gigle99 25.01.10, 09:34 Rozumiem ferie...ale czy musi być aż tak zimno? przecież człowiek potrzebuje światła - słońca...depresji można dostać!! Dotego ten śnieg taki zimny i mokry ble....i w ogóle..poniedziałek jest do kitu!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amarant.a Re: Mam dość tej cholernej zimy... 25.01.10, 09:51 przecież jest słońce, odbija się od tego wstrętnego śniegu i daje po oczach, aż boli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gigle99 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 25.01.10, 10:03 No własnie własnie i jescze to na dodatek...tylko, że na sniegu sie nie położe przy tej temperaturze na słoncu:) Odpowiedz Link Zgłoś
last.czara Re: Mam dość tej cholernej zimy... 25.01.10, 10:27 śnieg jak śnieg, a zimno...myślałam, że mi dziś nos odpadnie. na moim termometrze dziś rano -21 stopni C brrr Odpowiedz Link Zgłoś
gigle99 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 25.01.10, 12:12 No własnie oo tym mowie...życ sie nie chce.brrr jedyny pozytywny aspekt ze autko odpaliło...bo nie wyobrazam sobie jeszcz tramwajem jechac w taki mroz...nie cierpie komunikacji miejskiej...ten tłok... Odpowiedz Link Zgłoś
izqa22 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 25.01.10, 19:16 ale w kupie cieplej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarant.a Re: Mam dość tej cholernej zimy... 26.01.10, 07:20 tak,a ten mróz nie jest powstrzymać babć przed zdobywania szturmem każdego rynku w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
gigle99 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 26.01.10, 10:41 Babcie są nieśmiertelne...ledwo chodza ale na rynek muszą iść... a ja za to na dodatek zimy zgubiłam pismo w pracy :(((i nie wiem gdzie szukac:( Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancha88 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 28.01.10, 21:16 najlepiej wszędzie;) Nie macie ustawionych na przystanku takich koszy z ogniem... jak one się zwały? Kurde, nie pamiętam. W każdym razie jak się cżłowiek obok nich ustawi to jest cieplej;) Odpowiedz Link Zgłoś
amarant.a Re: Mam dość tej cholernej zimy... 28.01.10, 21:48 koszy z ogniem? :O hm, jak ktoś wrzuci niedopałek i się zapali, to tak , jest kosz z ogniem :D Odpowiedz Link Zgłoś
gigle99 Re: Mam dość tej cholernej zimy... 29.01.10, 11:40 Nie, niestety w moim mieście nie poustawiali koksowników:) wiadomo oszczędności;) PS Znalazłam zaginione pismo Odpowiedz Link Zgłoś