milka323 13.03.07, 17:22 Kolejny serial ktory przepada bez wiesci na rzecz powtorek Magdy m. A moze ktos sie orientuje czy serial kiedys powroci na antene?(chociaz tego pewnie nawet ludzie z tvnu nie wiedza). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tvn Re: Krok od domu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 17:25 pewnie w wakacje, chociaż... w czerwcu ma już powrócić tyle seriali, że pewnie znowu zabraknie na nie miejsca, a i przez 2 miesiące z hakiem wszystkiego nie puszćzą... smallville, monk, krok od domu, dowody zbrodni, bez śladu, życie na fali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocool Re: Krok od domu. IP: *.core.lanet.net.pl 13.03.07, 19:28 ale sie wkur****** jak zobaczylem ze nie ma dzisiaj Close to Home....i to jeszcze na rzecz powtorek Magdy M...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mika974 Re: Krok od domu. 14.03.07, 12:02 Dno. Też się ostro w.q.u.rwiłam! (łagodniej się tego nie da określić) Dlaczego polskie telewizje traktują widzów jak skończonych idiów? Mają na totalnie w d.u.p.i.e.?? Nawet nie wspomne co wyczyniają z innymi serialami. Co za porąbany rynek medialny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Krok od domu. 14.03.07, 12:24 Dlatego tez na tVN nie ma SENSU zaczynac ogladac ZADNEGO nowego serialu ! Po co ? Skoro po 5 odcinkach i tak go zdejma, albo przeniosa na 1 w nocy. Ja juz tej stacji wogole nie ogladam - nie excytuja mnie seriale typu "na durnej" albo "madzia m", ani konkurso-show'y. Kiedys to byla fajna, nowoczesna stacja. Teraz stala sie dnem, kompletny brak szacunku dla widza. Ciekawe kto na tym gorzej wyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Krok od domu. 14.03.07, 22:17 a ja mialam nosa i siadłam ogladac jednym tchem "24". tez mnie wkurza TVN,w koncu oni sa dla widza,a maja go w wielkim powazaniu DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś