Gość: aaaa IP: *.stacje.agora.pl 14.11.07, 17:06 Jak uważacie czy Katarzyna Herman słusznie zdobyła nagrodę Pięknej Dziś?? Czy da się dostrzec w niej piękną kobietę pomimo tego, że ciągle w serialu oglądamy ją w spodniach?? Co o tym myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilenne Re: Herman seksi kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 19:23 Sądze, że zasłuzyła na tą nagrodę. Nawet w spodniach i garniturze widać jej kobiecość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V. Re: Herman seksi kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:11 "Czytelnicy wybierając najpiękniejszych roku zwracają uwagę na klasę kandydatów, ich styl życia oraz sukces, jaki osiągnęli." -Co to ma do tego, czy jest w spodniach, czy w krawacie? Odpowiedz Link Zgłoś
grandmofftarkin Re: Herman seksi kobietą 14.11.07, 21:24 A co ma do tego fakt, jak się ubiera. Oceniali tu sukces jaki aktorka odniosła przede wszystkim. Pomijam już fakt, że powinno się oceniać po wnętrzu przede wszystkim....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta herman Re: Herman seksi kobietą IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.07, 10:25 co to wogóle za pytanie czy Katarzyna Herman słusznie zdobyła nagrodę Pięknej Dziś... jak najbardziej słusznie, choć bardziej pasowałaby chyba do tytuły Pięknej Zawsze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyherman Re: Herman seksi kobietą IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 12:24 Jeżeli to co prezentuje Herman jest sexi to ja jestem trnswestytą. Absolutna antykobiecość i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaroosh Re: Herman seksi kobietą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 23:15 Jeśli aby zobaczyć piękno kobiety musisz ją rozebrać, lub choćby przebrać w spódnicę, to strasznie mi Cię szkoda... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś