frania-tv 11.02.06, 16:27 chetnie poznam milego obywatela w celu matrymonialnym ,jestem tu taka samotna,prosze o oferty z foto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samotny Re: pomozcie mi !!! IP: 217.96.74.* 11.02.06, 16:32 Jaka malo wybredna. Obywatela i zdjecie... Moze jeszcze zaswiadczenie o dochodach. :-)Powodzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: pomozcie mi !!! 11.02.06, 16:41 Drogi samotny rozumiem ze jestes zainteresowany, zaswiadczenie o dochodach nie jest konieczne,jedynie prosze o podanie zawodu i miejsca pracy , reszte moge sie domyslic Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 W sprawie pomocy :))). 11.02.06, 16:57 Franiu Droga, sadze, ze z takim pisaniem i imieniem zdana bedziesz na dalsza samotnosc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: pomozcie mi !!! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 11.02.06, 17:36 Samotny obywatel jesli bierze "zone" na takich warunkach jak ty proponujesz, inkasuje od niej duzo pieniedzy /w $$$/ za taka przysluge. A ty chcesz na krzywy ryj? Nie ma takich frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
klipka5 Naga sumka. 11.02.06, 18:55 Franiu, ubierz sumke w cyferki. Zdjecie oferujacej niekonieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: pomozcie mi !!! IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 13.02.06, 03:49 ile masz lat,jaka sume i czy umiesz myc kible tylko konkretnie bo jestem czlowiekiem biznesu i nie mam czasu na domysly od siebie dodam ze nie mam duzo ale 21 cm powinno starczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: pomozcie mi !!! 13.02.06, 15:59 Drogi 2 kible mam 25 lat ,jestem extra laska ale kibli myc nie moge, bo mam zbyt delikatne raczki 21 - to nie tak zle, kwalifikujesz sie, poslij foto i stan konta Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Tramwaj w oku. 13.02.06, 18:48 frania-tv napisała: :... mam 25 lat..." Droga Franciszko, zapomnialas dodac co najmniej druga polowe wieku :). Zadna kobieta ponizej 50 lat nie nazywa sie Frania. Po prostu jest to niemozliwe. Prawda, Franciszko? Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: Tramwaj w oku. 13.02.06, 20:01 Drogi ucho.sledzia w mojej rodzinie imie Franciszka to tradycja , krora przechodzi z pokolenia na pokolenie jestem dumna z mego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Re: Tramwaj w oku. 13.02.06, 21:07 Masz prawo do swojej dumy. Mnie Franciszka zle sie kojarzy. Z brakiem seksu. Moze masz drugie imie :)))? Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Karolina :). 14.02.06, 01:12 frania-tv napisała: "Na drugie mam Karolina..." Karolina to sliczne imie. I pieknie sie kojarzy. Masz moze trzecie imie? Np. Polnocna lub Poludniowa :). Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: Karolina :). 14.02.06, 03:21 Drogi ucho.sledzia na trzecie mam Gabriela Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Re: Karolina :). 14.02.06, 03:36 Tez slicznie :). Tylko Franciszka mi nie lezy. Z tymi nastepnymi moge zyc :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible szkoda ze nie myjesz kibli IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 14.02.06, 07:13 a moze umiesz polerowac laski??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Trzecie imie Virginia. 14.02.06, 10:49 alosaf napisała: "...Virginia... " Virgin_ia budzi we mnie mieszane uczucia. Moze Virgin_ia a moze nie do konca :). Ta niezachodnia jest ciekawsza :). Odpowiedz Link Zgłoś
alosaf Re: Trzecie imie Virginia. 14.02.06, 15:17 Niezachodnia jestem, moze... a moze nie, co za roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Re: Trzecie imie Virginia. 14.02.06, 18:15 Roznicy nie ma. Imie w dalszym ciagu ladne :). Ogolnie Virginia is for lovers. Odpowiedz Link Zgłoś
alosaf Re: Trzecie imie Virginia. 14.02.06, 23:41 Mily ucho.sledzia imie mam ladne, to jak z tym foto bedzie? [Zwlaszcza Atlantic Avenue is for lovers] Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Atlantic Avenue. 15.02.06, 04:44 Virginio, o czyim photo piszemy? Moje ostatnie usmiechniete zdjecie mozna obejrzec na kazdej poczcie na ulotce z napisem Wanted :). Budze zainteresowanie :). Czy Atlantic Avenue to ta w dzielnicy zaczynajacej sie na Broo? Odpowiedz Link Zgłoś
alosaf Re: Atlantic Avenue. 15.02.06, 18:29 Wczesniej byla mowa o biznesiku, jesli ma sie ladne imie otrzymuje sie oferte ze zdjeciem i zakladem pracy. Nigdy nie wychodzi sie ladnie na tych czarno- bialych zdjeciach i kopie sa zawsze kiepskie:), ale jesli nie masz innego to no problem. Nie slyszalam o dzielnicy Broo... w V. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Biznesik? 15.02.06, 19:57 Pierwsze slysze :). Imie faktycznie masz ladne. I za imie juz Ciebie lubie ale o biznesiku nic nie wiem. Rzeczywiscie to moje zdjecie troche zamazane. Ale moze to i lepiej? W googlu Atlantic Avenue znalazlem w dzielnicy Brooklyn, NYC. Odpowiedz Link Zgłoś
alosaf Virginia Beach 16.02.06, 19:13 :)lubisz mnie pomimo tego kojarzacego sie dwuznacznie imienia ? Atlantic Av. to ulica przy samej plazy w Virginii Beach, w sezonie kolorowa bardzo. W przyszlosci chce tam wrocic po t-shirt z napisem V. is for lovers, przymierzalam sie do zakupu pare razy, ale wybor byl za duzy i w koncu wrocilam bez. Ale coz widze ze Ty nie wchodzisz w zadne uklady. Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Re: Virginia Beach 16.02.06, 21:48 Dwuznaczne imiona lubie szczegolnie. Pozwalaja bladzic wyobrazni :). O Virginia (Beach) slyszalem. Same dobre rzeczy. W pewne uklady moge wejsc. Ale rzeczywiscie tych powaznych unikam jak ognia. Na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2kible Re: Eat me, cocksucker. IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 14.02.06, 07:18 idz w pizdu qutassie zlamany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu Re: pomozcie mi !!! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.02.06, 20:37 Jak chcesz to ja Ci moge pomoc. Mieszkam w Stanach 20 lat, mam obywatelstwo i w sumie doskwiera mi samotnosc i moge sie z Toba hajtnac jak chcesz. Moja fotka: www.fotka.pl/osoba.php?id=890526 Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: pomozcie mi !!! 16.02.06, 00:54 bardzo ladna fotka drogi mariu , chetnie zobacze cie w jeszcze jednym ujeciu , przyznam ze oczarowales mnie , bardzo nalegam na przeslanie stanu konta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariu Re: pomozcie mi !!! IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 16.02.06, 02:24 Droga Franiu! Nie bede Ci przesylal stanu konta bo to konto mam bardzo mizerne, dla mnie liczy sie milosc a nie pieniadze oraz to czy ktos jest mnie w stanie pokochac bez pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
frania-tv Re: pomozcie mi !!! 16.02.06, 02:29 Najdrozszy mariu przeslij mi jeszcze jedna fotke a pokocham cie bez pieniedzy ,wyznam Ci szczerze , ze juz sie zakochalam... Odpowiedz Link Zgłoś
ucho.sledzia Trzymam kciuki :). 16.02.06, 04:49 Bardzo meskie zdjecie. Gdybym byl kobieta ani przez moment bym sie nie wahal. Zdrowa, meska zazdrosc lekko mnie nadgryza. Tez chcialbym tak wygladac :). Z takim wygladem pieniadze sa zupelnie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alosaf Re: Trzymam kciuki :). 17.02.06, 16:37 Zaluje ze mnie frania ubiegla, fajne zdjecie, ale w sumie wyglad przeciez sie i tak nie liczy, tez trzymam kciuki, powodzenia, i juz nie bede wpisywac sie w watku frani bo podobno to jest ulubione forum pracownikow konsulatu ciii..Ciao Odpowiedz Link Zgłoś