Gość: aloha IP: *.acn.waw.pl 22.04.08, 16:53 Od zeszłego tygodnia na TVN Style nowe odcinki! Oglądacie? Bo jakoś cicho i nikt nic nie mówi a sama trafiłam na nie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galaxian1 Re: Men In Trees 23.04.08, 12:48 Nikt nie mowi, bo pewnie mowia tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46407 Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Men In Trees 23.04.08, 14:09 ja nie komentuję bo nic nie wiem :((( przegapiłam wkurza mnie że wszystkie stacje zmuszają teraz widzów do czujności "w poszukiwaniu straconego serialu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Men In Trees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:42 Baaaardzo mnie wciągnął ten serial, obejrzałam I serię, z drugą zaczęły się szopki.Teraz znowu leci, ale - TVNStyle przedobrzyła- jakoś straciłam wielką ochotę na "życie tym serialem".Chociaż oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Men In Trees 23.04.08, 18:34 Co masz na myśli pisząc: > ale - TVNStyle przedobrzyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Men In Trees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:34 Chciała dłużej podtrzymac zainteresowanie serialem, zaczynała, nagle kończyła,fanki serialu pisały, czekały.Mnie taka "gra" znużyła, straciłam zapał do tego serialu, obejrzę- dobrze, przegapię- też nic się nie stanie. A wcześniej pilnowałam, by nie przegapić. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Men In Trees 24.04.08, 13:01 To nie wina TVN Style ale macierzystej stacji serialu - abc. Oni nadają serial w ten sposób, że po kilku odcinkach robią przerwę. Teraz też będzie przerwa w emisji w Stanach (na miesiąc), czyli TVN Style tez przerwie serial po raz kolejny :( - ponieważ jesteśmy niewiele w tyle za premierowymi odcinkami w Ameryce. Z jednej strony plus, bo widz polski ma możliwość śledzić losy bohaterów niemal na bieżąco, z drugiej minus, bo siłą rzeczy dotykają go przerwy w emisji. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Men In Trees 24.04.08, 21:46 ja nie rozumiem jak ci Amerykanie mogą w ten sposób oglądac seriale Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Men In Trees 24.04.08, 22:25 Ten serial ma chyba wyjątkowego pecha. Najpierw, w serii pierwszej przerwano emisję po 17 odcinku, była mowa, że na krótko, potem się okazało że na dłużej, bo ponad pół roku. Pozostałe odcinki przeniesiono do serii drugiej i zapowiedziano kilka sezonów tego serialu. W tej chwili pod znakiem zapytania stoi czy następny sezon zostanie w ogóle nakręcony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Wina TVN Style IP: *.acn.waw.pl 25.04.08, 09:42 TVN Style zawinił gdyż nowe odcinki puścili niemal cichaczem. Zero zapowiedzi, reklam, nic na stronie internetowej a w programach sieciowych są tylko informacje iż lecą odcinki ale stare. Można nadawać z przerwami ale trzeba widza informować kiedy i jak. Naśladujemy Amerykańców we wszystkim ale zupełnie bez pomysłu i bez żadnego szacunku dla widza. A to widz zapewnia tym chamom z TV kasę. Nie wiem wiem więc dlaczego mają nas tak głęboko w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Wina TVN Style 25.04.08, 16:09 to oczywiste - winą Amerykanów była przerwa w połowie serii,a winą TVN jest że przegapiłam bodajże 2 nowe odcinki przez ich emisję "niechcący znienacka" Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: Wina TVN Style 25.04.08, 17:56 Nie mogę sie zgodzić, że serial został wznowiony bez zapowiedzi. Oglądam TVN Style sporadycznie a reklamę MiT widziałam kilka razy. Nawet zamieściłam stosowne info na forum Menintreesowym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Wina TVN Style IP: *.acn.waw.pl 25.04.08, 19:03 ka_thy napisała: > Nie mogę sie zgodzić, że serial został wznowiony bez zapowiedzi. > Oglądam TVN Style sporadycznie a reklamę MiT widziałam kilka razy. > Nawet zamieściłam stosowne info na forum Menintreesowym. :) Teraz po drugim odcinku pełno jest zapowiedzi MiT ale wcześniej nie uwidziałam wcale. Były Jane Austen i Kochanki itd. Poza tym, podczas premiery odcinka z trzy tygodnie temu nawet w telegazecie TVN Style widniało coś innego o tej porze. O programach gazetowych czy internetowych już nawet nie wspomnę. A na stronie oczywiście pełen anonim. Dziwi mnie ogromnie odwalanie strony internetowej skoro nawet taki polsat potrafi uaktualnić ramówkę a TVN z żadnym kanałem sobie nie radzi a style już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś