joko5 15.03.09, 11:56 Czy ona jest chora, nadpobudliwa? Jakoś tak dziwnie się zachowuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marajka Re: Honorata w NW IP: *.citynet.pl 15.03.09, 13:28 Uwielbiam ją, jest taka zabawna;) To, że nie jest taka jak "wszyscy" to jej wielka zaleta. Na pewno lepsza niż wiecznie skwaszona Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Honorata w NW 17.03.09, 09:48 Też ją lubię, ale zastanawiałam się czy może serial nie "promuje" jakiej nowej choroby i jak z nią postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Honorata w NW IP: *.wroclaw.mm.pl 17.03.09, 10:16 No fakt, jest troche nadpobudliwa ale ta babka tak swietnie gra że nie moge oczu oderwac:):).....smieszna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: uwielbiam ją :) IP: *.opera-mini.net 18.03.09, 23:36 ona jest psychiczna i społecznie niedostosowana tak jak chłopak Agnieszki od skrzypiec i fanka Dudka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: uwielbiam ją :) IP: *.ilabs.pl 19.03.09, 09:46 Po prostu troche nerwowa - czy kazda kobieta musi byc bez ekspresji jak na przyklad laska grajaca Terese w MJM. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: uwielbiam ją :) 19.03.09, 19:04 Ja też ją lubię :) Przynajmniej jakieś życie w niej jest, jakieś emocje, a nie to co w posągowej Ewie. Ewy nie lubię, brrrr. I jeszcze wczoraj Roman ją przepraszał, że jej życie zmarnował! Ej no, kto tu kogo z dnia na dzień zostawił i się z nowym kochankiem obnosi? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Honorata w NW 20.03.09, 00:04 Znałam taki egzemplarz w realu, wersja 25-30 lat. Urocza, tylko nie zatrudniajcie ich jako sekretarki :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Honorata w NW 20.03.09, 18:05 A mnie wręcz przeciwnie - drażni jej zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś