xanaka 26.05.07, 16:29 film.wp.pl/id,77976,title,Trzygodzinny-final-Skazanego-na-smierc,wiadomosc.html?rfbawp=1180189690.012 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 26.05.07, 16:54 Świetny pomysł!!! :D Czyli będzie tak: w tym tygodniu w niedzielę odcinek "The Key", a za tydzień w poniedziałek trzy odcinki pod rząd: "Tonight", "Go" i "Flight" :DDD Już się nie mogę doczekać <hihihi>. Ps. Tylko szkoda, że w tym artykule zdradzili, to co się stanie w odcinku "The Key", bo przecież nie wszyscy jeszcze go oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 26.05.07, 17:21 świetny pomysł z tym potrójnym odcinkiem.Ktoś w polsacie poszedł po rozum do głowy i docenił ogladanie PB w większych całościach.Ostatnie trzy odcinki wyśmienicie nadają się do połączenia.Wiemy to wszyscy, bo znamy to z autopsji i tak samo pewnie oglądali ci, którzy zadecydowali o takim kształcie końca 1 serii.Już nie mogę się doczekać!Zwłaszcza, kiedy taka posucha na ciąg dalszy naszego ulubionego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 26.05.07, 18:37 szmegesz napisała: > świetny pomysł z tym potrójnym odcinkiem.Ktoś w polsacie poszedł po rozum do > głowy i docenił ogladanie PB w większych całościach.Ostatnie trzy odcinki > wyśmienicie nadają się do połączenia.Wiemy to wszyscy, bo znamy to z autopsji i > tak samo pewnie oglądali ci, którzy zadecydowali o takim kształcie końca 1 > serii.Już nie mogę się doczekać!Zwłaszcza, kiedy taka posucha na ciąg dalszy > naszego ulubionego serialu. Masz rację :D Tylko myślę, że zamiast puszczać finał w poniedziałkowym pasmie "Mega Hit", powinni go wyświetlić tak jak zwykle czyli w niedzielę!!! Ludzie już się przyzwyczaili do tej pory emisji i zmienianie jej przed samym końcem nie jest chyba zbyt dobrym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 26.05.07, 18:57 No to fakt. Mogliby sobie tą zmianę podarować :/. ale ogólnie pomysł super :D. Odpowiedz Link Zgłoś
moonflower2 Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 11:16 Aż mi dech zaparło-mam nadzieję, że będą bardziej umiarkowani z reklamami.... Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 14:15 Dzięki Ci serdeczne za info! Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 15:05 no to swietnie!.nareszcie jakis dobry pomysl ;DD. ale fakt. dzien emisji nie powinien byc zmieniany. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 21:02 Wowow, właśnie zobaczyłem zapowiedź 3-godzinnego finału w tv. :D Polsat przywraca wiarę w inteligencję ludzi pracujących w mediach! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 22:41 Chyba sobie żartujesz Marcin. Jak zobaczyłam tą zapowiedź to prawie spadłam z kanapy. Taka zapowiedź, że praktycznie można sobie podarować oglądanie tych odcinków. Najlepsza była końcówka - chłopaki machają a samolot frrrrrrrrrrruuuuuuuuuu nad ich głowami i wszyscy wiedzą, że nikt nigdzie nie poleci :///. Porażka :/. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 23:04 no rzeczywiście, zajawka do bani,ale i tak jak na polsat sam pomysł połączenia odcinków jest niezły, chociaż podejrzewam, że poczytali trochę forów, bo sami by na to nie wpadli. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 23:05 Uuuuu, a tego to nie widziałem. :// Ja tylko zobaczyłem czerwony pasek u dołu ekranu w czasie odcinka. No to faktycznie zrobili wtopę niezłą. :] Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 27.05.07, 23:05 aniuta75 napisała: > Chyba sobie żartujesz Marcin. Jak zobaczyłam tą zapowiedź to prawie spadłam z > kanapy. Taka zapowiedź, że praktycznie można sobie podarować oglądanie tych > odcinków. Najlepsza była końcówka - chłopaki machają a samolot > frrrrrrrrrrruuuuuuuuuu nad ich głowami i wszyscy wiedzą, że nikt nigdzie nie > poleci :///. Porażka :/. Ufffffff, to dobrze, że nie widziałam tej zapowiedzi, bo taki olbrzymi spoiler zepsułby mi całkowicie oglądanie finału ;DDD A tak na serio, to przegięcie wobec tych, co jeszcze nie widzieli pierwszego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Trzygodzinny finał Skazanego na śmierć 28.05.07, 09:49 No właśnie - ci co nie widzieli a oglądnęli dokładnie zapowiedź praktycznie nie mają już niespodzianki :]. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka :\ 28.05.07, 13:43 Jak już dają jakiś dobry (nareszcie) serial, to i tak coś spieprzą... Nienawidzę oglądać PB na Polsacie... Nie dość, że cały czas widzimy znaczki POLSAT i "Dozwolone od lat..." to jeszcze co chwilę z dołu wylatuje pasek o stronie PB, albo zapowiedź następnego serialu. No i tłumaczenie oraz sam lektor też mnie wkurzają - zdecydowanie wolę napisy. Nie widziałam tej wtopowej zapowiedzi... Jednym słowem - Brawo Polsat. :\ Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: :\ 29.05.07, 08:52 mendosita napisała: > yyy, kto to jest Sierotka??? chyba Tweener, co? Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: :\ 29.05.07, 09:23 Tweener lepiej brzmi niż Sierotka. Trochę nieszczęśliwie wygląda ta sierotka.Tutaj lepiej było zostawić oryginał, niż silić się na tłumaczenie za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
xanaka Re: :\ 30.05.07, 13:30 Taaa, cieszmy się, że pozostawili T-Bag, zamiast np. "Torebka z herbatą" lub "Torba Te" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mendosita Re: :\ 30.05.07, 13:58 Hahaha, Xanaka dobre :D:D Zwłaszcza Torba Te brzmi świetnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś