Gość: danka.z IP: 195.205.66.* 13.03.09, 10:19 Dzisiaj przyspieszenie z powodu skoków Leć Adam,leć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fankaTG Re: Klan o 16.oo! IP: *.ilabs.pl 13.03.09, 15:29 Dobrze, ze kuknelam tutaj, bo Klan i TG ostatnio to sens mojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Klan o 16.oo! 13.03.09, 16:10 Aj, dopiero to przeczytałam, ale i tak dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek742 Re: Klan o 16.oo! 13.03.09, 16:21 > Dobrze, ze kuknelam tutaj, bo Klan i TG ostatnio to sens mojego zycia. A co to TG? Odpowiedz Link Zgłoś
slonecko_w_balerinkach Re: Klan o 16.oo! 13.03.09, 16:55 Tia... Powinnam była zajrzeć wcześniej. Szlag :P Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Klan o 16.oo! 13.03.09, 16:59 bartek742 napisał: > > Dobrze, ze kuknelam tutaj, bo Klan i TG ostatnio to sens mojego zycia. > > A co to TG? TG- Trupia Główka, czyli inaczej mąż serialowej Beaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Klan o 16.oo! IP: *.aster.pl 13.03.09, 20:06 idasierpniowa28 napisała: > TG- Trupia Główka, czyli inaczej mąż serialowej Beaty. Szczerze mówiąc dla mnie od jakiegoś czasu to bardziej trupią główką jest Denatka - taka jakaś wychudzona, blada, blondynka... Kiedyś nie rzucało mi się to w oczy tak jak teraz. Może jednak życie z TG tak na nią wpłynęło - kto z kim przestaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Klan o 16.oo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 23:19 Może Denata biedaczka jedzie na Gripexie, który tak mocno reklamuje "Nie brałaś Gripexu?!" Odpowiedz Link Zgłoś
mmk9 Re: Klan o 16.oo! 14.03.09, 09:22 tjaaa, cos w tym jest. Choroba wrzodowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Bożenka 14.03.09, 12:35 Slyszeliscie muze na dzamprezie Bozenki? Myslalem, ze wlaczyli im skladanke "Mini Mini". Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.pychaciasta Re: Bożenka 14.03.09, 14:16 To Bożenka, miała imprezę, domyśłam się ze z okazji imienin? Ale gdzie podział się w takim razie Ryśko w tym czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Bożenka 14.03.09, 14:42 Ryśku " dzieci myjcie rączki" udał się wraz z małżonką piętro wyżej ( lub niżej) do kuzynki swojej Czesławy i jej męża Dariusza :) Stanął tym samym na wysokości zadania zostawiając młodym " wolną chatę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarod Re: Bożenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 15:59 wolna chata i do tego tańce w Wielkim Poście - bożesztymój a z innej mańki i proszę niech mnie ktoś oświeci Olka zdaje teraz egzamin za egzaminem - to zaległe (eee... przecież ona taka wzorowa studentka), czy super przedtermin (bardzo przedtermin przecież ledwo semestr się zaczął) a może na tej jej prywatnej uczelni sesja trwa do kwietnia? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Bożenka 14.03.09, 21:50 Gość portalu: jarod napisał(a): > > a z innej mańki i proszę niech mnie ktoś oświeci > Olka zdaje teraz egzamin za egzaminem - to zaległe (eee... przecież > ona taka wzorowa studentka), czy super przedtermin (bardzo > przedtermin przecież ledwo semestr się zaczął) > a może na tej jej prywatnej uczelni sesja trwa do kwietnia? Smosarski wyjechał ratować swoje małżenstwo i jakiś czas go nie bylo, dlatego tak pozno Olka zdaje egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Bożenka 15.03.09, 00:14 a widzieliście jak Bożenka tańczy?Wywija biodrami jak w czasach świetności Lambady.I nawet spódniczkę lambadówkę ma na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: Bożenka 15.03.09, 01:03 to zawodowiec pl.dancesportinfo.net/Couple/Pawel_Milcarz_and_Agnieszka_Kaczorowska_57260/Photos.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja odc.piątkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:29 Z tego,co piszecie, rozumiem, że Bożenka miała imprezę imieninową... A czy imieniny Krystyny też były jakoś specjalnie obchodzone? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: odc.piątkowy 16.03.09, 11:00 Gość portalu: Maja napisał(a) > A czy imieniny Krystyny też były jakoś specjalnie obchodzone? to nie te czasy kiedy dla Krystyny urządzano na jedynce huczne koncerty!Kryzys:( Odpowiedz Link Zgłoś