shatmach 22.02.09, 15:41 Była kiedyś taka postać. Młoda dziewczyna która kochała się w Danielu od Moniki. Mieszkała chyba w Liskowie. Co się z nią stało? Nie pamiętam zakończenia tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moniq Re: Majka z Klanu IP: *.ghnet.pl 22.02.09, 23:16 A to nie ta co wyjechała z takim starym sołtysem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Majka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 00:14 Ona rzeczywiście kręciła z miejscowym sołtysem ale później wyjechała, tylko nie z sołtysem, a na studia czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Majka z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 08:54 e, niee... chyba nie. ta od sołtysa to była chyba Ewa. A ta od Majka to ta co chciala popełnic samobójstwo z milosci do Daniela, co go nękała i nachodziła. Przyszła kiedys do Moniki (bo sie znały z Liskowa) i sie tłumaczyła ze juz sie wyprostowała z tej milosci. jakos tak, ale moge byc nieprecyzyjna bo juz ten wątek wyparłam z pamieci - ta Majka była dla mnie wyjątkowo niestrwna... Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Majka z Klanu 23.02.09, 11:57 ta co kręciła z sołtysem to Ewa - żona Daniela, a Majka była kuzynką sołtysa. A co się z nią stało to nie wiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś