Gość: pogromczyni Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:20 fajny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja;) Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.resetnet.pl 14.02.07, 14:33 W drugie części pojawia sie zabójczy agent FBI-Alexander Mahone...też cudo...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.02.07, 14:39 Ale juz w 1 czesci mamy dwoch przystojniakow, slodkiego Teodorka T-Begusia oraz uroczego Belliczka lamacza kobiecych serc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 15:54 bleee Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.02.07, 16:42 Galaxian doskonale trafiłeś w mój gust ;DDD Ja uwielbiam zwłaszcza tego pierwszego ;DDD Ale Brad też jest niczego sobie ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.euro-net.pl 14.02.07, 14:41 Gość portalu: ja;) napisał(a): > W drugie części pojawia sie zabójczy agent FBI-Alexander Mahone...też cudo...;) hehehe dobre..:) Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 16.02.07, 17:23 No... ciacho z niego jest. Ale w ogóle chłopcy w tym serialu są bardzo atrakcyjni. T-Bag mrozi krew w żyłach, ale jak się w drugiej serii okazuje, nie ma problemów z uwodzeniem kobiet. I nawet się nie dziwię... (co mnie troszkę przeraża) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:19 ktory to T-Bag ? Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 00:22 ten, który proponuje niektórym potrzymanie kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 08:14 Widzę,że opinie są podzielone:) Moje serce skradł Kellerman:p Odpowiedz Link Zgłoś
halfoat Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 09:58 oo, widzę, że lubisz ostrzejsze związki :D Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 13:38 > Widzę,że opinie są podzielone:) Bo jest w czym wybierać :) Ja jeszcze Abruzziego lubię. Pewnie sympatia Europejki do Włocha :) I respekt fanki "Ojca chrzestnego" do mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.02.07, 17:30 Kellermana można trochę... chwilowo... :) polubić w II sezonie. On mi nieco Bobrowskiego Szymona przypomina, może dlatego ;) A facetów w tym serialu do wyboru, do koloru, że się tak wyrażę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratowa Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:03 przystojniakiem jest tez ojciec Majkela Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 18.02.07, 13:16 niezłe ciacho ;) mniammm :P Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 18:39 Dlaczego nikt nie wspomniał o Lincolnie B.? Jakby ktoś zapomniał, to tu dla przypomnienia, jak wygląda: www.nndb.com/people/094/000103782/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 19:23 No przystojny, przystojny :DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 22.02.07, 19:48 Hahaha, Aniu, ja wiem, że Ty wiesz, że Domeczek jest przepiękny; chciałam dać możliwość innym kobietom (i mężczyznom też) podziwiania jego urody ;) Gdzie jest Gugi? ;)) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugi14 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 21:05 o takkk Dominic (Linc) jest PRZEBOSKI facet jak trza!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pralinka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:34 ogladam nowe odcinki i wiecie co???? Majkelowi bedzie pomagał sam naczelnik wiezienia!!!!!! a facet o sklonnosciach "homo-nietego" nawroci sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 23.02.07, 11:50 I myślisz, że to tak w porządku pisać o tym nie uprzedzając, że spoilerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuova do pralinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:04 nie zdradzaj szczegolow pod grozba chlosty, k...de mol! ;) odbierasz innym widzom przyjemnosc ogladania PB w napieciu! (nie cztyam streszczen, po co znac bieg serialu? czasem mnie kusi, zeby wiedziec na przod, ale to jednak obdiera caly urok kolejnych odcinkow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk ciekawostka - ojciec Lincolna to... IP: *.icpnet.pl 26.02.07, 22:43 ... Ray Luca z "Crime Story" ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwielbiammajka jak dopadnie mnie chandra to ogladam sobie to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 12:55 www.youtube.com/watch?v=AdMxi1xdSgQ&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana ja też tak mam!! 28.02.07, 22:51 O kurczę, też to mam :) Widziałam ten fragment już chyba z 10 razy :( A ja nigdy nie robię takich rzeczy, nie oglądam tej samej sceny po kilka razy i nigdy się nie angażuję w miłosne wątki w serialach. No i masz... Jeden taki Wentworth Miller mnie załatwił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achtenMichael Re: ja też tak mam!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 10:20 z youTube posciagałam co fajniejsze kawałki i tez ogladam ! za kazdym razem jakby to było pierwszy raz! Zwariowałam???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapsodiagitana Re: ja też tak mam!! IP: *.torun.mm.pl 05.03.07, 02:36 Zwariowałaś. Ja też. Stare babsko ze mnie, a ekscytuję się jak małolata. Powinni tego zabronić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamgo Re: ja też tak mam!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:35 za tez sie kocham w Michaelu! a jestem po 50 -tce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onojajo Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 11:12 mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojabylamewą Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 11:43 faktycznie cudny chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzniemogezycbez Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 13:52 uwielbiam go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.chello.pl 10.03.07, 13:55 Masz nawet szanse. Nie jest gejem, jak sam wyznał: <a href="http://www.seriale.telebim.info/index.php/2007/03/06/gwiazda-serialu-skazany-na-smierc-dementuje-plotke-nie-jestem-gejem.html">/www.seriale.telebim.info</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tezgokocham Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 09:40 cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cekin Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:16 słodki jest i tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
raggiodelsole Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 14.03.07, 10:31 mi sie bardziej Lincoln podoba Michael niczego sobie ale taki chłopaczek jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omatko Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 14:44 Majkel ma chyba ze 35 lat to jaki z niego chłopaczek????? jest apetyczny jak cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukiereczek Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 08:57 cudny jest , mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:41 ilez ten chlopak ma w sobie uroku !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 10:47 wery gut is jor inglisz! Hehehehehehe!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:49 cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:49 cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 11:43 jest wprost do zakochania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolka Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 13:25 pikny jest to fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Majkel Skołfild - cudo chłopak 17.04.07, 19:28 i jak narazie wygrywa wszelkie pojedynki :) Odpowiedz Link Zgłoś