aniuta75 24.10.07, 18:52 film.wp.pl/id,81578,title,Kobieca-wersja-Prison-break,wiadomosc.html?rfbawp=1193244704.819&ticaid=14b2a I co Wy na to? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmorawski Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 18:57 Właśnie to samo przeczytałem na WP i powiem jedno - zachłanność FOXa nie zna granic. :/ No i wiemy już jak będzie miała na imię ta, która zastąpi u boku Michaela Sarę. :] Naciągane jak stare gacie. :] Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 19:00 hmmm... Z jednej strony przydała by się jakaś damska bohaterka, "główniejsza" niż Sofia czy Susan i wątek kobiety w więzieniu może być ciekawy, aczkolwiek z drugiej strony, jeżeli ma to być prawie to samo co w orginalnym PB tylko w wykonaniu tej Molly to może być kiepskie; takie popłuczyny po PB. I kto wymyślił to głupie imię Molly?! Brzmi jak dla jakiejś pensjonarki albo grzecznej panienki z dobregu domu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 19:38 Chyba jeszcze nie zdecydowali się jaka ma być relacja Molly - Majkel, czy ewentualnie para czy jacyś przyjaciele. Rozstrzygną to chyba jak już znajdą aktorkę do roli tej Molly..tak mi się wydaje, jak ten nowy serial wypali to nie ma szans na ich jakiś związek, ja nie wypali to ma ona wrócić do obsady serialu i pewno wtedy spikną ją z Majkiem...chyba dlatego mamy tak długą przerwę od grudnia do kwietnia, pewno puszczą tamten serial...Z jednej strony należy się Majkowi coś od życia;-) aczkolwiek wciąż myślę, ze to powinna być Sara a z drugiej strony to taki odgrzewany kotlet ten nowy-stary serial... Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 19:38 Ja w tym widzę światełko w tunelu, jeżeli chodzi o postać Sary W "Cherry Hill" Molly udaje się do więzienia dla kobiet z wyrokiem dożywocia za swoją wendetę i straconą nadzieją, jednak wszystko zmienia się z chwilą otrzymania przez nią informacji, że jej ukochani żyją... Jednak żyją, tzn. że śmierć była pozorowana, może tak samo będzie z Sarą? Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 23:11 Nie skreślam tego pomysłu, bo za mało o nim wiem :P Może być beznadziejny, może być genialny :D Okaże się jak go zrealizują, o ile to w ogóle nastąpi :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Kobieca wersja PB :D 25.10.07, 15:29 Dokładnie :D. Jak zrobią to pomacamy :P:D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Kobieca wersja PB :D 24.10.07, 23:23 Niestety prawie wszystkie spin-offy okazuja sie gniotami. A serial o tym samym co PB, tylko w innej obsadzie, to pomysl poroniony. A juz najwieksza glupota jest... damski T-Bag, to brakuje jeszcze kobiet o pseudonimach Bellick, Abruzzi, Mahone i Sucre ! Chociaz kto wie, moze beda i takie ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
wencyca Re: Kobieca wersja PB :D 25.10.07, 00:20 galaxian1 napisał: > Niestety prawie wszystkie spin-offy okazuja sie gniotami. No właśnie PRAWIE wszystkie :P. Są chlubne wyjątki np. Boston Legal - spin-off The Practice - cieszy się powodzeniem już od 4 lat (u krytyków i widzów). Ma na koncie kilka nagród Emmy i Złotych Globów oraz liczne nominacje. Kto wie czy spin-off PB nie byłby takim samym wyjątkiem? Trzeba tylko dać mu szansę :P. > A serial o tym samym co PB, tylko w innej obsadzie, to pomysl poroniony. A juz > najwieksza glupota jest... damski T-Bag, to brakuje jeszcze kobiet o > pseudonimach Bellick, Abruzzi, Mahone i Sucre ! To nie ma być o tym samym co PB. Wspólny ma być wątek Firmy oraz miejsce akcji czyli więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Kobieca wersja PB :D 25.10.07, 11:12 Spin-off Doctora Who, czyli Torchwood również jest super... A Angel, który jest spin-offem Buffy - to można powiedzieć, że nawet jest lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Galaxian 25.10.07, 23:24 galaxian1 napisał: > A juz > najwieksza glupota jest... damski T-Bag, to brakuje jeszcze kobiet o > pseudonimach Bellick, Abruzzi, Mahone i Sucre ! Ale przyznaj, że damska wersja Linca czyli babki z koszulą rozpiętą do połowy jest barrrrrrrdzo kusząca :PPP :DDD Odpowiedz Link Zgłoś