kochamcie Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 15:54
          bleee
        • luczijka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.02.07, 16:42
          Galaxian doskonale trafiłeś w mój gust ;DDD Ja uwielbiam zwłaszcza tego
          pierwszego ;DDD Ale Brad też jest niczego sobie ;DDD
      • Gość: eve Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.euro-net.pl 14.02.07, 14:41
        Gość portalu: ja;) napisał(a):

> W drugie części pojawia sie zabójczy agent FBI-Alexander Mahone...też
        cudo...;)

hehehe dobre..:)
      • goldenwomen Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 15.02.07, 16:41
        zgadza sie :)
    • rapsodiagitana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 16.02.07, 17:23
      No... ciacho z niego jest. Ale w ogóle chłopcy w tym serialu są bardzo
      atrakcyjni. T-Bag mrozi krew w żyłach, ale jak się w drugiej serii okazuje,
      nie ma problemów z uwodzeniem kobiet. I nawet się nie dziwię... (co mnie troszkę
      przeraża)
      • Gość: ? Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:19
        ktory to T-Bag ?
        • halfoat Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 00:22
          ten, który proponuje niektórym potrzymanie kieszeni...
          • deana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 08:14
            Widzę,że opinie są podzielone:)
            Moje serce skradł Kellerman:p
            • halfoat Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 09:58
              oo, widzę, że lubisz ostrzejsze związki :D
            • rapsodiagitana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 13:38
              > Widzę,że opinie są podzielone:)

Bo jest w czym wybierać :) Ja jeszcze Abruzziego lubię. Pewnie sympatia
              Europejki do Włocha :) I respekt fanki "Ojca chrzestnego" do mafii.
            • aasiek Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 17:30
              Kellermana można trochę... chwilowo... :) polubić w II sezonie. On mi nieco
              Bobrowskiego Szymona przypomina, może dlatego ;)
              A facetów w tym serialu do wyboru, do koloru, że się tak wyrażę ;)
              • Gość: bratowa Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:03
                przystojniakiem jest tez ojciec Majkela
    • nuova Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 18.02.07, 13:16
      niezłe ciacho ;) mniammm :P
      • mendosita Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 18:39
        Dlaczego nikt nie wspomniał o Lincolnie B.?
        Jakby ktoś zapomniał, to tu dla przypomnienia, jak wygląda:

www.nndb.com/people/094/000103782/

• aniuta75 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 19:23
          No przystojny, przystojny :DDD.
          • mendosita Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 19:48
            Hahaha, Aniu, ja wiem, że Ty wiesz, że Domeczek jest przepiękny; chciałam dać
            możliwość innym kobietom (i mężczyznom też) podziwiania jego urody ;)
            Gdzie jest Gugi? ;)) :D
        • Gość: gugi14 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:05
          o takkk Dominic (Linc) jest PRZEBOSKI facet jak trza!!! :)))))
          • Gość: pralinka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:34
            ogladam nowe odcinki i wiecie co???? Majkelowi bedzie pomagał sam naczelnik
            wiezienia!!!!!! a facet o sklonnosciach "homo-nietego" nawroci sie !
            • aniuta75 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 23.02.07, 11:50
              I myślisz, że to tak w porządku pisać o tym nie uprzedzając, że spoilerujesz?
            • Gość: nuova do pralinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:04
              nie zdradzaj szczegolow pod grozba chlosty, k...de mol! ;)

odbierasz innym widzom przyjemnosc ogladania PB w napieciu!

(nie cztyam streszczen, po co znac bieg serialu? czasem mnie kusi, zeby
              wiedziec na przod, ale to jednak obdiera caly urok kolejnych odcinkow)
    • Gość: zonk ciekawostka - ojciec Lincolna to... IP: *.icpnet.pl 26.02.07, 22:43
      ... Ray Luca z "Crime Story" ! :-)
    • Gość: uwielbiammajka jak dopadnie mnie chandra to ogladam sobie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:55
      www.youtube.com/watch?v=AdMxi1xdSgQ&mode=related&search=
      • rapsodiagitana ja też tak mam!! 28.02.07, 22:51
        O kurczę, też to mam :) Widziałam ten fragment już chyba z 10 razy :( A ja nigdy
        nie robię takich rzeczy, nie oglądam tej samej sceny po kilka razy i nigdy się
        nie angażuję w miłosne wątki w serialach. No i masz... Jeden taki Wentworth
        Miller mnie załatwił.
        • Gość: achtenMichael Re: ja też tak mam!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:20
          z youTube posciagałam co fajniejsze kawałki i tez ogladam ! za kazdym razem
          jakby to było pierwszy raz! Zwariowałam????????????????????????
          • Gość: rapsodiagitana Re: ja też tak mam!! IP: *.torun.mm.pl 05.03.07, 02:36
            Zwariowałaś. Ja też. Stare babsko ze mnie, a ekscytuję się jak małolata. Powinni
            tego zabronić ;)
            • Gość: kochamgo Re: ja też tak mam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:35
              za tez sie kocham w Michaelu! a jestem po 50 -tce!
    • Gość: onojajo Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:12
      mniam, mniam
    • Gość: tojabylamewą Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:43
      faktycznie cudny chłopak
      • Gość: juzniemogezycbez Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:52
        uwielbiam go!
    • Gość: Olka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.chello.pl 10.03.07, 13:55
      Masz nawet szanse. Nie jest gejem, jak sam wyznał: <a
      href="http://www.seriale.telebim.info/index.php/2007/03/06/gwiazda-serialu-skazany-na-smierc-dementuje-plotke-nie-jestem-gejem.html">/www.seriale.telebim.info</a>
      • Gość: tezgokocham Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:40
        cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo!
        • Gość: cekin Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:16
          słodki jest i tyle :P
          • raggiodelsole Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.03.07, 10:31
            mi sie bardziej Lincoln podoba Michael niczego sobie ale taki chłopaczek jeszcze;)
            • Gość: omatko Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 14:44
              Majkel ma chyba ze 35 lat to jaki z niego chłopaczek????? jest apetyczny jak
              cholera :)
    • Gość: cukiereczek Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:57
      cudny jest , mniam!
      • Gość: zakochana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:41
        ilez ten chlopak ma w sobie uroku !!!!!!!!!
    • Gość: :) Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:47
      wery gut is jor inglisz! Hehehehehehe!!!!!!!!!!!!
    • Gość: fanka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:49
      cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: misia Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:49
        cudo
        • Gość: nika Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:43
          jest wprost do zakochania!
    • Gość: gorolka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:25
      pikny jest to fakt :)
    • goldenwomen Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.04.07, 19:28
      i jak narazie wygrywa wszelkie pojedynki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka