Gość: B. IP: *.sc.czest.pl 17.06.09, 16:52 To oczywiste, że LOST zwyciężył, chyba najpopularniejszy serial ever. I nareszcie chociaż mała wzmianka o The Office. Piszcie o Biurze częściej :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rmx Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 17:24 To tyle jeśli chodzi o frazę: House najpopularniejszym serialem świata. Co z tego, że jest najlepiej oglądany w telewizji, skoro w necie widownia jest dużo większa. A dane nie zawierają wyników torrent, więc Lost miażdży jeszcze bardziej. To tyle jeśli chodzi o popularność. I popieram poprzednika: piszcie więcej o The Office! Jeden z najlepszych seriali komediowych w historii, tyle nagród, a wy dosłownie raz na rok coś wspominacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:43 Tak jasne House oglada w telewizji 1,6 miliarda ludzi to jest 1/5 świata i ty myślisz że lost oglada więcej?? Nawet z widownią z neta lost nie przebija House oglądanego w samej telewizji a na pewno dużo ludzi ogląda go też w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:31 GA Rządzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmx Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 19:39 Co do tego 1,6 mld bym się kłócił. Wyobrażasz sobie, żeby 1/5 świata [!!!] oglądała taki serial? To raczej wątpliwe i mało wiarygodne. Coś z tyłka wzięte te dane. A Lost? Wystarczy wejść na jakiekolwiek forum warezowe, iTunes czy torrenty, żeby zobaczyć, że każdy odcinek pobiera parę milionów ludzi. W przeciwieństwie do House'a. Lost rządzi; bardziej rozpoznawalnego i popualarnego serialu chyba nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black-apple Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 22:05 Absolutnie zgadzam się z rmx i popieram apel DB. House mi już wychodzi bokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: db Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 01:57 Możliwe nie będe się kłócił. Choć ja osobiście nie lubie Lost oglądałem pierwszą serie ale jakoś nigdy nie zdołałem dociągnąć do końca i nie oglądałem kolejnych serii, może kiedyś znowu sie skusze. House lubie choć nie uważam go za najlepszy serial. A co do najbardziej rozpoznawalnego serialu to kiedyś gdzieś czytałem że najbardziej znanym i ogladanym serialem swiata jest Moda na Sukces ale ja uważam że to jest gó... nie z tej Ziemii :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: 212.160.172.* 18.06.09, 08:57 Staram się być na bieżąco.Najbardziej będzie mi brakowało The Office. Cieszę się że "biuro" robi się coraz mniej "niszowe" bo nie ma konkurencji w swojej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kules Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:01 Lost i -> qck.pl/SY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOST_Fan Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 10:15 yeah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer glau Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.icpnet.pl 18.06.09, 10:30 tylko Terminator: the Sarah Connor Chronicles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: 194.177.100.* 18.06.09, 10:41 Co do Hause'a. To czy przypadkiem dlatego nie jest wymieniany bo sezon 5 się już skończył, a 6 dopiero będzie miał premierę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam81w Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.skynet.net.pl 18.06.09, 11:19 How I Met Your Mother jest o wiele lepszy od tych lostów no i na aktualny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lostomania Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.toya.net.pl 18.06.09, 11:44 Zapraszam wszystkich na forum o naszym ukochanym serialu www.lostomania.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszNorek Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.09, 13:19 Według sondażu OBOP najczęściej oglądanym serialem na świecie są Miodowe Lata. Szczególnie w wersji paragwajsko-wenezuelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:48 alez oczywiscie -> tnij.org/zobaczthis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liana Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: 85.112.130.* 18.06.09, 15:27 Gdzie Breaking Bad? czy ktokolwiek to w Polsce oglada? Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba13130 Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 17:33 Fan Club Serialu Chirurdzy już po raz drugi organizuje konkurs wiedzy o serialu Chirurdzy. Tak jak poprzednim razem konkurs ma formę testu. Konkurs składa się zarówno z pytań otwartych, jak i zamkniętych. Po rozwiązaniu testu, uczestnicy przesyłają odpowiedzi na wskazany adres e-mail. Jeśli jesteś zainteresowany/a, test konkursowy można pobrać pod tym linkiem: odsiebie.com/pokaz/3687311---1b0e.html Osoby prowadzące fanclub chętnie odpowiedzą na dodatkowe pytania. Mail kontaktowy: konkurswiedzyoserialu@poczta.onet.pl Zapraszam do udziału!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leline Re: ``Lost`` numerem jeden w internecie IP: *.chello.pl 26.06.09, 11:43 Brawo Grey's Anatomy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś