niedo-wiarek 15.02.08, 00:20 Pamięta ktoś jeszcze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmorawski Re: Locke w "X files" 15.02.08, 21:45 Oglądałem wszystkie sezony i odcinki (niektóre nawet po parę razy), ale Locke'a (a raczej O'Quinna) nie pamiętam. Powiesz coś więcej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Podpowiedź 16.02.08, 11:37 Pojawił się i dał się zabić od razu niemal, tak? Był agentem FBI. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Podpowiedź 16.02.08, 11:57 Był przyszłością. A jego śmierć okazała się wielkim zaskoczeniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Locke w "X files" 16.02.08, 22:42 "Locke" był za to w wielu odcinkach Millennium! No i oczywiście w serialu Alias (producentem i reżyserem był także JJ Abrams) Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: Locke w "X files" 17.02.08, 10:52 A twórcą Millenium jest, podobnie jak "X files", Chris Carter. W ogóle "Locke" w życiu naprawdę dużo się nagrał, więc wolałbym skupić się na związkach osobowych "Zagubionych" z "X files" . Terry O'Quinn wystąpił w "X files" trzy razy, za każdym razem odgrywając inną rolę. Moim zdaniem najciekawiej wypadł w sezonie 9. Jak ktoś pamięta, to niech napisze ;) Kontynuując temat aktorów. Zaskakująco małą rolę w "Loście" odegrał Doggett z "X files". Nigdy chyba nie zrozumiem, czemu ten facet, mimo tak wielu okazji wybicia się, wciąż grywa ogony. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: Locke w "X files" 17.02.08, 10:58 Ja 9 sezon oglądałem jednym okiem, bo był już tak przekombinowany, ze przestał mnie frapować. :/ Więc wypadam z konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś