monia420 10.05.06, 22:55 nie mogę znaleźć tego wątku. Moja sesja się zaczęła i zapowiada się ciekawie. a najwazniejsze, mamy próbę tego, co będzie jak już znajdę pracę. Jakoś to będzie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 10.05.06, 23:04 to ten wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=38177111&a=38177111 Odpowiedz Link
morkub Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 10.05.06, 23:25 Ja pytałam, a nie tylko pytałam, ale i wysłałam zgłoszenie przez formularz na stronie www. To było w marcu, do dziś odpowiedzi brak. Moje podejście jest takie: skoro nie odpowiadają lub wystawiają formularz zgłoszeniowy, który nie działa (nie tylko on zresztą, cała stronka chodziła tylko pod IE - i to z problemami) - to nie jest to poważna instytucja. I tym samym poważać jej nie będę Ale swoją drogą bardzo jestem ciekawa, czego się tam nauczysz I życzę owocnego kursu Odpowiedz Link
monia420 Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 11.05.06, 22:56 jak sie spotkamy to pokażę ci materiały na razie mam wrażenie, że szkolenie powstało, jako coś, co miało dać pieniądze, tym, którzy tam pracują. Niby wszystko w porzadku: profesorowie akdemiccy, obiad i przerwy na kawę, laptopy i prezentacje, ale jakoś to wszystko dziwnie funkcjonuje. to dopiero drugi dzień,moze wrażenie będzie inne za kilka dni, ale jakoś żadnych praktycznych informacji nie podali do tej pory sama teoria (z wyjątkiem zajęć o wypełniaaniu formularzy w różnych instystucjach)to też ważne, ale ja chcę uzyskać praktyczne informacje o e-handlu, a nie o całej ekonomii, barter, SWOT - nie wiem, czy to otrzebne? Jutro kolejne spotkanie, ciekawe czego się dowiem? Z dzisiejszego dnia mam taką wątpliwość: franczyza? Warto się bawic w to czy nie? Profesor mówił, że warto, ale dziewczyny, które już prowadziły swoje firmy były sceptyczne co do pomysłu. nie mówię o sklepie spożywczym, chodzi o usługę? nie wiem, nie mam pojęcia i mam wrazenie, że nikt mi tam nie poradzi na co się zdecydować... Ale zobaczymy Spływ, spływ, spływ... majowy spływ... Odpowiedz Link
mefistto Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 12.05.06, 10:24 monia420 napisała: > barter, SWOT - nie wiem, czy to potrzebne? Wbrew pozorom ta wiedza jest bardzo cenna jeśli chcesz zająć się e-handlem na powaznie. Odpowiedz Link
monia420 Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 17.05.06, 10:49 tylko przydałąby się praktyka, a nie teoria. KAżdy, kto mysłi o zakłądaniu firmy rozpatruje sznase i zagrozenia, słabe i mocne strony, bierze pod uwage sposób kontaktuz kontrahentami. Brakuje mi podejścia praktycznego do tych problemów, ale to był wstęp. Na kolejnym spotkaniu Pan uczył jak obsługiwac internet i można było siedzieć w nim do woli. moje dzieci się pochorowały, więc wracałam prędko,ale to było fajne. A najwazniejsze i tak są kontakty z dziewczynami, które biorą udział w kursie. Takie pomysły i inicjatywy, że głowa mała. Dlatego lubię pracować z twórczymi kobietami Odpowiedz Link
morkub Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 24.05.06, 17:19 Ale jaja! Odpowiedzieli mi! Będą dzwonić do mnie w tej sprawie. No no... Monia, jakieś świeże wieści z placu boju?? Odpowiedz Link
monia420 Re: ktoś pytał o kurs e-handlowiec 26.05.06, 13:27 ojej, no pewnie, głowa mi się otworzyła na pomysły i nawet mam jeden ciekawy pracuję nad nim. Tylko stracha mam strasznego, więc na razie szukam pracy na etacie, ale jeśli nie znajdę nic przyzwoitego, to się na pewno zdecyduję na swoją działalność Odpowiedz Link