Dodaj do ulubionych

Horatio jest do kitu?

• Gość: Gość Re: Horatio jest do kitu? IP: 195.205.247.* 29.07.09, 12:04
      Ja nie oglądam, ale moja kumpela jest fanką Nowego Jorku a Miami nie lubi właśnie przez niego.
    • Gość: jjj Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:23
      ja uwielbiam CSI Miami ze wzgledu na Delko i Wolfa jedyna nie przerysowane postacie, Natalia i Alex okk jak najbardziej, Calliegh spoko nie trawie tylko Horatia.... jaki on jest poryty:D:D
    • Gość: Ewelina... Re: Horatio jest do kitu? IP: *.cpe.marton.net.pl 29.07.09, 15:09
      Ja własnie najbardziej lubie CSI:MIAMI , na drugim miejscu jest CSI:NY i dopiero na szarym końcu Las Vegas.
      Ale każdy ma prawo miec swoje zdanie :d
    • Gość: Gość Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neospot.pl 29.07.09, 15:50
      On jest beznadziejany:( nie ma to jak Las Vegas
    • Gość: Drake Re: Horatio jest do kitu? IP: *.chello.pl 29.07.09, 19:12
      Horatio jest super!!!! Zaje#$ście przechyla głowę, zaje%$ście nosi i trzyma okulary i zaje@#ście milczy przez 2/3 odcinka. Horatio Caine RULEZ.

P.S. osobiście bardzo lubię Davida Caruso i jego wcześniejsze role, w chyba mniej znanych szerszej publiczności filmach:)))
    • Gość: W. Re: Horatio jest do kitu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:48
      ja mam takie samo zdanie co autor tego komentarza (a myślałam, że tylko ja go tak nie lubię)
    • Gość: KasiaPL Re: Horatio jest do kitu? IP: 80.65.75.* 30.07.09, 19:59
      Horatio jest super! ja jak oglądam od czasu do czasu CSI to tylko Miami dlatego że on tam jest :D
    • sinne Re: Horatio jest do kitu? 31.07.09, 03:23
      Oglądam z namiętnością. Serial z założenia jest przerysowany - jaskrawe kolory, piękni ludzie, sielankowość okolicy - żeby widz jednak został wstrząśnięty kolejną zbrodnią i trupem oraz przekonany, że grupa stojących za sobą murem fachowców z całą pewnością rozpracuje mordercę. David Caruso gra tak, jak mu każą, nie ma co dywagować o sympatiach czy antypatiach. NY i LV nie wciągnęły mnie tak mocno, rzecz gustu zapewne:)
    • Gość: mimi Re: Horatio jest do kitu? IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.07.09, 12:14
      Horatio jest najlepszy :) Jego texty rozwalają, podobnie okularki :d
      miami jest najlepszą cześcią moim zdaniem, Las Vegas mnie nudzi, a NY też jakoś mnie nie wciągnęło.
    • Gość: Gagacik Re: Horatio jest do kitu? IP: 217.96.126.* 31.07.09, 15:35
      A mnie o tak bawi, że z przyjemnością oglądam ten serial i z utęsknieniem czekam na jego spojrzenie :) Poczujcie to :) LOL
    • Gość: anatolson Re: Horatio jest do kitu? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 15:15
      Horatio Caine - there's no better way to investigate :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka