Dodaj do ulubionych

Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet

IP: 80.65.75.* 03.08.09, 14:24
może być fajne
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 15:39
      czy w naszej ukochanej Polsce nie można wymyślić DOBREGO, ojczystego serialu, czy wszystko trzeba zapożyczać z zewnątrz...? ach, ten tvn *___*.
    • Gość: chomik007 Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.aster.pl 03.08.09, 16:22
      Chcesz ojczystego? Kryminalni przykładem!
    • Gość: nieznajomy Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 16:49
      Ciekawe?!
    • Gość: Martini Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.chello.pl 03.08.09, 17:17
      Oryginał faktycznie fajny. Nasza podróba będzie co najwyżej żałosna...
    • Gość: zygacsiechce Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 17:25
      Kolejny kretyński serial o młodych z dużego miasta co to pełni werwy i posiadający masę kretyńskich problemów. Ble.
    • Gość: shitowo Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 17:50
      Zamiast robić takie seriale, mogliby wznowić emisje Agenta, lub Wyprawy Robinson, Te programy ogladalo sie z przyjemnoscia, a teraz wszedzie te glupie seriale. JEszcze neich nakreca polska wersje "Lost" haha
    • Gość: dante Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: 195.74.51.* 03.08.09, 18:00
      oczywiście stare, przetarte twarze, zamiast zrobić porządny casting i wreszcie pokazać kogoś nowego
    • Gość: Madzia Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.nitka.net.pl 03.08.09, 18:48
      Właśnie ostatnio oglądając axn (robinsonów) zastanawiałam się czemu w Polsce powstała tylko jedna seria. Przecież to była jedna z nielicznych rzeczy, która się TVN udała. Mogliby nakręcić jeszcze z jedną. Ogólnie jakoś polskie seriale mnie nie przekonują, a jak mam oglądać coś co już widziałam tylko lekko przerobione to dziękuje bardzo, mogli by wysilić swoje główki i wymyśleć coś interesującego a nie tylko bez przerwy to samo (zazwyczaj o jakiś ludziach mieszkających w Warszawie, żyjących w całkowicie odrealnionym świecie)
    • hezron Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet 03.08.09, 21:57
      @shitowo hehe, fakt niech zrobią polską wersję LOST... Grupa ludzi rozbija się pociagiem pod Włoszczową... Nie wiedzą gdzie są, znajdują jedynie dziwne artefakty z wizerunkami Gosiewskiego...:)
    • Gość: Janko Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 23:28
      Widziałem jak kręcili na warszawskim Żoliborzu (na ulicy Wieniawskiego)
    • Gość: Pol Re: Poznaj bohaterów polskiego Cold Feet IP: *.bmly.cable.ntl.com 04.08.09, 15:52
      Po obejrzeniu amerykanskiech serialow jak ogladam polskie to po prostu rzygac sie chce, chyba tylko u nasw kraju tyle takich amatorow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka