06.04.07, 11:42
Czy ktos może mnie oświecic o co chodzi z tymi dwoma pannami Żmijewskiego?
Obserwuj wątek
    • maniusza Re: Sfora II 06.04.07, 12:09
      no o co ma chodzić? ma dwie panny naraz z ktorymi śpi jednoczesnie przynajmniej
      porządek ma i mu się nie myli z którą się umówił :D
      • Gość: n Re: Sfora II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:45
        To dla mnie też ten element w serialu, któy nie jest zrozumiały.Tak jest, bo oryginalniej, bo tego jeszcze nie był???
        • efad4d Re: Sfora II 07.04.07, 10:27
          serial anemiczny to musi byc jakies urozmaicenie
          • Gość: afsd sfora fałszerze-fałsz telesfora IP: *.237.spine.pl 07.04.07, 15:35
            dla mnie ten serial jest na poziomie etiudy studenckiej - robionej na zaliczenie
            ostatniego roku studiów, zresztą budżet serialu chyba tez jest studencki, a
            skacząc po kanałch ciągle widzę tego Wilczaka i już nie wiadomo który seril się
            ogląda/ Moze powinni bardzie charakteryzować aktorów coby można odróżniać
            seriale ???? heh
            a Lubaszenko junior wygląda jak pączek w cieście /jeśli kumacie o co mi chodzi/
            - i to ma być twardy glina haha
            • Gość: ef Re: sfora fałszerze-fałsz telesfora IP: *.it-net.pl 13.04.07, 22:47
              to samo ze zmijewskim :), a lubaszenko faktycznie żalosc pomieszana ze
              smiesznoscia mnie bierze jak to ogladam , kto robi castingi do takich seriali ? ;)

--

punkt skupu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka