Gość: studlaw IP: 83.168.75.* 22.08.07, 19:58 Dla mnie jedną ze swoich najlepszych ról zagrał w filmie "Żółty szalik" wg scenariusza Jerzego Pilcha. To było po prostu arcymistrzostwo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: Janusz Gajos IP: *.icpnet.pl 24.08.07, 13:01 Widziałem ten film i całkowicie się zgadzam. ON jest absolutnie G E N I A L N Y !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Janusz Gajos IP: *.lanet.net.pl 27.08.07, 22:36 tak.to był niesamowity film. rola zagrana wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacko007 Janusz Gajos IP: *.toya.net.pl 01.09.07, 14:53 Jest moim ulubionym aktorem występującym w polsce ma magie i charyzme niezbędną w tym zawodzie.Jestem łodziakiem dlatego tym bardziej mu kibicuje w nowej roli...Kolejny plus to także Marcin Bosak jest świetny i niewiele ustępuje talentem.Szczere słowa otuchy dla tej produkcji bardzo jej kibicuje...Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Janusz Gajos 07.09.07, 12:31 Jacko oglądałeś już jako pierwszy z forum? Ja wieczorem będę oglądał :D Odpowiedz Link Zgłoś
tl111 Re: Janusz Gajos 09.09.07, 00:46 A cwaniaczek-prywaciarz z "To ja, złodziej"? To byl geniusz aktorski ! Nie wspominajac o roli lekarza czy sb-ka ... Tu tez jest genialny. Takiemu premierowi w telewizji bym uwierzyl we wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Janusz Gajos 09.09.07, 13:10 Gajos sprawdza sie w roznych formach. Byl ubekiem w "Ucieczce z kina Wolnosc", byl prominentem w "Alternatywach", i woznym Tureckiem u Olgi Lipinskiej. Kazda rola to perelka. Bardzo mnie cieszy ta produkcja: dobry rezyser angazuje dobrych aktorow, a wsrod nich Janusza Gajosa. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Janusz Gajos 10.09.07, 12:40 rolę Gajosa w drugim odcinku przytłoczył już nowy premier Turski, ciekawe czy Gajos będzie widziany w kolejnych odcinkach, będzie proces lustracyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mima Re: Janusz Gajos IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.07, 14:01 Bigda idzie ,zgadzam się,chciałabym ,żeby Gajos nas zaskoczył ,bo ............. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Janusz Gajos 13.09.07, 18:41 anahella napisała: "Byl ubekiem w "Ucieczce z kina Wolnosc"," ... cenzorem ... reszta sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Janusz Gajos 17.09.07, 23:21 ffamousffatman napisał: > anahella napisała: "Byl ubekiem w "Ucieczce z kina Wolnosc"," ... cenzorem ... > reszta sie zgadza. O rety, masz racje! Dziekuje za poprawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Janusz Gajos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 20:41 zobaczymy co sie bedzie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Janusz Gajos 17.09.07, 18:21 no był atak, ale Nowasza nie powiadomili o tym bo już nie jest premierem ;) Odpowiedz Link Zgłoś