Dodaj do ulubionych

W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryncie

IP: *.range86-156.btcentralplus.com 22.06.09, 00:31
od poniedzialku 22.06 na polonii- 3 razy dziennie- rano ok 9, potem 18 i po
polnocy- codzienie po dwa odcinki "W labiryncie"
Hurra, nareszcie
Nie przegapcie
Obserwuj wątek
    • Gość: o Boże! Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn IP: 83.238.44.* 22.06.09, 07:23
      a kogo obchodzi ten stary, głupi serial w którym nic się nie dzije! równie dobrze możemy zacząć oglądać Modę na Sukces od pierwszych odcinków.
      • monia515 Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn 22.06.09, 08:35
        Gość portalu: o Boże! napisał(a):

> a kogo obchodzi ten stary, głupi serial w którym nic się nie
        dzije! równie dobr
        > ze możemy zacząć oglądać Modę na Sukces od pierwszych odcinków.
        Ten serial ma więcej fanów niż MjM, Klan, Barwy szczęścia itp. razem
        wzięte.
        forum.gazeta.pl/forum/w,14,40435235,,Serial_W_Labiryncie_gdzie_krecono_.html?s=15&v=2
        • Gość: o Boże! Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn IP: 83.238.44.* 24.06.09, 07:40
          nie wiem z kąd masz te informacje!
      • pizza_adoloran Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn 24.06.09, 16:22
        Gość portalu: o Boże! napisał(a):

> a kogo obchodzi ten stary, głupi serial w którym nic się nie dzije!

Mnie. I parę innych osób. I co zrobisz?
        • Gość: o Boże! Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn IP: 83.238.44.* 24.06.09, 18:50
          targnę się jak nic.
          • pizza_adoloran Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn 24.06.09, 18:53
            Łyknij sobie adoloranu, przejdzie ci.
            • Gość: o Boże! Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn IP: 83.238.44.* 25.06.09, 08:57
              raczej melisy sobie zaparzę, bardziej zdrowo, a ty sobie szrpnij mocną kawę.
    • Gość: mietus Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn IP: *.vspace.pl 22.06.09, 15:34
      Zdecydowanie kultowy serial. Zresztą całkiem niezły.
      Nagrywanie przygotowane, tylko te napisy po angielsku...
      • shatmach Mariola Kaczorek 22.06.09, 18:25
        Mariola Kaczorek to kiedyś była laska, a teraz... Pamiętam, że podczas pierwszej
        emisji serialu bardzo mi się podobała. Miałem wtedy 6 lat. :)
      • pizza_adoloran Re: W labiryncie wraca- nie przegapcie- W labiryn 24.06.09, 16:23
        Gość portalu: mietus napisał(a):

> Zdecydowanie kultowy serial. Zresztą całkiem niezły.
        > Nagrywanie przygotowane, tylko te napisy po angielsku...

Napisy? W emisji porannej i popołudniowej nie widziałem, ale może dorobili do
        emisji o północy, żeby Polonia na innej półkuli miała komfort podążania za
        dialogami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka