kroliczyca80 27.02.09, 13:23 Dziś był chyba ostatni odcinek (i jednocześnie pierwszy z 5. serii). W poniedziałek o 11 ma być już coś innego (Pascal i Paris Hilton - bleee). Czy to koniec Przyjaciół w TVN? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vielb Re: Friends - koniec? IP: *.szczecin.mm.pl 27.02.09, 15:40 no nie.... nie strasz mnie! miałam nadzieje, ze zobaczę dalsze odcinki :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dordulka Re: Friends - koniec? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.02.09, 19:20 No nie..... Akurat w tym czasie moje mlode ssie zawziecie, a ja odnawiam sobie znajomosc " Przyjaciol"... I co teraz? Kiedys to samo bylo z BH 90210 - chcialam obejrzec odcinki, ktorych niewidzialma ( studia i pozniej) no i za kazdym razem przerywano emisje ( na polszmacie co prawda, ale zawsze jakoes podobienstwo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Friends - koniec? IP: 83.1.16.* 27.02.09, 20:43 to chyba dlatego,że się nowy sezon w tv zaczyna ale dla kogo puszczają program z tą płytką osobistością i to prawie 60 odc!!! Odpowiedz Link Zgłoś