Dodaj do ulubionych

"Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów

26.02.07, 12:09
Jak co tydzień tak i dziś raport o oglądalności "Skazanego na śmierć". Tym
razem same dobre informacje. Serial wczoraj oglądało 6 055 410 widzów i jest
to spory awans! W zeszłym tygodniu oglądalność wynosiła 5 340 458, czyli
serial zyskał ponad 700 tysiecy widzów. :)

Jeśli chodzi o konkurencyjne "Ranczo" to również zyskuje i to sporo! Wczoraj
prawie 7 mln widzów, a dokładnie 6 913 387. Przed tygodniem 6 200 272.
Obserwuj wątek
    • shatmach Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 12:11
      Prosze o przeniesienie tematu na forum Seriale. Pomyliłem sie i napisałem na
      Telewizji. :)
      • czesiekkk Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 15:45
        Eh, wczorajszy odcinek to było to. Mocne teksty no i ten bunt, klimat jak ze
        starego dobrego więzienia Oz.
        Za tydzień będę musiał albo stoczyć walkę o telewizor albo kupię drugi, bo
        zaczyna się Taniec bez gwiazd na TVN.
        • henryczek-czewa Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 16:55
          na logike, polsat przeniesie Prisona na 21, moze 22 kosztem csi?
          bo z tzg bedzie ciezko konkurowac
          • czesiekkk Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 17:26
            Hm, i tu mam niepokój w sercu. Za rządów Terentiew w Dwójce seriali
            zagranicznych nie było, owszem błąkały się jakieś kryminalne po godzinie 23:30.
            Obawiam się że stacja ze słońcem postawi na polskie telenowele i show z
            gwiazdami wspomnianych wcześniej przeze mnie telenowel. Będzie jeszcze więcej
            odcinków o rozwodach, ciążach itd. Czyli powtórka z Dwójki.
            Sukces komercyjny taką produkcją można odnieść. Ale Polsat lubiłem zawsze za
            seriale takie jak "Życie jak sen", "Skrzydła" albo "Ally McBeal".
          • shatmach Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 17:34
            Polsat bardziej liczy na spadek widowni TzG niż boi się spadku oglądalności
            Skazanego. Tak mysle. TVN dobrał sobie tak fatalne "gwiazdy", ze V edycji
            sukcesu wiele osób nie wrózy. Wieksza walka bedzie się odbywała miedzy Jedynką,
            a TVN. Ranczo ma 7 mln, a podczas premierowej emisji kiedy leciał w tym samym
            czasie TzG miało ponad 4 mln. Ciekawe kto komu zabierze widzów.
            • martita392 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 19:27
              mysle ze prison break jest lepszy od tanca z gównami nie lubie odgrzewanych
              programow im dluzej trwaja tym mniej mnie zaskakuja!!!
              • galaxian1 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 21:48
                No coz, TzG beda ogladac ludzie, ktorzy bezmyslnie gapia sie w ekran.
                A na tancu i tak sie nie znaja :D
                Poza tym ile mozna ogladac w kolko to samo i to samo...
                Ale sadzac po ogladalnosci telenowel - w Polce mozna :D

A co do Polsatu, to niestety, ale oni nie potrafia krecic seriali komediowych.
                Zreszta zadnych nie potrafia. Ich produkcje wygladaja po prostu tragicznie -
                fatalnie technicznie i aktorsko, obraz tylko 4:3 i to taki jakis "teatralny".
                Jak widze cos takiego, to od razu mnie odrzuca od ekranu.
      • Gość: fajne Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 15:32
        Ranczo jest boskie - już kiedys widziałem :)

A dla fanów Prison polecam linki na:

start24.pl/www/nowe/
        linki pod nr 1/236

Prison.pl - polska strona serialu, forum - dyskusje o PB (tylko ostrożnie - bo
        można się zbyt dużo dowiedzieć o kolejnych odcinkach, a wtedy przyjemność już
        mniejsza);
        Fox.com/prisonbreak - oficjalna strona serialu w stacji FOX;
        Skazanynasmierc.polsat.com.pl - Polsat - skazany na sukces;
        PL.wikipedia.org/wiki/Prison_Break - jak zwykle rzeczowo o serialu;
        Prisonbreak.org.pl - strona fanów serialu, w tym dział download;
        Theprisonbreak.pl - forum;
        Skazany - Prison Break - więcej w Google - cały wysyp stron fanów.
    • aniuta75 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 21:01
      No Shatmach coś się ociągałeś dzisiaj z tym wątkiem a my tu wszyscy czekamy na
      wieści :D.
      Skazany w niedzielę 4.03 o 20 - przynajmniej tak jest napisane na stronie
      polsatu. Pewnikiem tak zrobili, żeby się przekonać ile luda ubędzie na rzecz
      TzG. Najwyżej tydzień później, albo i dwa jeżeli widzów Skazanego będzie
      ubywało to przeniosą na inną godzinę :|.
      • Gość: <lOl> Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:14
        Po prostu wątek był wpierw na forum tv, a tera go przenieśly...

Swoją drogą... z jednej strony się zdenerwowałem, że w środku akcji przerywają
        i "ciąg dalszy nastąpi", ale z drugiej? Skończyło się na dobrym momencie,
        ciekawość może wziąć górę nad jakimiś tam tańcami w remizie, mam nadzieję.
        Trzymam kciuki za "Prison Break" w przyszłą niedzielę.

Można śmiało pisać, że do tej pory średnia oglądalnośc wynosiła ponad 6 mln,
        więc nie jest źle.
      • mmorawski Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 21:17
        Nie wyobrażam sobie, żeby ci widzowie, którzy oglądali wczorajszy odcinek,
        mieli za tydzień przełączyć się na TzG, nie przekonawszy się jak dalej potoczy
        się bunt w więzieniu. No chyba, że po wczorajszym odcinku zaczęło się masowe
        ściąganie PB z netu. ;)
        • aasiek Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 21:49
          Też nie wierzę w taki obrót sprawy (to jest oglądanie tańców) - zwłaszcza po TYM
          odcinku. Fakt, był (razem z następnym) najcięższym z całej serii (podobnie
          przytłaczający był potem chyba tylko 14 lub 15...), ale w końcu mieliśmy do
          czynienia z akcją w "czystej" postaci.
          • galaxian1 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 21:54
            Prison Break dopiero od TEGO odcinka tak naprawde sie zaczyna !
            Wczesniej to byly tylko takie "pierdoly" nie trzymajace w napieciu - po prostu
            serial sie rozkrecal. A teraz bedzie to na co wszysczy czekaja, to czego
            brakowalo w odcinkach poprzednich. 100% czystej adrenaliny, zwroty akcji,
            napiecie dochodzace do zenitu :) Ja osobiscie dopiero po odcinkach z buntem
            wiezniow stwierdzilem, ze ten serial jest naprawde NIESAMOWITY.
        • kubissimo Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 22:24
          w takim razie cienko u Ciebie z wyobraznia ;) "znakomity" odcinek z buntem byl
          taaaak wciagajacy, ze patrzylismy na niego jednym okiem, a drugim okiem
          gadalismy sobie o pie..ch. w koncu ile razy mozna patrzec na to, ze OCH ACH
          straznik zaraz przylapie tego dobrego Michaela oraz OCH ACH ten dobry Michael
          spojrzy na nastepny kawalek tatuazu i bedzie wiedzial co robic
          jedyna barwna postacia w tym wszystkim jest T-Bag, reszta to telewizyjna rutyna
          • aniuta75 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 22:43
            Wiesz takie patrzenie jednym okiem tu a drugim tu grozi zezem rozbieżnym ;).
            Lepiej sobie podaruj PB skoro Ci nie odpowiada ten klimat :D.
            • galaxian1 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 26.02.07, 22:53
              kubissimo masz od przyszlego tygodnia tzg, wiec zajmij sie ogladaniem tego
              wielce ambotnego programmu. A jesli to cie nie ciekawi, to masz jeszcze
              doskonaly serial ranczo, ktorym tez mozesz sie zachwycac. Nie rozumiem takich
              ludzi, ktorzy czegos nie lubia, a ogladaja to na sile. Moze warto zainteresowac
              sie czyms innym ?
              • Gość: kubissimo Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów IP: *.chello.pl 26.02.07, 23:31
                pozwolisz, ze sam bede dysponowal swoim wolnym czasem
                dziekuje :)
                • Gość: Bololo Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów IP: *.aster.pl 27.02.07, 00:03
                  Czytajas twoje wypociny naprawde mam niezly ubaw.
                  Gosciu cos oglada, a potem wypisuje - jakie to bylo beznadziejne!
                  No to prostu yltelygencja na calego, fiu fiu warszawka.
          • aagnes Re: pytanie 27.02.07, 10:18
            Czy ogladasz seriale w tym PB zawodowo? w celu napisania recenzji albo innej
            pracy? jakbym miala ogladac programy w tv ktore mnie mecza/nudza to chyba tylko
            za odpowiednia wyplate. jaka to praca? bo ja chetnie sie przerzuce z nudnej
            pracy czytania glownie dziennikow ustaw na operowanie pilotem i lekture tele
            tygodnia czy innego tele magazynu.
            • Gość: jad Re: pytanie IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 10:30
              On to robi, żeby móc potem powylewać trochę jadu. Bololo dobrze powyżej
              podsumował. Frustrat i tyle.
              • aagnes Re: pytanie 27.02.07, 11:05
                Ale ja pytam powaznie !!! praca - żyć nie umierać. praca mojego znajomego na
                ten przyklad polega glownie na chodzeniu do kina, czy chce czy nie chce, czasem
                nawet na 7 czy 8 rano :-) a ja bym chciala ogladac tv od rana do wieczora
                (najlepiej z wylaczeniem polskich seriali - bo jednak są granice) i z tego zyc.
                :-)
                • romcia.p Re: pytanie 27.02.07, 12:30
                  to ja wesprę Kubissimo
                  oglądam PB,jeszcze oglądam,bo nic ciekawego nie leci na innych stacjach
                  może jestem dziwna,ale mnie ten serial nudzi i nie czuję żadnej "adrenalinki" podczas oglądania
                  jak tylko w tv pojawi się coś ciekawego w niedzielny wieczór bez żalu PB porzucę
                  i odpowiadając z góry: nie,nie będzie to Taniec z Gwiazdami
                  • kubissimo Re: pytanie 27.02.07, 12:46
                    hehe, dokladnie - POLSAT wstzrelil sie w proznie programowa.
                    w niedziele spotykam sie z przyjaciolmi. cos sobie gotujemy, a potem zalegamy
                    przed tv. troche rozmawiamy, troche ogladamy. Pierwsze odcinki PB ogladalismy w
                    miare uwaznie, ale okazuje sie, ze jakos nikogo z nas to nie porwalo, ale to
                    oczywiscie znaczy, ze jestesmy beznadziejni i sie nie znamy :)
                    • Gość: Yoyko Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:46
                      I to jest blad !
                      Jak sie gada i oglada, ze znajonymi... malo co sie podoba.
                      A szczegolnie produkcja, ktore wymagaja troche skupienia.
                      Nie wyobrazam sobie, abym mogl ogladac ze znajomymi np. horrory, bo wtedy z
                      horroru robi sie komedia. Jak widac w twoim przypadku z serialu akcji tez
                      zrobila sie komedia.
                      • kubissimo Re: pytanie 27.02.07, 15:09
                        tak, jeszcze mnie ucz w jakich warunkach mam ogladac serial :) najlepiej w
                        odosobnieniu i po polgodzinnej medytacji pozwalajacej na wyciszenie
                        wewnetrzne :D
                        chyba czytelnie napisalem, ze pierwsze odcinki ogladalismy z uwaga. i jakos
                        nikogo to zbyt mocno nie wciagnelo.
                        a w tym samym gronie ogladamy rozne rzeczy zarowno w tv (wczesniej filmy
                        Hitchcocka na Zone Europe, "Arabele" na tv4) jak i na dvd (solidny przeglad
                        przez klasyke kina). Dobre rzeczy wciagaja niezaleznie od warunkow, w jakich
                        sie je oglada. A tutaj sporo osob myli rzeczy dobre z rzeczami popularnymi, a
                        to przeciez nie są synonimy :)

no popatrz, od kilku miesiecy rowniez w niedziele ogladamy w tym samym
                        gronie "Arabele" na tv4
                        • Gość: Yoyko Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:15
                          Nic nie zrozumiales z tego co napisalem, coz...

Mowilem o tym, ze komedie, filmy familijne itp w grupie nie oglada sie bardzo
                          dobrze. Ale horrory, trillery, filmy z dreszczykiem - wrecz fatalnie !
                          Ja takie filmy ogladam sam, ewentualnie w max 2 osoby. To nie ma sensu, gdy w
                          kulminacyjnej scenie nagle zacznie ktos komentowac albo chichotac - a tak
                          przewaznie sie dzieje.

Zapewne zaraz napiszesz, ze u ciebie tak wcale nie jest, wszyscy sa w 100%
                          skupieni. Daj koles na luz, jak ci sie cos nie podoba, to innych nie zniechecaj.
                          Ogladaj dalej Arabele i wszyscy beda szczesliwi.
                          • kubissimo Re: pytanie 27.02.07, 15:36
                            uwazasz, ze filmy Hitchcocka sie nie lapia na kategorie "horrory, thrillery,
                            filmy z dreszczykiem"?
                            zaprawde racje maja ci, ktorzy mowia, ze telewizja mąci w głowie ;))

i wierz mi (albo i nie wierz, to nie moj problem), ze zazwyczaj nie ma
                            problemow ze skupieniem. Niedawno ze wzgledu na jedna fanke Audrey Hepburn
                            ogladalismy "My Fair Lady" - 3godzinny (!) musical i tez nie bylo problemow z
                            percepcja.

pe.es zalozmy, ze w poprzednim poscie nie ma dwoch ostatnich linijek. to
                            nieusuniety brudnopis ;)
                • nuova do aagnes 01.03.07, 14:55
                  A ciekawe czy tak samo mowilabys, gdybys miala kilkuletni staz w takim zawodzie
                  jak chodzenie do kina na rozne filmy (btw to chyba recenzent filmowy, nie? )
                  Kazda praca nudzi sie jakims czasie /przynajmniej mnie :D :D

(Ja to chcialabym taka prace, gdzie placiliby mi za odpisywanie na posty z
                  forów xD - jest ktos chetny taka prace mi zaoferować? )
            • kubissimo odpowiedz 27.02.07, 12:42
              nie ogladam zawodowo :)
              PB jest czescia perwersyjnej przyjemnosci polegajacej na tym, ze najpierw
              ogladam serial, a potem czytam tu jakie to arcydzielo wlasnie zobaczylem
              bardzo zabawne sa te Wasze ochy i achy :)

sam serial mnie szczegolnie nie meczy, juz predzej nudzi. historia
              blogoslawionego Michaela, ktoremu wszystko sie uda, jest na takim poziomie
              absurdu, ze nie jestem w stanie sie nia przejac. jedyna rzecza, ktora mnie
              interesuje, to czy T-Bag przejdzie duchowa przemiane, czy pozostanie soba, ale
              (zgodnie z prawidlami amerykanskiego serialu) go zabija. bardzo chetnie dam sie
              zaskoczyc, ale cos czuje, ze nie wyjdziemy tu poza schematy. w koncu juz mu
              dorobili dramatyczna historyjke o pochodzeniu, bo przeciez w amerykanskiej
              produkcji nikt nie moze byc po prostu zly, tylko w dziecinstwie nie byl
              kochany. ehhh
              • Gość: jad Re: odpowiedz IP: *.icpnet.pl 27.02.07, 13:52
                Ty najlepiej napisz, nakręć i wyprodukuj jakiś swój serial. Zobaczymy ilu
                widzów porwie i zachwyci. Bo siedzieć i marudzić to każdy mądrala potrafi.
                • kubissimo Re: odpowiedz 27.02.07, 15:12
                  rozumiem, ze lepiej tak jak Ty bezkrytycznie lykac wszystko, co zostalo
                  pokazane w telewizji. Ich Troje porwalo setki tysiecy (a moze i miliony) fanow,
                  ale czy to znaczy, ze to swietna muzyka?
                  • aagnes Re: odpowiedz 27.02.07, 15:36
                    Mozna krytykowac co sie chce i kiedy sie chce, oczywiscie w ramach zdrowego
                    rozsadku, tylko nie moge zrozumiec jak mozna ogladac któryś tam odcinek serialu
                    (chyba byl 7) skoro wiadomo ze nuda i dłużyzna. za ogladanie dajmy na to Klanu
                    kazałabym sobie słono płacić ;-)
                    • kubissimo Re: odpowiedz 27.02.07, 15:43
                      nie ma takich pieniedzy, za ktore ogladalbym "Klan" ;)

dluzyzn w PB nie ma, ale schematycznosc dotychczasowych odcinkow zrobila sie
                      nudna. a ogladanie PB pewnie skonczy sie na 8 odcinku, bo potem wyjezdzam, a
                      jakos nie zanosi sie na to, zebym go sobie mial sciagac z sieci ;)
                      • aagnes Re: odpowiedz 27.02.07, 15:59
                        W sumie ja tez uwazam, ze PB nie jest jakims wybitnym serialem, ale ogladalam
                        go jakis czas temu w troche inny sposob: po co najmniej 3 odcinki bez przerwy -
                        gach donosil piwo z lodowki, bo ja sie nie chcialam odrywac :-) - zadnych
                        reklam, odrywania sie od telewizora, gadania o dupie maryni i podobalo mi sie,
                        mialam po prostu kilka seansow calkiem niezlego filmu. Jest schematyczny, fakt,
                        niektore rzeczy sa zbyt przewidywalne, co wywoluje usmiech politowania na
                        twarzy, ale kilka akcji, czy raczej jej zwrotow zrobilo dla mnie wrazenie.
                        Podoba mi sie rowniez dobór postaci, poza... glownym bohaterem :-) Abruzzi
                        (rany, jak to sie pisze?) - to moj faworyt :-) Przy miernocie serialowej w
                        polskiej tv nie jest zle.
                        • romcia.p Re: odpowiedz 27.02.07, 17:55
                          główny bohater to dla mnie jeden z największych słabych punktów serialu
                          nie lubię takich picusiów i już!
                          a jak nie lubię głównego bohatera to trudno mi polubic serial
                          • kubissimo Re: odpowiedz 27.02.07, 20:12
                            no wlasnie. sliczny, dobry, madry
                            wujek dobra rada, motyla noga ;)

abruzzi jest niby fajny, ale troche jednowymiarowy
                            z calosci wyroznia sie ten nieszczesny t-bag oraz niezla byla ta murzynka,
                            ktorej juz niestety nie bedzie :/
                            • aasiek Re: odpowiedz 27.02.07, 21:15
                              Kubu, to Kellerman Ci się nie podoba? Zawiodłeś mnie...
                              • kubissimo Re: odpowiedz 27.02.07, 21:38
                                a ktory to? :D
                                • bluebebe Re: odpowiedz 28.02.07, 14:22
                                  jeśli jeszcze troszkę się zmusisz (no, masz w końcu z tego perwersyjną
                                  przyjemność:)) to za pare odcinków nie będziesz o tej murzynce pamiętal.
                                  Dojdzie parę ciekawych osób. A te, które teraz sa nieciekawe zaczną zmieniac
                                  fronty. To co może wkurzać to fakt, że wiadomo do czego ten serial zmierza
                                  (czego nie mamy np. w Lost). W PB na początku I serii w zasadzie wiemy czym się
                                  skończy, podobnie od razu na początku II serii wiemy jakie będzie zakończenie,
                                  no ok. domyślamy się z prawdopodob. 99%
                                  Co jest natomiast IMO wciagające to robienie przez glównych bohaterów kroku w
                                  przód w osiągnięciu celu, a dwóch w tyl. I wtedy mimo, że wiesz, że wojna
                                  będzie wygrana to zastanawiasz się, bo to już nie jest oczywiste, jak zostaną
                                  rozegrane poszczególne bitwy. A będą sytuacje, które na prawdę będa wyglądaly
                                  na "bez wyjścia" i mimo, że pewnie wyjście znajdą, to ciekawe jest zobaczenie
                                  JAK?
                                  • kubissimo Re: odpowiedz 01.03.07, 00:40
                                    no ale wlasnie to jest irytujace, ze wiadomo, ze tak dobremu chlopcu, jakim
                                    jest Michael, to musi sie udac. i w swietle tego nieszczegolnie mnie
                                    interesuje, czy mu jeszcze utna drugiego palca, czy moze wytna nerke, skoro i
                                    tak wiadomo, ze z wiezienia ucieknie :/
                                    • aagnes Re: odpowiedz 01.03.07, 10:14
                                      Ano nie wiadomo!!
                                      zauwazylam jedna prawidlowosc - faceci ewidentnie nie lubią Majkela,
                                      dlaczego??? ;-)
                                      • kris.m Re: odpowiedz 01.03.07, 13:28
                                        ee tam ja nie przepadam za Linclonem:) ma ciągle rozpiętą koszulę na klacie :)
                                      • bluebebe Re: odpowiedz 01.03.07, 13:31
                                        o, faktycznie - mają z nim "jakiś" problem. Gdyby napisac, że Majkelowi
                                        wszystko się uda to tak jakby przyznać, że ten serial jest zero jedynkowy. No
                                        nie, nie wszystko mu się uda. Czlowiek w któryms momencie jak na spowiedzi musi
                                        spojrzeć prawdzie w oczy i zobaczyć, czy trupy po których idzie sa warte CELU i
                                        odpowiedzieć sobie na to pytanie przed sobą.
                                        Doskonale wiadomo, że nie będzie się roz-chodzilo o odcinanie kolejnych części
                                        ciala. Chociaż, może? Kto wie?;)

niestety widzowie polskiej wersji PB, którzy sluchają polskiego lektora,
                                        czytają polskich zapowiedzi musza wykazac się większa cierpliwością w
                                        porównaniu do osób, które oglądaly ten serial w oryginale. Bo niestety polskie
                                        tlumaczenie (nie tylko tekstu, ale wszystkiego - haslo, opisy) za dużo zdradza
                                        szczególów, na które widz sam powinien wpaść.

poza tym szkoda mi kubbissima, bo jemu się ten serial spodoba (juz to widac w
                                        jego wypowiedziach:D, gdy pisze co jest ok., a co nie jest) tylko on o tym
                                        jeszcze nie wie;D
                                        • kubissimo Re: odpowiedz 01.03.07, 15:11
                                          hehe, niestety
                                          za tydzien lece za dwie wielkie wody i bede mial ciekawsze rzeczy, niz
                                          ogladanie PB, a na pewno nie bede go sciagal z sieci, wiec Twoja teoria tak
                                          jakby sie sypie ;)
                                      • kubissimo Re: odpowiedz 01.03.07, 15:13
                                        to nie tak ze go nie lubie, tylko smieszy mnie tak samo, jak smieszyl mnie
                                        McGaver ;)
    • kinekkinek Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 28.02.07, 13:21
      O czym Ty pielisz? Dzielisz szesciomilionową widownię na zyski tygodniowe? Tego
      jeszcze nie było, dokałaność godna wytrwałosci.
      • anmanika Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 01.03.07, 09:16
        Dolaczam sie do tych niezbyt zachwyconych. Meczylam sie do ubieglej niedzieli,
        bo myslalam, ze sie poprawi. Odpadlam, po tej scenie dla przedszkolakow gdzie
        zrolowana koldra udawala czlowiek i tym "mrozacym" krew w zylach fragmencie w
        ktorym baaardzo zly straznik oczywiscie odkryl, ze to jednak glowny bohater, no
        co za siupryza, ze od razu bedzie wiadomo ze to jednak majkel tam bedzie lezal.
        Szczyt wyrafinowania. Ten scenariusz to chyba komputer pisal.
        • netinaf Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 02.03.07, 15:02
          Nie ma strazników bardzo złych. Są tylko niewykształceni:). Nikt nie posyłałby
          straznika dobrze wykształconego, czyli takiego który nie byłby starżnikiem w
          miejsce w którym trzyma się sado-masochostów.
          Trudno doszukać się w filmie pełnym akcji mrożących krew w zyłach scen, chyba
          prędzej takich przy których krew kotłuje się w żyłach. Sama dołączam się do
          niezbyt zachwyconych z powodu postu, który pojawił się wyżej, bo jak wiadomo,
          pełno jest osób, które podpinają się w miejscach do tego nieprzeznaczonych.
    • dzida001 Re: "Skazany" zyskał 700 tysięcy widzów 02.03.07, 20:49
      do osób które uważają że Majkel to taki chłoptaś, w drugiej serii jak zacznie
      sie wszystko sypać pokaże czasami nerwy i bardzo dobrze bo mam nadzieje że sie
      chłopak rozkręci, bo faktycznie byc ciągle takim spokojnym i opanowanym w
      więzieniu o zaostrzonym rygorze....to aż nienormalne:]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka