dzieciol_25 12.02.08, 11:53 Obejrzałam pierwsze 5 minut i nie wiem czy dam radę więcej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianchi Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 13:12 O kur.... Dawno nie było takiej jazdy. Najlepszy odcinek 3 sezonu. Jeszcze mnie trzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Powrót powrót PB 12.02.08, 13:26 Odcinek absolutnie nie może zawieść. Plan Michaela był jak zwykle idealny, doskonale trzymał w napięciu. Chyba nikt z nas nie przewidywał ucieczki przez ocean. To co najmilej mnie zaskoczyło to eliminacja bohaterów, którzy kolejny raz zmarnowali swoją szansę na "bycia lepszymi". To bardzo chrześcijańskie przesłanie w tym filmie. Myślę, że często oczekujemy aby Scofield częściej wymierzał sprawiedliwość ale zawsze jesteśmy pozytywnie zaskoczeni gdy - mimo naszych oczekiwań - Scofield od tego odstępuje. Scenarzyści umiejętnie próbują doszukiwać się w każdej z postaci czegoś dobrego. To ogromny atut tego serialu. Chęć wymierzenia sprawiedliwości gubi na końcu odcinka Linolna, który chce pomścić śmierć swojego ojca. Myślę, że przy zachowaniu ostrożności można dać szansę Mahone. Wreszcie wielki powrót wszystkiego tego co najbardziej lubimy w Prison Break. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 T-Bag 12.02.08, 13:33 strażnik: - Take off your pants. T-Bag: - Excuse me,seńor? strażnik: - I said take off your pants. T-bag: If I knew you boys partied in sona like this,I never would have tried to escape. to było na prawdę dobre Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 13:59 Paskudnik z tego Whistlera, taka wesz normalnie :P To było do przewidzenia, że tym razem Majkel nie ucieknie z szumowinami i kiedy w poprzednim odcinku tak się rwali do ucieczki jako pierwsi, to nie miał nic przeciwko. Bradzio sypie, Teodoro sypie, Sucre tylko szkoda. Coś mi się wydaje, że LJ będzie chciał się uwolnić na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 14:44 Też myślę, że LJ będzie wiał gdzie pieprz rośnie :). Szkoda Sucre :(. Gretce z deka zmiękła rura jak Linc zaczął nią pomiatać :D. Może ona ma jakieś masochistyczne ciągoty hehehe. Linc głupek zawzięty - przez niego Whistler zwiał. No a tego Mahone'a sobie mógł podarować. Majkel geniusz i tym razem nie zawiódł. Zastanawiam się, czy ten Whistler to jakiś półgłówek czy jak? Tyle czasu studiował ten swój przewodnik i nic nie zapamiętał? Powiem szczerze, że z niecierpliwością czekam na następny (ostatni??) odcinek :). Odpowiedz Link Zgłoś
disaa Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 15:41 ale Aleks żyje?!!! Bo jakby go usmierciła taka niemota jak Linc.... Odpowiedz Link Zgłoś
disaa Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 16:46 hmmmm, nie zabrzmiało to przekonywująco jak na mój gust:-)ale musze sie tym zadowolić Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 ucieczka 12.02.08, 19:32 Bleee... plan MS'a byl lipny na maxa! Opieral sie na tym, ze wszyscy straznicy i zolnierze uciekna nagle ze strefy niczyjej, aby oni mogli sobie żwawo uciec! I oczywiscie sie udalo - jak uciekali MS, Whis, Alex i chlopako, na placu nie bylo zywego ducha i z wierzyczek oczywiscie tez nikt nie patrzył :) Tylko ze ile w tym REALIZMU ? Akurat wszyscy, kilkadziesiat chlopa poszlo by za T-bagiem ogladac tunele, hahaha :D To juz bardziej realistyczny byl ten plan ucieczki, oparty na chmurce :) Odpowiedz Link Zgłoś
margarida Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 19:33 oj podobalo mi sie :D mam nadzieje ze nastepne odcinki beda rownie dobre. ostatnio nie jestem na bieżąco, więc wybacznie pytanie - seria ma jednak tylko 13 odcinków i za tydzień już koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudia Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 19:45 galaxian czepiasz się :P po pierwszych minutach musiałam zrobić przerwę, bo mnie roznosiło:) wzruszył mnie motyw z muzyczką na łodzi i zbliżenia na twarze Wspaniałych :D Linc wyzywający koszykarza od mózgowców - heh; no ale fakt - Linc sie rozwinal ciekawam, czy scenarzysci wykorzystają intelekt Mahone'a, wszak tylko on kiedys umiał znalexć tropy Majkela, pójsc sladem jego myslenia....A teraz taka bezmyslna fujara z niego Jeśli Whistler nie pamięta współrzednych - to juz przegiecie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 19:53 gaudia napisała: > galaxian czepiasz się :P Bo ja sie zawsze czegos musze czepnac ;) Ale akurat uwazam, ze czepiam sie slusznie :P > Jeśli Whistler nie pamięta współrzednych - to juz przegiecie straszne Co tam wspolrzedne, skoro jego juz nie ma :D I zostawil swoja Zosieńkę... chyba dla Linca... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 20:22 wg mnie Majkel wiedzial, ze nastapi liczenie - i tak sie stalo, czesc straznikow/wojska byla z T-Bagiem, a reszta pilnowala wiezniow, bo przeciez wtedy nie sadzili, ze ktos moze byc na ziemi niczyjej. zaluje, ze ten moment ucieczki nie byl pokazany do konca, turlanie sie pod jeepami, a pozniej juz dzungla..no trudno:-) a ten Sucre to glupszy od Linca, zamiast brac co mu dawali i zwiewac to jeszcze marudzi o papiery od lodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 20:42 mallina napisała: > zaluje, ze ten moment ucieczki nie byl pokazany do konca, turlanie sie pod jeepami, a pozniej juz dzungla..no trudno:-) Mnie tez sie to nie podobalo! Wogole nie bylo pokazane jak oni przecinaja siatke... i ciekawe czym? :) Poza tym liczylem na jakies ujecia z lotu ptaka, jak pokazuja ucieczke, gdy widac caly plac SONY. Ale wtedy by mogly dopiero wyjsc wszelkie braki w planie MSa :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 20:46 Ależ oni wcale siatki przecinać nie musieli, bo przecież Sukr ja polał kiedyś tam takim żrącym ścierwem nooo. I pewnie wystarczyło ja lekko pyrgnąć :P:D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 20:55 aniuta75 napisała: > tam takim żrącym ścierwem nooo. I pewnie wystarczyło ja lekko pyrgnąć :P:D. Chuchnac, dmuchnac i powiedziec tajemnicze zaklecie ;) Ale ja bym wolal to zobaczyc i juz :P Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 21:13 Tera to już się naprawdę czepiasz :P:D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 21:35 aniuta75 napisała: > Tera to już się naprawdę czepiasz :P:D. Ale to Malina zaczeła ! :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 01:11 o nie:-) ja pamietalam, ze polal Slodziak siatke chemikaliami, nawet dzis na poczatku odcinka to przypomnieli, ale pewnie wtedy Galaxian robiles sobie herbate:-) mnie ciekawi jak oni od tych jeepow do siatki sie doczolgali i jak szarpali siatke, a moze z kopa jej dali? coz za szczescie, ze zaden stranik wczesniej nie zauwazyl, ze tam cos zre siatke! :-) tak naprawde nie chce sie czepiac, ale ciekawe co byloby gdyby T-Bag i Tygrysie Gacie nie pchaly sie tak do wyjscia.. ach ten Sucre..Linc przy nim to gejzer madrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 21:51 przepraszam, czy to byl jakis PLAN? nic sie kupy nie trzyma, nie bede pisac o szczegolach, bo pewnie ktos to i tak napisal albo kiedys napisze ;) lincoln mial super pomysly, rzeczywiście zywcem z Kevina wzięte. akcja ze skręconą kostką (syna matki) Whistlera: hę? Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 21:58 shamsa napisała: > lincoln mial super pomysly, rzeczywiście zywcem z Kevina wzięte. hehe brakowalo, aby Grecia dostała żelazkiem w czółko, kiedy otworzyła drzwi :D Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 22:02 galaxian1 napisał: > hehe brakowalo, aby Grecia dostała żelazkiem w czółko, kiedy otworzyła drzwi :D Które drzwi :P:D?? Odpowiedz Link Zgłoś
katee1 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 14:11 A mnie zastanawia ta intuicyjnosc ojca młodego, co zauwazył,ze łódz została w porcie i popłynął z odsieczą, wiedząc jak i gdzie dotzreć, by wyratować chłopaków , hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 14:32 nie ma co sie zastanawiac, trzeba sie cieszyc ze jest ktos z bystrym umyslem, a nie same ciapy jak Sucre i Linc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 21:51 Powiem krótko - podobało mi się. Jedno tylko zastrzeżenie mam - z 4 męskich mokrych ciał (młodziaka nie biorę pod uwagę) nie było nam dane obejrzeć ani jednego nieubranego, szkoda! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: 3x12 dyskusja 12.02.08, 23:53 No, chyba najlepszy odcinek z 3 serii. Działo się, oj działo i mnie się podobało. Szkoda mi Bradzia, mam nadzieję, że nie kipnie; trochę mi szkoda Sucre, aczkolwiek najmniej bym po nim płakała; a przez sekundę przeszło imi przez myśl, że bidny trafi do Sony i w 4 sezonie to on będzie uciekał, to by była masakra... :/ Plan Mike`a bardzo mi się podobał, aczkolwiek śmiać mi się chciało jak się chłopaki pod tymi samochodami turlali i oczywiście nikt ich nie widział. Whistler tak jak sądziłam okazał się skur....synem; a propo czy to jego skręcenie kostki było udawane czy bład w scenariuszu, że później tak raźno popitalał? Bo nie zaczaiłam cyba tego..... Gretchen mnie zaczyna wkurzać, choć na początku podobała mi się ta postać, ale zaczyna być nudna z tym grożeniem wszystkim; i zauważylicie, że ona była w kozakach?! I muszę się przyznać, że zimny strach mnie obleciał jak Link wymachiwał spluwą za plecami Mahone, jakby go ukatrupił to bym chyba przestała oglądać. Było fajnie, mam nadzieję, że za tydzień będzie równie fajnie albo nawet i fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 01:16 wg mnie Whistler z ta skrecona kostka kombinowal, nic mu nie bylo, jakos z samochodu do domku dobiegl bez pomocy. mysle, ze moze on wroci do Sony po ksiazeczke i ze woli byc w Sonie niz trafic do Gretchen. milosc do Zoski tez jakas niejasna, mam nadzieje, ze scenarzysci wymyslili cos konkretnego zwiazanego z postacia Whistlera, a nie ze okaze sie cos bezsensownego. a moze mial tam jakies dane gdzie przebywa Wazna Osoba? w ostatnim odcinku ma sie przeciez ktos pojawic. a Firma szuka tej Waznej Osoby..itd itd tylko wowczas Whistler moze okazac sie tym"dobrym":-) no i co bylo w tej walizce!!nikt juz nad tym nie rozmysla? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 08:21 mallina napisała: > no i co bylo w tej walizce!!nikt juz nad tym nie rozmysla? No ja rozmyślam cały czas. Normalnie o niczym innym nie myślę tylko o tym, co może być w tej walizce :P:DDD. A tak na serio - skoro ten odcinek ma być ostatnim (chyba, że coś się zmieniło) to zagadka walizki w nim sie powinna wyjaśnić. Bo wątpię, czy zostawią ten wątek na sezon 4 :/. Takie czekanie, jak w przypadku lodówki i tych strzałów na magnetofonie co to tych dwóch mądrych inaczej nagrywało, trochę mija się z celem. Część widzów zapomina i nawet jak są na początku przypominajki, to oni wtedy sobie herbatę robią :P:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 09:37 odcinek mi się podobał, nawet się denerwowałam jak uciekali... tak coś przeczuwłam, że Majka gryzły wyrzuty sumienia za pomoc w ucieczce T-baga-jakoś tak szybko się zgodzil na jego udzial w ucieczce...chłpak by psychicznie nie wytrzymał jakby na dodatek wypuścil jeszcze na wolność Lechero-potem musilaby ich łapać i wsadzać do więznia.. oczywiście były niedoróbki- typu uciekali w nocy a potem biegli i środek dnia..no i ta Panama to taka Panama, że smiech bierze... i faktycznie link spocony a Gretka w kozakach pomyka bez kropli potu.. pomysl z nagraniemw wystrzałów niezły naprawdę... a whistler moim zdaniem symulowąl kostkę, od początku chcial się od nich "zerwać"...i tylko szukał okazji - a moimm zdaniem z tą książka to wcale nie o współrzedne chodzi... szkoda sukra aczkolwiek widać bylo, ze scenarzyści nie mieli pomysłu na jego postać i przynajmniej mają okazję go sensownie ukatrupić... tylko taką mam refleksję, ze taki odcinek to powinien być 6-8 a nie nie dopiero 12..bez sensu rozwlekali wczęsniej ten pobyt w sonie i bezsensowne plany ucieczki majka...w takim tempie to Majki rozwali Firmę w 20 sezonie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 09:45 a i faktycznie zmarnowali taka okazję - całe rzesze żenskiej publicznosci czekałay jak na nie wytatuowanego majka to przynajmniej mokrego i co dostały....że ubrali go wkoszmarna marynareczkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 09:59 magdawaw1 napisała: > mokrego i co dostały....że ubrali go wkoszmarna marynareczkę;-) Nie dosc ze serial stal sie mocno "inteligentny inaczej", to juz nawet klat pokazywac nie chca, co ? :DDD hehe Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 10:16 szczególnie to bylo widoczne u LInka - w miarę myślenia stawal się coraz bardzie zapięty ale za to coraz bardziej spocony-ale to chyba z wysiłku myślowego..;_) Odpowiedz Link Zgłoś
doraq Re: 3x12 dyskusja 13.02.08, 23:19 A do tego: Sucre wpadl, bo chcial papiery wypozyczeniowe lodzi zabrac, a tymczasem tatulek koszykarza sobie lodke wypozyczyl na ladne oczy albo na paszport polsatu, hi hi. Poza tym, w scenie, w ktorej chlopaki sie spod jeepów wydostaja, widac w tle straznikow, tyle ze stojacych tylem - widac,ze mezczyzni nie maja podzielnosci uwagi-skoro patrza przed siebie, to juz ich nie interesuje, czy przypadkiem za ich pleckami ktos nie spieprza :) No i tekt Linca o mozgowcach mnie rozbawil- przyganial kociol garnkowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 08:29 Ciekawe też do czego T-Bag wykorzysta książeczkę Whistlera. Bo na pewno jeszcze się powtórzy motyw tego przewodnika. Swoją drogą cóż za wspaniały zbieg okoliczności że ją znalazł a żaden strażnik tego nie zauważył <ironia> Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 08:38 No bo żadne się nie pofatygował, żeby się schylić pod ciężarówkę :D. Swoją drogą dziwne - we wszystkich filmach, gdzie ktoś kogoś szuka w miejscu z samochodami, pierwszą rzeczą jaką robi jest zaglądanie pod auta. To co? Mamy uwierzyć, że a Panamie jakieś tępaki są? :> Odpowiedz Link Zgłoś
dagger01 Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 12:19 a dlaczego Firma dala sucre trefne papiery? Tak mnie to od jakiegos czasu nurtuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 12:27 Właśnie jak Sucre trafił do Sony?, bo nie obejrzałam 11 odcinka (próbowałam 3 razy i ciągle mi przerywało połączenie) Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 12:42 Prosze bardzo na pewno z czegoś ściągniesz... pianchi.blox.pl/2008/02/30-Prison-Break-3x11-Linki-i-Napisy.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 18:21 Nie podzielam zachwytów nad tym odcinkiem. Akcja była naciągana jak stare gacie bez gumy. Wkurza mnie takie traktowanie widza jak debila. Ten cały plan Michaela to jakaś paranoja, chyba że pod tą bluzą kryje szklaną kulę, która mu powiedziała, że strażnicy ustawią w rządku samochody i wszyscy, łącznie z tymi z wieżyczek pobiegną liczyć więźniów. :] No i oczywiście żaden strażnik nie pomyślał, żeby zajrzeć pod samochody, gdy zaczęły się poszukiwania. LOL. Oczywiście T-Bag musiał odnaleźć książkę Whistlera i jeszcze zdążył ją schować niezauważony. Spox. A ojcu McGrady'ego wydano łódź, chociaż nie miał na wynajem żadnych papierów, bo były one w Sonie z Sukrem. :> Dla sprawiedliwości parę plusów: - tekst T-Baga do strażnika <rotfl> - Gretka zgaszona zamianą ról - teraz to już nie ona dyktuje warunki - wreszcie wydostali się z tej cholernej Sony co jest chociaż częściową rekompensatą za megabzdurny sposób w jaki zostało to pokazane. :> Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 16.02.08, 11:45 mmorawski napisał: > Nie podzielam zachwytów nad tym odcinkiem. Akcja była naciągana jak > stare gacie bez gumy. Wkurza mnie takie traktowanie widza jak > debila. Ten cały plan Michaela to jakaś paranoja, chyba że pod tą > bluzą kryje szklaną kulę, która mu powiedziała, że strażnicy ustawią w rządku samochody i wszyscy, łącznie z tymi z wieżyczek pobiegną liczyć więźniów. :] No i oczywiście żaden strażnik nie pomyślał, żeby zajrzeć pod samochody, gdy zaczęły się poszukiwania. LOL. To samo pisalem, ale nikt sie ze mna nie zgadzal :) Ten plan ucieczki zakladal, ze wszyscy straznicy i wojsko nagle uciekna z placu po to, aby MS i spolka mogli w podskokach nawiac :D Oczywiscie nie pokazano jak wychodza przez siatke, bo to by wogole bylo naciagane, ze nikt z wiezyczek ich nie zauwaza. Alarm w wiezieniu, a wszyscy straznicy wszyscy leca w jedno miejsce ! NO ŻENADA NA KÓŁKACH. Widac niektorzy lubia byc traktowani jak debile :P > Oczywiście T-Bag musiał odnaleźć książkę Whistlera i jeszcze zdążył > ją schować niezauważony. Spox. Oczywiscie :D > A ojcu McGrady'ego wydano łódź, chociaż nie miał na wynajem żadnych > papierów, bo były one w Sonie z Sukrem. :> I oczywiscie wiedzial doskonale, gdzie ma ta lodzia poplynac - bo wystarczylo mu ze widzial, z ktorej strony lodz wczesniej przyplynela ! :DDD A zaalarmowana straz przybrzeżna oczywiscie sie nie pojawila :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 3x12 dyskusja 16.02.08, 14:44 Jeżu kolczasty ale Wy marudzicie chłopaki :P:D. Zamiast się cieszyć, że ładne widoczki były, zieleń przepiękna i oczęta tym wszystkim nacieszyć, kiedy u nas szaro buro i ponuro to narzekacie :PPP. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 16.02.08, 15:17 aniuta75 napisała: > Jeżu kolczasty ale Wy marudzicie chłopaki :P:D Tak, bo my chcielismy obejrzec dobry serial, a nie taka wielka kupę. Zobaczymy jak w finale pozamykaja wszystkie watki i ile powyjasniaja. Obawiam sie, ze to dopiero bedzie komedia :) Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza Panamczycy a język angielski 14.02.08, 20:37 Tu mamy totalny brak konsekwencji. Raz mówią po hiszpańsku, raz po angielsku i to również między sobą. Totalnie bez sensu. Pomijam już fakt, że byle klawisz z Sony szprecha po angielsku jakby co najmniej Oxford kończył Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Panamczycy a język angielski 15.02.08, 00:13 szprecha po angielsku:-) niezle Odpowiedz Link Zgłoś
disaa Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 20:58 Jaka piękna jest Panama! :-) Zgadzam sie z kolegą Morawskim, że plusem tego odcinka jest to,że już nie siedzą.Lincoln to głupek a i Michael cicho miauczał gdy tamten chciał zastrzelić Aleksa, swoją drogą jakby do czego doszło, to chyba nie pozwoliłby mu zastrzelić go z zimna krwią? Ciekawe co na to jego wrażliwe sumienie? Jakoś nie mam serca do tej serii, niech już ją skończą. Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: 3x12 dyskusja 14.02.08, 22:42 Ja tam jestem z tego odcinka bardzo zadowolona, bo już mi się nudziła ta Sona i w kółko to samo. I super że Majkel zaliczył Alexa do lepszej części ekipy i nie wyprawił z resztą na odstrzał. Też jestem rozczarowana zmarnowaniem potencjału scen wodnych. Kto by przypuszczał, że w pełnym umundurowaniu tak się dobrze pływa. Rozumiem, że nie mogli się niczego pozbyć na plaży, no ale już gdzieś tam dalej w morzu... No dobra, wiem, nie mogli zostawiać śladów. Ale przynajmniej przebieranie można było jakoś na marginesie pokazać. Ciekawe, czy Gary będzie teraz na własną rękę odbijał Zośkę? Czy może już prysnął do Argentyny? Sucre zdecydowanie zasługuje na towarzystwo Bellicka do końca życia. Co za łoś. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
livja Re: 3x12 dyskusja 15.02.08, 23:28 sil.wen napisała: > Ale przynajmniej > przebieranie można było jakoś na marginesie pokazać. Otóż to :D Żeby było, że ten serial jeszcze tak bardzo na psy nie schodzi ...Tresć coraz słabsza ale forma jeszcze w normie ;) > I super że Majkel zaliczył Alexa do lepszej części ekipy i nie > wyprawił z resztą na odstrzał. Ja też się cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 3x12 dyskusja 16.02.08, 11:56 livja napisała: > sil.wen napisała: > > Ale przynajmniej przebieranie można było jakoś na marginesie pokazać. > > Otóż to :D Widze ze dla niektorych nie wazne, co sie dzieje... wazne aby klaty pokazali :D > Żeby było, że ten serial jeszcze tak bardzo na psy nie > schodzi ...Tresć coraz słabsza ale forma jeszcze w normie ;) Ale jakby pokazali, to i tresc by na tym zyskala, co ? :DDD he he Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 A propos lodki i nie tylko 17.02.08, 16:54 Szukacie dziury w calym a propos lodki i tego, ze ojciec koszykarza nie mogl jej wypozyczyc, bo papiery byly z Fernandem w Sonie..... coz.....mnie przyszlo do glowy, ze przeciez staruszek mogl wypozyczyc calkiem nowa lodke i na swoje nazwisko, prawda?????? Przeciez to nie musiala byc KONIECZNIE TA LODKA!!!!!! Z innych rzeczy - Brad Belik FBI to gnida dworska i nie lubie go bardzo! Listler - nastepna dziadyga, klamczuch i szczur T-Bag - tylko czekalam az go popieszcza tymi drucikami w jaderka Sukre - bardzo mi go szkoda, bo ma pecha chlopaczyna Alex - cholera, bylam wsciekla na Linka, kiedy nie chcial schowac zdjecia malego Mahona do woreczka na plazy, a potem jeszcze ta akcja msciwa No i generalnie....czekamy na odcinek ostatni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: A propos lodki i nie tylko 17.02.08, 22:09 Prisona oglądam bo lubię i nie znam serialu, który nie byłby naciągany. Przykro, że od środy pozostanie mi tylko powtarzanie poprzednich sezonów. Odpowiedz Link Zgłoś