Dodaj do ulubionych

Greys anatomy 3x16

IP: *.telpol.net.pl 17.02.07, 13:39
Jak oni mogli przerwac w takim momencie, to jest nie wybaczenia. odcinek
super nie moge sie doczekac nastepnego(choc znajac zycie i tak wszystko
dobrze sie zakonczy).
Mialam wrazenie ze Mark na koncu to mial ochote przytulic Deryka.
Obserwuj wątek
    • Gość: imlardis Re: Greys anatomy 3x16 IP: *.piaseczno.robbo.pl 18.02.07, 02:32
      Tak, skończyli w najmniej odpowiednim momencie, ale eseriale mają to do siebie,
      że tak właśnie kończą :| Mark rzeczywiście popisał się wyjątkowo, do tej pory
      uważałam go za największego dupka w serialu. A tu proszę... :)
      Mer nie umrze, nie może! Bez niej serial nie będzie taki sam. Ale podobno kogoś
      uśmiercą, szkoda, bo lubię wszystkich :((( Trzeba czekać do następnego odcinka!
      Cieszę się, że Izzie się udało, że uratowała życie temu człowiekowi. :)))
      • addison Spoilery 18.02.07, 10:21
        Mer ma sie ożywić. Umrzeć na stałe ma Ellis. Callie ma jakiśduży sekret. Denny
        wystąpi w więcej niż jednym epizodzie(niestety). Addison będzie miała upojną
        noc, ale nie z tym,z którym my byśmy chcieli. McSteamy i Izzie, coś tam zaczną
        między sobą. Ktoś będzie w ciąży.
        • Gość: kasia Re: Spoilery IP: *.telpol.net.pl 18.02.07, 12:36
          Jak Mark po tym wszytkim stanie sie pozytywnym bohaterem to trzeba bedzie
          wprowadzic jakiegos nowego negatywnego, no chyba ze teraz Celly stanie sie
          negatywnym bohaterem.

Mark i Izzy to bedzie ciekawe.

Rozwala mnie to ze wszyscy chirurdzy (poza Celly), ginekolog poloznik- pediatra
          (Adison ) ratuja zycie Mer, a ja nie widze zeby ona potrzebowala interwencji
          chirurgicznej a tym badzrej pomocy Adison. Ciekawe co z pozostalymi pacjentami.

Co stalo sie z ta lekarka co robila operace ojcy Georga, myslalam ze zagosci na
          dluzej??
          • addison Re: Spoilery 18.02.07, 14:23
            Proszę Cię pisz Callie, a nie Celly ;p
            Po co negatywny bohater? :D No i dlaczego Mark jest/był negatywnym bohaterem,
            poza faktem ze jest meska dziwka :D Dr Erica Hahn jest z seattle presbiterian
            albo z mercy west i aktualnie w ktoryms z tych szpitali pozostaje. Wszyscy
            ratuja Mer, bo smiem twierdzic ze obsada urazowki czy tam ten caly ostry dyzur
            sa na miejscu katastrofy. Poza tym Mer, jest jedna z nich, a Addison przy
            okazji wyrostka stwierdzila ze jej nie nienawidzi, czyli chętna do pomocy jest.
            Derek'a nie wpuszczaja bo jest z nia zwiazny reszty tez wpuscic nie chca, nie
            wiem czemu. No i to chyba tyle.
            • Gość: kasia Re: Spoilery IP: *.telpol.net.pl 18.02.07, 15:31
              Z Erica Hahn chodzilo mi o to ze szef zapromonowal jej prace miala ja miesce
              Burke a on miejsce szefa.

Z Markiem chodzilo mi o to ze wiekszosc ludzi go nie lubila (mam na mysli
              bohaterow serialu).
              Negatywny bohater w serialu zawsze musi byc, wszedzie jest czarna owca na ktora
              mozna wszystko zawlic.

To ze Addison nie nienawidzi Mer to wiem o ogladam serial. Chodzi mi tylko o to
              ze Mer ni wyglada na osobe ktra potrzebowala by w tej chwili ginekologa.

To ze nie wpuszczaja Deryka to jest normalne, a reszty nie wpuszczaja bo to by
              byla juz lekka przesada (szef, Preston, Miranda, Addison i jeszcze Alez, Izzy,
              George i Christina)

Co do pisowni Callie to przepraszam nie wiedzialm jak to sie pisze postram sie
              zapamietac.

Osobiscie uwazam ze to jest jeden z najlepszych seriali o lekarzach jaki
              widzialm a widzialm kilka. A nawet jedne z najlepszych wogole seriali jaki
              ogladalam.
              Cokolwiek napisalm nie malo to zabrzemiec negatywnie.
              • addison Re: Spoilery 18.02.07, 17:20
                Ja napisałam moj punkt widzenia, tez nie chcialam zeby negatywnie zabrzmialo.
                To moj ulubiony serial :D ER ogladalam, ale wole GA. Tylko na to Celly patrzec
                nie moglam ;p i polecam www.greysanatomyworld.fora.pl
                • Gość: chichi Re: Spoilery IP: *.dsl.bell.ca 19.02.07, 02:52
                  Oj dziewczyny, przeciez to chodzi wylacznie o to zeby odwrocic uwage od tego,
                  co sie faktycznie dzieje na planie, gdzie narasta konflikt pomiedzy trzema
                  panami i serialowi grozi smierc przez utrate glownych rol meskich lub
                  przynajmniej jednej, lub przynajmniej dwoch :) Tak wiec trzeba cos bylo zrobic
                  zeby publicznosc zaczela sie znowu bardziej interesowac trescia serialu niz
                  plotkami z planu. Narazie wyglada na to, ze sie nie udalo - krytyka tego
                  ostatniego odcinka byla druzgocaca ale dopiero najblizszy czwartek pokaze czy
                  rzeczywiscie ogladalnosc spadnie jak przewiduje wiekszosc "madrych" od TV -
                  narazie przewidywania sa takie, ze Grey czeka fate OC. Pozyjemy, zobaczymy
                  chociaz ja juz pewnie nie, bo zobrzydzilem sie ostatecznie.
                  • aga.p.p Re: Spoilery 19.02.07, 10:11
                    Nonsens. Grey's Anatomy od dawna utrzymuje się w czołówce najlepszych seriali w USA. Ma ponad 25 milionów widzów; OC w najlepszych czasach dobijało do 10. Ciekawe co to za "mądrzy" takie opinie wygłaszają. No i gdzie tę druzgocącą krytykę znalazłeś, chętnie bym poczytała.

pzdr,
                    Aga
                    • addison Re: Spoilery 19.02.07, 21:53
                      No i chyba zpaomniała wspomnieć o fakcie, ze problem zaczął się w październiku,
                      czy tam listopadzie. POtem na gali IW powiedziala ze nie nazwal TR pedalaem i
                      poslali go na terapie. A katherine heigl wypowiedziala sie, ze cieszy sie z
                      faktu ze isaiah probuje pokonac swoje nawyki i ze nie zagrzebali sprawy pod
                      dywan, bo wtedy by bylo nieciekawie.
                      • aga.p.p Re: Spoilery 19.02.07, 23:12
                        Się interesujesz, to pewnie czytałaś też, że w którymś momencie był taki pomysł żeby Washingtona po prostu wywalić na bruk. I to nie w jakiś elegancki sposób typu Burke dostaje pracę w Niujorku i tyle go w Seattle widzieli - ponoć chodziła też wizja planszy "od dzisiejszego odcinka ten pan już z nami nie pracuje". Chociaż prawdę mówiąć, jakoś sobie tego nie wyobrażam.
                        Ale ogólnie rzecz biorąc bardzo mi się podoba to w jaki sposób ekipa sobie z tym problemem radzi.

pzdr,
                        Aga
                • jackie_brown Re: Spoilery 20.02.07, 21:19
                  Addie, dla mnie Mark to postać negatywna, bo już się przyzwyczaiłam, że go nie
                  lubię. Meredith zresztą też. A Callie bardzo lubię :)
    • galaxian1 Greys anatomy 3x16 - zakonczenie jak Supernatural 21.02.07, 10:05
      Ale zakonczenie !
      Poczulem sie normalnie, jakbym ogladal Supernatural !!!
      Nawet John Winchester tam byl ! :D haha
    • Gość: Odcinek: Greys anatomy 3x17 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:36
      Juz jutro mozesz wymienic sie opinia na temat odcinka 17 na forum:
      greysanatomy.prv.pl
      • addison Re: Greys anatomy 3x17 21.02.07, 22:40
        Ja tam pozostane wierna www.greysanatomworld.fora.pl :D Ale co tam, nie o to
        chodzi, powiem wam, ze tragiczna sprawa!! Kate Walsh(Addison) odchodzi z GA!!
        Będzie w spin-off'ie, którego główną bohaterką będzie włąśnie Addison.
        Dwugodzinny pilot tego serialu, który jeszcze nie ma tytułu będzie emitowany
        prawdopodobnie w maju. Takie informacje pojawiły się na stronkach m. in.
        entertainment weekly, spoilerfix. forum abc, tv.com. A zaraz potem na
        wspomnianym wyżej forum :D Dla mnie ta wiadomośc jest tragiczna, bo Addison to
        moja ulubiona bohaterka. No ale calm down to narazie tylko plany.
        --
        www.centrumhumoru.pl/index.php?pol=sylwja
        • galaxian1 Re: Greys anatomy 3x17 21.02.07, 23:07
          No wez nie strasz ?
          Szkoda Addison, fajna z niej babeczka ! Zdecydowanie najmniej wkurzajaca, z tego
          calego towarzycha. Ale moze ten spin-off bedzie dobry i zamiast jednego serialu
          bedziemy ogladac 2 ! Pomysl sobie - 2 odcinki tygodniowo to juz cos :)
        • aga.p.p Re: Greys anatomy 3x17 22.02.07, 00:35
          IMHO to się nie uda. Addie jest ciekawą postacią, ale na tle grupy; wątpię, żeby sama pociągnęła inny serial. Będzie tak jak z Joeyem po Przyjaciołach.

pzdr,
          Aga
          • addison Re: Greys anatomy 3x17 22.02.07, 19:25
            Nie strasze a wiem :D www.filmweb.pl/Nadchodzi+spin-off+%22Chirurg%C3%
            B3w%22,News,id=33620 nawet in polish już jest ;p Ten Taye Diggs to ciacho z
            tego co pamiętam :D
            • aga.p.p Re: Greys anatomy 3x17 22.02.07, 21:05
              Ja nie taka strachliwa, poza tym też czytałam zapowiedzi:) Ale Addie rulez w tej właśnie ekipie i wydaje mi się, że trudno będzie zrobić z nią coś fajnego w innym miejscu. Chociaż z drugiej strony, to Shonda ma ten serial pisać, a babka wie jak to robić.
              A Taye jest ciacho;)

pzdr,
              Aga
              • addison Re: Greys anatomy 3x17 23.02.07, 07:30
                Odcinek 17 był cudny! Nawet mimo tego science-fiction, które jest w tym
                odcinku :D No ze śmierciami jużwszystko jasne :D NN nadal jest NN. No i był
                cujo the dog :D:D:D:D:D
                • Gość: kika1982 Re: Greys anatomy 3x17 IP: 80.50.181.* 23.02.07, 08:09
                  A ja mam pytanie czy Meredith przeżyje? Na innych informacjach mi nie zalezy?
                  Może być odpowiedzź tak lub nie.
                  • Gość: merder Re: Greys anatomy 3x17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:20
                    TAK, TAK i jeszcze raz TAK!!!

ale ktoś inny nie...
                    • Gość: kika1982 Re: Greys anatomy 3x17 IP: 80.50.181.* 23.02.07, 10:32
                      Dziękuję Ci za odpowiedż. Taka mi wystarczyła.
                      • addison Re: Greys anatomy 3x17 23.02.07, 11:16
                        Aha i zapomniałam wspomnieć o umowie Addison i Marka - bezcenne :D:D:D:D
                        • Gość: kika1982 Re: Greys anatomy 3x17 IP: 80.50.181.* 23.02.07, 12:44
                          Co to za umowa? Tak mnie zżera ciekawość i zazdroszczę Ci że masz możliwość
                          oglądać na bierząco.
                          • addison Re: Greys anatomy 3x17(Spoiler!!) 23.02.07, 14:45
                            No więc Addison obserwowała sobie szczęśliwych Mer i Der, i mówi do Marka, że
                            Derek nigdy jej tak nie traktował, czy tam nigdy do niej nie czuł czegoś
                            takiego. Na to Mark, że on czuł :D No i Addison, że jeśli szczery jest, to ma
                            bez seksu żyć przez 60 dni!!(biedny Mark się chyba wykończy) NO to Mark, pyta z
                            nadzieją, że to oprócz seksu z nią!? A ona, że wogóle bez :D No to Mark jej
                            dłużny nie pozostał i stwierdził, że ona też bez seksu ma życ :D I oto cała
                            urocza sprawa :D:D:D:D:D
                            • Gość: kika1982 Re: Greys anatomy 3x17(Spoiler!!) IP: 80.50.181.* 23.02.07, 15:00
                              Dziękuję za odpowiedź. Ciekawa jestem czy wytrzymają?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka