Gość: rmx IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 17:16 Jakoś nigdy nie miałem okazji tego obejrzeć. Dobre jest? Do stacji FX mam spory kredyt zaufania po Damages, więc może i z tą produkcją zaryzykuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cv Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:00 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dch Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.chello.pl 29.07.09, 18:10 serial klimatyczny, czarny humor, coś innego, a charlie jest boski ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
quentinho Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 29.07.09, 20:34 Najlepszy serial swojej ramówki. I tyle. Teraz będzie jeszcze ciekawiej! quentinho.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 30.07.09, 07:36 Serial naprawdę dobry, ale powinien być jeszcze bardziej niegrzeczny ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 11:51 to jeden z lepszych debiutów 2008. Już się II nie mogę doczekać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr 30.07.09, 11:58 Ciekawe też, czy potwierdzą się moje obawy i potem jak Jax zapowiedział, że będą zmiany w Sam Crow, gang nie zgrzecznieje i nie złagodnieje za zbytnio... byłaby lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ignatz Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:58 O, Henry Rollins! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdUndead Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 19:29 Zapraszam na pierwsze Polskie forum poświęcone serialowi www.samcro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happ Re: Sons of Anarchy - zobacz zdjęcia promujące dr IP: *.kol.tke.pl 07.08.09, 07:55 rmx, serial w pizdę zwłaszcza jeżeli ktoś interesuje się światkiem MC. Trochę odstaje ze względu na dramatykę podpartą Hamletem ale i tak jest dość realistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś