justyszda 22.05.08, 18:21 Czyżby zaszła w ciążę i właśnie złapała różyczkę, no i może poroni? Jakoś mi się tak wydaje, wiecie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: M jak m, Kinga IP: *.chello.pl 22.05.08, 19:16 Też mi coś takiego chodzi po łbie, rózyczka źle na ciążę wpływa (może bezpłodność? w tym serialu jeszcze nie było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: M jak m, Kinga IP: *.spray.net.pl 22.05.08, 19:59 Różyczka powoduje uszkodzenia płodu! Tego jeszcze nie mieliśmy więc kto wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: M jak m, Kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 20:48 Przeczytałam w Party, że w ostatnim odcinku przed wakacjami okaże się,że Kinga jest w ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: M jak m, Kinga 22.05.08, 21:11 Tak sobie własnie pomyślalam, że Kinga będzie chora na różyczkę, okaże się, że jest w ciąży i będzie podejrzenie, że dziecko urodzi się upośledzone. Oczywiście, wszystko będzie w porządku, jednak trzeba przez 9 miesięcy trzymać widzów w napięciu:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak m, Kinga IP: *.mynow.co.uk 22.05.08, 21:48 tez o tym pomyslalem ale z drugiej strony to bylo by nudne ciagle poronienia - Marysia, Madzia, Sylwia, Kinga... Choc bez tego i tez jest nudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: M jak m, Kinga 23.05.08, 08:44 No tak, ale jakby się dziecko urodziło, to musieliby "zatrudnić" jakiegoś noworodka, a to dodatkowy kłopot :P Pewnie dlatego ciśgle te poronienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: M jak m, Kinga IP: *.cust.pipex.net 23.05.08, 10:08 ten serial robi sie coraz bardziej kosmiczny, wiec niechby Kinga urodzi lalke Barbie i bedzie sobie ja wychowywac razem z nadzieja polskiej palestry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszka Re: M jak m, Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 09:58 nie wiem jak w polskich serialach, ale w brazylijskich obliczono, że ciąza trwa przeciętnie 14 miesięcy - jeżeli to sie przekłada na nasze, to cały rok będzie pod napięciem Kingowej ciązy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: M jak m, Kinga IP: *.chello.pl 03.06.08, 10:08 Przekłada się - ciąża Marty w MJM też trwała nadnaturalnie długo :) Odpowiedz Link Zgłoś