Dodaj do ulubionych

Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!!

14.08.05, 22:34
W przyszlym roku przenosze sie do Honolulu, Hawaii. Poszukuje dobrej,
prywatnej szkoly sredniej dla mojego syna. Znalezc na necie mozna oczywiscie
wiele szkol, problem polega na tym ,ze jedne maja lepsza opinie a drugie
gorsza. Ktore sa dobre i ktore maja dobra opinie???? Jesli, macie jakies
wiadomosci chetnie poslucham waszych opinii.
Obserwuj wątek
    • jp.hi Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 01:45
      Nie mieszkam w Hololulu.
      Z tego co tu slysze najbardzie prestizowe tu sa szkoly hawajskie. Nazwane od
      ich krola Kamehameha. Organizacje hawajskie sa bardzo bogate i loza na te
      szkoly miliony dol. rocznie. Maja najlepszych nauczycieli i najlepiej
      wyposazone labolatoria.
      Dotychczas przyjmowano do nich tylko te dzieci ktore mialy krew hawajska ale
      ostatnio sad najwyzszy Hawaii uznal ze jest to wbrew konstytucji. Ze to
      dyskryminacja bialych. Dlatego podobno zaczeli przyjmowac tez bialych.
      Musisz to sam sprawdzic.
      • ratpole Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 12:09
        jp.hi napisał:

> Maja najlepszych nauczycieli i najlepiej wyposazone labolatoria.

LaboRatoria, niedouczony prowoku
        • Gość: oversexy Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:40
          Moze chodzilo mu o labia :)))?
          • ratpole Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 13:28
            Gość portalu: oversexy napisał(a):

> Moze chodzilo mu o labia :)))?

Labia majora czy ch.. porucznika? ;-)
            • Gość: z USA Pytanie i odpowiedz IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 15.08.05, 13:51
              Labia minora, bo to juz najblizej celu wycieczki
        • jp.hi Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 20:20
          Tylko na to cie stac szczurku? Nic na temat? A moze ty jestes tym chodzacych po
          wszystkich forach ortografem? Nawet masz jednego pieska ktory za toba chodzi.

Poza tym:
          "skoro oceniasz czlowieka na podstawie jednego
          bledu ortograficznego to sam pewnie masz rownie wysokie wymagania co do siebie i
          z pewnoscia wladasz perfekcyjnie przy najmniej kilkoma jezykami, masz pewnie
          kilka blue chipow w cv, szesciocyfrowe zarobki, mba w jakiejs dobrej szkole lub
          przy najmniej acca no i piekna i madra kobiete przy sobie (lub pana - jak kto
          woli)".
          • a2064 Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 20:44
            Kazdy kto ciebie zle ocenia ma racje, bo jestes wyjatkowo zadufanym w sobie ,
            glupkowatym bufonem. Opowiadasz niestworozne idiotyzxmy, nie masz pojecia o
            kraju w ktorym mieszkasz (podobno) bo wypisujesz takie idiotyzmy na tematy
            chciazby wolnosci i demokracji, ze sie wlos na glowie jezy a do tego non-stop
            wychwalasz sie swymi wydumanymi osiagieciami.
            Chyba tylko ta Luiza_w_Agrescie moze sie z toba rownac.
            • jp.hi Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 15.08.05, 21:13
              No widzisz biedaku. Ja mam sie czym chwalic w porownaniu z toba.
              Co do forum Polonia to juz nie moja wina ze przychodza tam w wiekszosci
              nieudacznicy i ludzie bardzo niskich lotow.

> jestes wyjatkowo zadufanym w sobie , glupkowatym bufonem.

Jezeli ci to ulzy to uzywaj sobie. Mnie opinie takich jak ty nie wruszaja.
              • a2064 Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 01:48
                jp.hi napisał:

> No widzisz biedaku. Ja mam sie czym chwalic w porownaniu z toba.

O mnie to ty gowno wiesz a na tym i innych forach konfabulujesz jak najety.
                Facet, ktory rzeczywiscie cos ma nie wychwala sie jak glupi na lewo i prawo. A
                jesli sie wychwala, to takze jest glupim, nadetym bufonem. I tak kolko sie
                zamyka.
                A poza wszystkim innym, to zastanow sie troche, co wypisujesz chwalac sie, bo
                czasami sam sobie zaprzeczasz. Po prostu zapominasz, co pisales wczesniej i
                wychodzisz na durnia przed tymi, ktorzy uwaznie czytaja.
                • Gość: JP Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 16.08.05, 02:01
                  Rzucasz sie jak ryba bez wody. Czy to zazdrosc tak cie spala?
                  Widzisz ja do wszytskiego doszedlem ciezka praca i duzym poswieceniem. Mam
                  prawo sie teraz chwalic. Choc szczerze mowiac tego nie robie.

Zastanawiam sie co ty masz do powiedzenia w tym watku?

Jak chcesz napisz do mnie na moj email jp.hiATgazeta.pl
                  A powiem ci jak mozna szybko dorobic sie w USA. Oczywiscie zakladam ze masz
                  skonczone dobre studia i znasz perfekt angielski.
          • ratpole Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 03:19
            jp.hi napisał:

> Tylko na to cie stac szczurku? Nic na temat?

A po co?
            Nadymasz sie czlecze jakbys byl Bog wie kim, a sieczka ci sie z butow sypie.
            Daj mi powod do traktowania Cie z szacunkiem, to moze zaczne z Toba rzeczowo
            dyskutowac.

> Poza tym:
            > "skoro oceniasz czlowieka na podstawie jednego
            > bledu ortograficznego to sam pewnie masz rownie wysokie wymagania co do
            siebie i z pewnoscia wladasz perfekcyjnie przy najmniej kilkoma jezykami,

Zapewniam Cie, ze przynajmniej jednym jezykiem wladam o wiele lepiej od Ciebie.
            Jest to jezyk najlatwiejszy, bo ojczysty, z ktorego opanowaniem Ty najwyrazniej
            masz problemy. Wyobrazam sobie jak wladasz obcym, hehehe

> masz pewnie kilka blue chipow w cv, szesciocyfrowe zarobki, mba w jakiejs
            dobrej szkole lub przy najmniej acca no i piekna i madra kobiete przy sobie (lub
            pana - jak kto woli)".

Czy bardzo Cie rozczaruje gdy powiem, ze wlasnie tak jest?
            Ktos Ci tu zarzucil bufonade i mial racje.
            Niedawno odkryles to Forum i chcesz na nim wykrzyczec swoje szczescie, a
            tymczasem "nobody gives a shit", co bardzo rani Twoje nadete ego.
            Zdobedziesz troche wiecej doswiadczenia i skopany tylek, to MOZE sie nauczysz
            jak sie powinien zachowywac ktos, kto twierdzi, ze jest tym, kim twierdzisz, ze
            jestes, hehehe
            Bardziej prawdopodobne jest, ze za jakis czas "wymiekniesz" jak tysiace
            nawiedzonych przed Toba
            • jp.hi Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 08:10
              Biedny czlowieku. Gdybys rozumial to co napisalem napewno nabralbys do mnie
              szacunku.
              Jezeli wogle wiesz co to znaczy.
              • ratpole Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 15:01
                jp.hi napisał:

> Biedny czlowieku. Gdybys rozumial to co napisalem napewno nabralbys do mnie
                > szacunku.
                > Jezeli wogle wiesz co to znaczy.

Bogaty czlowieku (czyzby tylko bogactwo swiadczylo o "jakosci" czlowieka?)
                odmawiam okazania szacunku komus, kto nie opanowal w stopniu dostatecznym
                ojczystego jezyka, a uparcie wpisuje sie do tzw. inteligencji. Zas jesli chodzi o
                pieniadze, ktorymi najwyrazniej chcesz tu zaimponowac, to wielu rownie
                niedouczonych jak ty gorali z Limanowej (obecnie Chicago, USA) ma ich wiecej od
                ciebie. Nie licz na to, ze bede sie z toba licytowal na ilosc posiadanych kont
                bankowych, moge jedynie zrobic wyjatek w kwestii posiadanych "properties",
                hehehe. A moze wolisz pogadac o jezykoznawstwie, w tym polskim? :))
    • katlia Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 02:29
      Medkitty, najlepiej skierowac pytanie na prywatne fora polonijne (Kobieca
      Polonia, Polki w USA)
      • jp.hi Re: Pytanie do Mieszkanca Hawaii!!!! 16.08.05, 03:04
        Szkoda ze to tylko dla kobiet :)

Aloha
      • Gość: polkapolka Inteligentne Polki w Stanach? Oksymoron. IP: 212.180.161.* 16.08.05, 12:02
        W Stanach nie ma inteligentnych Polek.
        Te co widze to szare, przygaszone pol-idiotki.
        Pozdrowienia.
        • katlia I rest my case 16.08.05, 17:57
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka