Dodaj do ulubionych

Men In Trees

IP: *.acn.waw.pl 22.04.08, 16:53
Od zeszłego tygodnia na TVN Style nowe odcinki! Oglądacie? Bo jakoś cicho i
nikt nic nie mówi a sama trafiłam na nie przypadkiem.
Obserwuj wątek
    • galaxian1 Re: Men In Trees 23.04.08, 12:48
      Nikt nie mowi, bo pewnie mowia tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46407
    • romcia.p Re: Men In Trees 23.04.08, 14:09
      ja nie komentuję bo nic nie wiem :(((
      przegapiłam
      wkurza mnie że wszystkie stacje zmuszają teraz widzów do czujności "w poszukiwaniu straconego serialu"
    • Gość: m Re: Men In Trees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 17:42
      Baaaardzo mnie wciągnął ten serial, obejrzałam I serię, z drugą zaczęły się szopki.Teraz znowu leci, ale - TVNStyle przedobrzyła- jakoś straciłam wielką ochotę na "życie tym serialem".Chociaż oglądam.
      • ka_thy Re: Men In Trees 23.04.08, 18:34
        Co masz na myśli pisząc:

> ale - TVNStyle przedobrzyła

?
        • Gość: m Re: Men In Trees IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 11:34
          Chciała dłużej podtrzymac zainteresowanie serialem, zaczynała, nagle kończyła,fanki serialu pisały, czekały.Mnie taka "gra" znużyła, straciłam zapał do tego serialu, obejrzę- dobrze, przegapię- też nic się nie stanie. A wcześniej pilnowałam, by nie przegapić.
          • ka_thy Re: Men In Trees 24.04.08, 13:01
            To nie wina TVN Style ale macierzystej stacji serialu - abc. Oni
            nadają serial w ten sposób, że po kilku odcinkach robią przerwę.
            Teraz też będzie przerwa w emisji w Stanach (na miesiąc), czyli TVN
            Style tez przerwie serial po raz kolejny :( - ponieważ jesteśmy
            niewiele w tyle za premierowymi odcinkami w Ameryce. Z jednej strony
            plus, bo widz polski ma możliwość śledzić losy bohaterów niemal na
            bieżąco, z drugiej minus, bo siłą rzeczy dotykają go przerwy w
            emisji.
            • romcia.p Re: Men In Trees 24.04.08, 21:46
              ja nie rozumiem jak ci Amerykanie mogą w ten sposób oglądac seriale
              • ka_thy Re: Men In Trees 24.04.08, 22:25
                Ten serial ma chyba wyjątkowego pecha. Najpierw, w serii pierwszej
                przerwano emisję po 17 odcinku, była mowa, że na krótko, potem się
                okazało że na dłużej, bo ponad pół roku. Pozostałe odcinki
                przeniesiono do serii drugiej i zapowiedziano kilka sezonów tego
                serialu. W tej chwili pod znakiem zapytania stoi czy następny sezon
                zostanie w ogóle nakręcony.
                • Gość: aloha Wina TVN Style IP: *.acn.waw.pl 25.04.08, 09:42
                  TVN Style zawinił gdyż nowe odcinki puścili niemal cichaczem. Zero zapowiedzi, reklam, nic na stronie internetowej a w programach sieciowych są tylko informacje iż lecą odcinki ale stare. Można nadawać z przerwami ale trzeba widza informować kiedy i jak. Naśladujemy Amerykańców we wszystkim ale zupełnie bez pomysłu i bez żadnego szacunku dla widza. A to widz zapewnia tym chamom z TV kasę. Nie wiem wiem więc dlaczego mają nas tak głęboko w dupie.
                  • romcia.p Re: Wina TVN Style 25.04.08, 16:09
                    to oczywiste - winą Amerykanów była przerwa w połowie serii,a winą TVN jest że przegapiłam bodajże 2 nowe odcinki przez ich emisję "niechcący znienacka"
                    • ka_thy Re: Wina TVN Style 25.04.08, 17:56
                      Nie mogę sie zgodzić, że serial został wznowiony bez zapowiedzi.
                      Oglądam TVN Style sporadycznie a reklamę MiT widziałam kilka razy.
                      Nawet zamieściłam stosowne info na forum Menintreesowym. :)
                      • Gość: aloha Re: Wina TVN Style IP: *.acn.waw.pl 25.04.08, 19:03
                        ka_thy napisała:

> Nie mogę sie zgodzić, że serial został wznowiony bez zapowiedzi.
                        > Oglądam TVN Style sporadycznie a reklamę MiT widziałam kilka razy.
                        > Nawet zamieściłam stosowne info na forum Menintreesowym. :)

Teraz po drugim odcinku pełno jest zapowiedzi MiT ale wcześniej nie uwidziałam
                        wcale. Były Jane Austen i Kochanki itd. Poza tym, podczas premiery odcinka z
                        trzy tygodnie temu nawet w telegazecie TVN Style widniało coś innego o tej
                        porze. O programach gazetowych czy internetowych już nawet nie wspomnę. A na
                        stronie oczywiście pełen anonim. Dziwi mnie ogromnie odwalanie strony
                        internetowej skoro nawet taki polsat potrafi uaktualnić ramówkę a TVN z żadnym
                        kanałem sobie nie radzi a style już w ogóle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka