Gość: Liloo IP: 82.160.135.* 03.01.09, 12:10 Wczoraj zaczął sie ten serial na 1 o 21.45. Ogladaliscie, jakie wrazenia? Zapowiada sie ciekawie, fajna muzyka, w swietle mojej fascynacji sagą "Twilight" jak najbardziej tematyka mi odpowiada :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Moonlight - Pod osłoną nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 12:13 Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Moonlight - Pod osłoną nocy 05.01.09, 11:47 bardzo fajny serial, ja jestem na 8 odcinku i powiem Wam, ze będzie sie działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Moonlight - Pod osłoną nocy 05.01.09, 20:45 Bardzo fajny serial:-) niestety emisja zakończyła sie na 16 odcinku i prawdopodobnie nie będzie kontynuacji:-( Wkurza mnie to okropnie bo lubie się wciągać w seriale a tu mi brutalnie przerywaja. Moonlight lubię głównie za tematykę (wszak Buffy to mój serial zycia :-)) i Jasona Dohringa do którego mam słabość po Veronice Mars:-) Moonlight sympatycznie się ogląda-polecam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudyś;] Re: Moonlight - Pod osłoną nocy IP: *.171.46.6.static.crowley.pl 25.02.09, 18:26 ja też jestem na 8 odcinku bo tylko tyle było jak narazie;p nawet jeśliby ten serial był do kinu i tak bym go oglądałą xD (ale na szczęście nie jest) a to dlatego że gra w nim Alex najprzystojniejszy z aktorów;D super sie wcielił w tego wampira! ;] jest taki słodki i ten jego uśmiech;) kurde on ma syna szkoda że 11sto letniego;( jakby był kilka lat starszy to bym sie zaq niego brała xD byłabym wtedy blisko jego tatusia hehe ;> pozdo dla fanów Moonlight!;**** Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Moonlight - Pod osłoną nocy 06.01.09, 23:29 Fajny wampirek. :-) Ale szkoda by było, gdyby zrobiła się z tego sztampa spod znaku "bohater i seksowna blondi". Co teraz? Inne wampiry zaczną ją ścigać, a on będzie musiał jej bronić? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Moonlight - Pod osłoną nocy 07.01.09, 13:13 Każdy odcinek jest o czymś innym, oczywiście przewija się wątek romansowy, który napotka wiele przeszkód. Muzyka w tym filmie jest świetna, ściągnijecie sobie utwór Trevora Morrisa "Saving Josh"-jak dla mnie powalający-na pewno go słychac w całości w odcinku 11 a także w 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liloo Re: Moonlight - Pod osłoną nocy IP: 82.160.135.* 17.01.09, 15:03 Kto wczoraj ogladal 3 odcinek, jak Mick walczyl z nowonarodzonym wampirem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catwoman Re: Moonlight - Pod osłoną nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 22:10 Ten serial jest naprawdę supcio! Szczerze mówiąc mam pewien żal do Pana Boga, że naprawdę nie stworzył wampirów, wilkołaków czy innych magicznych stworzeń! gdyby takie istniały spewnością byłabym jednym z nich, mając uwagę na mój charakterek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Moonlight - Pod osłoną nocy IP: *.dsl.mindspring.com 19.09.09, 02:56 Ma ktos moze link do tego serialu bo ja jestem za granica i nie mam szansy go ogladnac. Bylabym bardzo wdzieczna jak by ktos przeslal. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: Moonlight - Pod osłoną nocy 19.09.09, 20:20 jezu... czyzby kolejna 'skrzywdzona' przez kino nastolatka...? uwazam ze wampiry sa wdziecznym tematem i robic z tego zmierzch ktory fascynuje tylko glupiutkie mlode panienki to profanacja.. a wracajac do tematu uwazam ze serial w miare ok, jestem zdziwiony ze poza axn jeszcze gdzies leci(czyt ze leci w tvp), ciekawie wykreowane postacie, chociaz tematyka serialu bardzo podobna do innego serialu o wampirze Odpowiedz Link Zgłoś