Gość: KIRA IP: *.crowley.pl 23.06.05, 11:22 Mam pytanie, kiedy otrzymujemy numer SS, i kiedy następuje odprawa rzy przylocie do USA. I co zrobić kiedy praca okazuje się ze nie wypaliła a my jesteśmy już w stanach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjj Re: Kiedy numer SS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:10 Pytanie na poziomie przedszkolaka ! Typu - Kiedy dostanę LODA ??? Napisz o jaki rodzaj wyjazdu Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z USA Pewnie chodzi o W&T IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.06.05, 14:45 Tak sie domyslam, ale widzac z pytania zalozyciela watku i kolejnego pytania postawionego przez jjj to nie tylko ja bylam zdezorientowany o co tej kirze biega... Ciekawe, jak taka blyskotliwa kira poradzi sobie w USA? Podoba mi sie tez jej pytanie: co robic jak nie wypali praca? Odpowiadam: 1- znalezc inna prace, 2- zaczac krasc na zycie, 3- wracac skad sie przyjechalo, 4- zaskarzyc organizatora wyjazdu i wygrac ciezkie $ miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mik Re: Pewnie chodzi o W&T IP: *.z38-106-66.customer.algx.net 23.06.05, 14:54 omg teraz to Kira sie zalamie 4 mozliwosci wyboru o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z USA 4 do wyboru IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.06.05, 15:41 mysle, ze mozliwosc nr. 2 na tyle zadowoli kire, ze poprzestanie na niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Możliwość #.2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 17:47 #.2. to nawet dobre posunięcie. Kradniesz tak , aby Cię złapali.... Wtedy miejsce do spania załatwią i jedzenie dadzą, a jak nielegalna(brak miejsca zamieszkania), to i na lotnisko odwiozą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: 4 do wyboru IP: *.crowley.pl 24.06.05, 12:10 a ja myslę że Ty jesteś po prostu bezszczelny/a po czym to wnosisz, chyba po to żeby kraść trzeba byc odrobine błyskotliwym - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: 4 do wyboru IP: *.toya.net.pl 24.06.05, 12:49 Nie mowi sie "bezszczelny", ale "nieszczelny" lub "ten, ktory nie trzyma moczu"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssn Re: Kiedy numer SS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:44 www.ssa.gov/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Kiedy numer SS IP: *.crowley.pl 24.06.05, 12:07 Dzięki te strone juz wczęsniej też znalazlam ale bardzo dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Kiedy numer SS IP: *.crowley.pl 24.06.05, 12:06 Bardzo dziekuję za serdeczne i uprzejme wypowiedzi. Może to pytanie było na poziomie przedszkolaka ale jezeli jedyne co macie do dopowiedzenia to tylko i wyłącznie co myslkicie na mój temat to dajcie sobie spokój. Wyznaję zasade ze kto pyta nie bładzi, czasami wole zadać pytanie a szczegolnie wtedy kiedy kompletnie nie orientuje sie w temacie niz tylko kiwać fglowa i udając o co chodzi. Człowiek inteligenty i posiadajacy pewna klasę komentarze zachowa sla siebie. To nie ja wyjeżdzam do USA wiec bardzo bym uprzejmie prosila o nie wyciąganie daleko idących wnisoków ( kompletnie bez sensu) moich szanownych jakże przyjaznych rodaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SSN Re: Kiedy numer SS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:52 a Ty jedziesz na wize emigracyjna,wize pracowanicza czy?bo od tego musisz zaczac pytanie jaki bedziesz miec status w USA :) Odpowiedz Link Zgłoś