Dodaj do ulubionych

Doctor Who 2005

06.02.08, 19:50
Czy serial "Doctor Who 2005" leciał w którejś bardziej dostępnej telewizji
polskiej? Jakaś TVP, Polsat czy inne podobne stacje? Nie chodzi mi o kablowe
dziwolągi typu AXN czy Foxy i inne. Ja znam ten serial z nieodżałowanego BBC
Prime i przed emisją na BBC Prime nigdy wcześniej o nim nie słyszałam. Ale
pojawiały się głosy że serial był emitowany w polskiej TV i zastanawia mnie
czy jego emisja była ściśle tajna tak że nikt nic nie wie. A serial bardzo
lubiłam więc chętnie bym go zobaczyła w TV o normalnej godzinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Przemo Re: Doctor Who 2005 IP: *.eastwest.com.pl 06.02.08, 21:52
      Tak,serial Doctor Who był emitowany w TVP1, bodajże w soboty o 10:00, więc pora w miarę normalna-sobotni poranek-nie przypominam sobie aby ktoś utajniał ten fakt ;) widocznie przegapiłaś :)
      pozdro
      • notteanapoli Re: Doctor Who 2005 07.02.08, 15:34
        Dzięki za info. Rozumiem iż było to w zeszłym roku? Jednak z teleranków już
        wyrosłam więc może dlatego nie zauważyłam emisji tego serialu.
        • Gość: Przemo Re: Doctor Who 2005 IP: *.eastwest.com.pl 07.02.08, 21:38
          Z tego co znalazłem to serial pojawił się 1 października 2006r i w 2007 leciał na tvp1 jakoś z różnymi przerwami, chyba nawet przez wakacje go parę razy widziałem.
          Pozdro :)
          • notteanapoli Kto widział niech się wpisuje 08.02.08, 18:46
            To ja poproszę żeby każdy kto zna ten serial z jedynki wpisał się do tego wątku. Zobaczymy ile osób się "załapało" :) Kto widział na BBC Prime i lubi też się może wpisać bo to świetny serial i chętnie zobaczę na jego temat jakąś dyskusję.
            • mmoni Re: Kto widział niech się wpisuje 08.02.08, 22:11
              Niech sie wpisoojom miasta, ktoore....

Ja też złapałam parę odcinków serii z Christopherem Eccleston, a potem z Davidem
              Tennantem i Billie Piper w różnych dziwnych porach, na ogół przedpołudniowych.
              Coś mi się roi, ze przez jakiś czas szło to w niedzielę przed południem.
              • Gość: Przemo Re: Kto widział niech się wpisuje IP: *.eastwest.com.pl 09.02.08, 14:48
                Tak, masz rację, w niedzielę też leciał Doctor Who, jakoś po 10:00
                i także tvp1 zapodała odcinki z 'nowym' doctorem, w którego postać wcielił się David Tennant
                Poznań,
                pozdrawiam :)
                • grimsrund Re: Kto widział niech się wpisuje 09.02.08, 20:04
                  Ja zapamiętałem to tak.

Najpierw serial szedł przez kilka tygodni w niedziele o 14.

Po czym jebut! Nagle zniknął.

Jakiś czas potem (miesiąc później?) objawił się w soboty o 10.

Znów jebut!

Jakieś dwa miesiące później pojawił się bez żadnej zapowiedzi z
                  powrotem w sobotę albo niedzielę, nie pamiętam dokładnie (to już
                  były odcinki z Tennantem)

Jebut!

Tym razem kontynuacja serii z Tennantem szła 2 lub 3 razy w tygodniu
                  koło 10, więc wykończyli ją w kilkanaście dni.

Tak to z grubsza było.

Nawiasem mówiąc seria z Ecclestonem ukazała się u nas na DVD i na
                  przykład w Saturnach/Media Marktach można ją było kupić za dość
                  przyzwoite pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka