Dodaj do ulubionych

Ponieważ (o moderowaniu)

23.05.07, 15:59
szykuje mi się napięty sezon urlopowy i jeżeli nie kupię sobie lepszej anteny
do BlueConnect, to nie będę mogła wystarczająco sprawnie zajmować się
moderacją antytrollową naszego forum.
Jeżeli któraś czy któryś z Was ma ochotę trochę pozarządzać CU, to zapraszam,
walcie śmiało na pocztę.
Podania, zdjęcia, CV, listy motywacyjne mile widziane. ;PPP
Obserwuj wątek
    • mandiko Re: Ponieważ (o moderowaniu) 23.05.07, 21:57
      A można zgłaszać kandydatury? Jeśli tak, to głosuję na Legwana. jeśli trzeba,
      to napiszę uzasadnienie w punktach albo mową wiązaną:), ale myslę, że to
      niekonieczne.
      • ciociapolcia Re: Ponieważ (o moderowaniu) 23.05.07, 22:15
        Tylko czy Legwan ma ochotę.
        Bo ja też jestem bardzo "za". :)
        • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:04
          Łojeziu,dopiero weszłam na ten wątek.A tu knowania:))Miłe Jesteście,ale 31 maja
          idę do szpitala.Nie mogę się tego podjąć,gdyż nie będę mogła się z tego
          wywiązać.Ale poczułam się bardzo zaszczycona :))
          • ciociapolcia Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:12
            No Legwan, ale przecież wracasz ze szpitala, nie ma innej możliwości, kurde
            no! :)))
            • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:21
              No mam nadzieję,że wrócę:))Tylko nie wiem,kiedy?
              • mandiko Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:38
                Legwanie, Ciocia może nie wyjedzie od razu, Ty też w szpitalu nie będziesz
                wiecznie. Namawiam Cię gorąco. Uzasadnić? jesteś aktywna, szybko reagujesz,
                lubimy Cię, masz fajnego stwora , no i jeszcze pewne dodatkowe atuty- kto cię
                może przebić z takimi referencjami?:)))
                • ciociapolcia Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:55
                  No, no właśnie. Nic dodać, nic ująć. ;)
                • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 20:56
                  Mandiko,sympatyczne co piszesz,ale nie mam pojęcia o moderowaniu...
                  • ciociapolcia Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:03
                    Legwan, ja też. :)
                    • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:07
                      To chyba dżouk!! :DDD
                  • mandiko Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:08
                    Polcia cię podszkoli. Ja sobie to wyobrażam tak: dostajesz analogowy lub
                    cyfrowy wykrywacz trolli i innej toksozy, taki gdzieś wielkości pudełka od
                    zapałek, do tego krawieckie nożyce. Jak wykrywacz piknie, ciachasz nożycami i
                    do kubła klarcię albo inną zarazę:)
                    Podglądam jeszcze jedno takie forum - nie powiem które - i tam jest inna
                    atmosfera niż tutaj, tam moderator jest ciągle wzywany do raportu, krytykowany,
                    czasem nawet lżony (np. wycinasz i wycinasz, uważaj, żebyś sobie czegoś poniżej
                    krawata nie wyciął - mój ulubiony wpis)
                    A tu spoko. To co Ci szkodzi? Nie spodoba Ci się, to sie obrazisz i tyle,
                    wrócisz do starego statusu.
                    • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:22
                      Z fantazją Mandiko opisałaś zajęcie moderatora:))ale Dziewczyny,naprawdę muszę
                      odmówić.Nie jest,to z mojej strony żadna kokieteria.Podejmuję się zadań,kiedy
                      wiem że podołam.Póki,co moje nerwy są lekko sprężynujące.Perspektywa szpitala i
                      operacji nie nastraja wesołkowato.Serio,uczestnictwo w forum,to ucieczka od
                      myślenia od w/w tematu.Net też,robi psikusy.Wylogowuje,albo nie ma łączności z
                      siecią.Bardzo Wam dziękuję za zaufanie,myślę że są tu dziewczyny też doskonale
                      nadające się do tej funkcji :))
                      • mandiko Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:27
                        Legwanie kochany, to oczywiście takie przekomarzanie, pewnie, że musisz przede
                        wszystkim o siebie zadbać, a szpital to nie jest miła perspektywa. Na pewno
                        ktoś zechce się tym zająć, a za Ciebie będziemy mocno trzymać kciuki. Oby tylko
                        ze strajkami się wyjaśniło do tej pory, bo to dopiero jest dramat - mieć
                        perspektywę szpitala i to z takimi atrakcjami! Trzymaj się!
                        • legwan4 Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 21:34
                          Dzięki,że odpuściłyście.Mam nadzieję,że strajk nie przeszkodzi.Bardzo bym
                          chciała,mieć to już za sobą...
                          • ciociapolcia Re: Ponieważ (o moderowaniu) 24.05.07, 22:27
                            Jasne, Legwan, luz. :)
                            A tak serio, to właściwie dużo tu się u nas nie usuwa. Tfu! ;) Może dlatego, że
                            zasdad jest niewiele i atmosfera miła, mało kto nam tutaj przychodzi
                            napierdzieć. ;)
                            A szpital, operacja - trudno sie nie denerwować. Ale przeciez wszystko będzie
                            ok. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka