mamaoscara 06.04.07, 11:42 Czy ktos może mnie oświecic o co chodzi z tymi dwoma pannami Żmijewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniusza Re: Sfora II 06.04.07, 12:09 no o co ma chodzić? ma dwie panny naraz z ktorymi śpi jednoczesnie przynajmniej porządek ma i mu się nie myli z którą się umówił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Sfora II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:45 To dla mnie też ten element w serialu, któy nie jest zrozumiały.Tak jest, bo oryginalniej, bo tego jeszcze nie był??? Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Sfora II 07.04.07, 10:27 serial anemiczny to musi byc jakies urozmaicenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afsd sfora fałszerze-fałsz telesfora IP: *.237.spine.pl 07.04.07, 15:35 dla mnie ten serial jest na poziomie etiudy studenckiej - robionej na zaliczenie ostatniego roku studiów, zresztą budżet serialu chyba tez jest studencki, a skacząc po kanałch ciągle widzę tego Wilczaka i już nie wiadomo który seril się ogląda/ Moze powinni bardzie charakteryzować aktorów coby można odróżniać seriale ???? heh a Lubaszenko junior wygląda jak pączek w cieście /jeśli kumacie o co mi chodzi/ - i to ma być twardy glina haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: sfora fałszerze-fałsz telesfora IP: *.it-net.pl 13.04.07, 22:47 to samo ze zmijewskim :), a lubaszenko faktycznie żalosc pomieszana ze smiesznoscia mnie bierze jak to ogladam , kto robi castingi do takich seriali ? ;) -- punkt skupu Odpowiedz Link Zgłoś