Gość: ania27 IP: *.buf.adelphia.net 24.03.06, 01:35 zastanawiam sie ile placa za oddanie krwi w USA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugsior Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 01:36 u mnie na uczelni oferowali pizze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania27 Re: jestem w dolku finansowym IP: *.buf.adelphia.net 24.03.06, 01:44 lepirj oddac chyba krew niz krasc prawda dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
sly12 Oddac krew lub krasc a moze...? 24.03.06, 01:55 Mozemy to przedyskutowac :). Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 02:44 a o co chodzi? u mnie na uczelni dawali pizze i tyle. ot co! po co te glupawe odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania27 glupi to cie zrobil studencino! IP: *.buf.adelphia.net 24.03.06, 02:50 Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: glupi to cie zrobil studencino! 24.03.06, 03:09 wiesz, tutaj ludzie oddawali bo mieli gest a nie zeby kase zarabiac. nikt nieczego nie oczekiwal. ot tak, dobry uczynek. masz z tym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka a moze to anie27 zrobil glupi??? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 24.03.06, 17:56 Chlopak najnormalniej w swiecie odpowiada ci na pytanie, a ty zaraz z wyzwiskami. Opanuj sie troche. A swoja droga jak dla wszystkich jestes taka chamska, to nic dziwnego ze nie smierdzisz groszem. I dobrze ci tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: glupi to cie zrobil studencino! 25.03.06, 00:57 powinno byc "glupi to ciebie zrobil studencino". A ty mala to madra jestes? Tandeta ludzka, chamska, glupia nie zna s wlasnego jezyka i na dodatek tu sie madrzy. Poszla won wywloko. Idzie sprzedawac swoja doope. Odpowiedz Link Zgłoś
blotniarka.stawowa Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 03:33 Gość portalu: ania27 napisał(a): > lepirj oddac chyba krew niz krasc prawda? To juz lepiej isc krasc, dziecko... A jesli rzeczywiscie jestes zainteresowana prawidlowa odpowiedzia - to tak, pan Bugsior mial racje. Jesli sa organizowane "akcje" krwiodawstwa w okreslonych grupach (szkola srednia, uczelnia, konferencja jakies grupy zawodowej), to wtedy delikwent moze (ale nie musi) otrzymac jakis napoj/treat typu pizza itp. W normalnych, funkcjonujacych codziennie punktach pobierania krwi ludzie oddaja ja bezplatnie. www.redcross.org/services/biomed/0,1082,0_557_,00.html Odpowiedz Link Zgłoś
bugsior Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 03:51 niektorym najwyrazniej trudno zrozumiec, ze pewne rzeczy robi sie po prostu z dobrej woli. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 03:47 Mozesz dostac koszulke z napisem "oddalam krew" :) Aha - krwi od Polakow od jakiegos czasu (3 lata?) nie biora - mozemy byc przeciez wsciekli (Mad Cow Disease). Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Dziadostwo polskie haslo powinno byc w encyklop 24.03.06, 04:18 Co za dziadostwo. Cwaniactwo w najgorszym tego slowa znaczeniu. Jak jestes w dolku, to spakuj sie i jezdz do mamusi i tak z daleka widac, ze jestes w USA na czarno. Co nie udalo sie zlapac milionera za meza? Chcialo sie markowych lachow a teraz nie ma forsy. Pakuj sie i wio! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 04:19 Gość portalu: ania27 napisał(a): > zastanawiam sie ile placa za oddanie krwi w USA? jesli jestes piekna i inteligentna ( a przeciez polki sa najpiekniejsze i polacy wszystko wiedza najlepiej), nie powinnas miec problemow ze sprzedaniem jajeczka, placa od 5k w zwyz...nawet do 15k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrw Re: jestem w dolku finansowym IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 24.03.06, 04:37 no - jajeczka pojda jak woda, zwlaszcza ze Wielkanoc nadchodzi. a ty sie anka gon do Polski tam dobry klimat dla idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
sly12 Co oddac/dac? 24.03.06, 04:42 Stany to niedobry kraj do zarabiania na oddawaniu krwi. Jest duza ochotnicza podaz. Jak wczesniej zauwazono ludzie robia to tutaj spolecznie. Z kradziezami tez trzeba uwazac. Jakkolwiek do ukradzionej wartosci ponizej 500 dolarow nikt wielkiego hallo nie robi to przy legitymowaniu moze wyjsc niejasny status i mozna zostac deportowanym. Za mala sume nie bardzo sie oplaca :). Juz lepiej jest sie oddac na krotki czas komus. Ma to wieksze korzysci finansowe niz dwa poprzednie rozwazania. Oddawac sie nalezy jednak z pewna uwaga :). Nieuwaznego oddawania sie mozna pozniej zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Co oddac/dac? 25.03.06, 01:02 > Nieuwaznego oddawania sie mozna pozniej zalowac. W wielu stanach oddawanie sie, nawet uwazne, jest nielegalne... Odpowiedz Link Zgłoś
sly12 Re: Co oddac/dac? 25.03.06, 01:08 marekatlanta71 napisał: " W wielu stanach oddawanie sie, nawet uwazne, jest nielegalne..." W wiekszosci stanow wymiana (barter) doopy za pieniadze jest nielegalna. Bez roznicy na uwage :). W paru counties w Nevadzie jest legalna. Nielegalnosc wymiany jednak dotychczas w sporadycznych wymianach nie przeszkadza :). Odpowiedz Link Zgłoś
samo Re: jestem w dolku finansowym 24.03.06, 06:12 Zamiast krasc lepiej isc do pracy, prawda dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
klut4 Praca. 24.03.06, 06:56 Praca to takie banalne rozwiazanie finansowego dolka :). Odpowiedz Link Zgłoś
samo Re: Praca. 24.03.06, 07:05 Kurcze, banalna jestem w takim razie ;o) Pozostaje oddanie calej krwi za pizze i handel pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
klut4 Re: Praca. 24.03.06, 07:13 Tez banalna jestem. Pracuje. Krew moge oddac za "snickersa". Odpowiedz Link Zgłoś
zapomoga Ja chetnie Polce w dolku pomoge. 24.03.06, 07:23 Aniu, podaj adres to przesle Tobie czek lub money order. Moze ktos jeszcze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agakoza1 Re: Ja chetnie Polce w dolku pomoge. 24.03.06, 08:13 teraz napisze do Ciebie 100 osob z imieniem Ania. Ja bym tej Ani wyslala gazete z ogloszeniami o prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Ja chetnie Polce w dolku pomoge. IP: *.centertel.pl 30.07.15, 13:02 Witam . Jak tu zacząć ,trochę trudno w paru zdaniach to zrobić .Więc jestem matka trojki dzieci i po rozwodzie standard moich dzieci bardzo sie obniżył dzieki ojcu ktory wyjechal i zostawil nas bez srodkow do życia ...ja nie chce dla siebie tylko dla nich bo serce mi pęka jak prosza mamo kup albo daj na loda a ja nie mogę .Chcialam z pomoca rodziny otworzyć salon masażu ale sanepid i ich wymagania też mnie zjadły ...stracilam nadzieje .Jesli ktoś może mi pomoc finansowo i jakoś stanąć na nogi będę wdzięczna jednak pewnie cuda sie nie zdarzają .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Praca. 24.03.06, 13:36 Czasami najlepsze rozwiazania sa takie proste :) Tyle ze ta pizza jest raczej uzywana a rynek uzywanej pizzy ostatnio nie jest najlepszy. P.S. Ja tez jestem banalny do bolu, ale w dolki nie wpadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
feluisak Nie potrzebuje krwi ale mozesz mi oddac cos innego 24.03.06, 15:25 Obustronna korzysc i przyjemnosc, zdrowiej, cisnienie krwi wzrasta tylko podczas oddawania a nie permanentnie jak przy oddawaniu krwi. To jak, oddajesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: jestem w dolku finansowym 01.12.15, 15:32 A myślałaś o zarabianiu w sieci? wystarczy dostęp do neta, pełno jest takich programów, choćby ten, płaci regularnie od 2007 roku www.clixsense.com/?7417750 Może nie jakieś kokosy ale od czegoś trzeba zacząć, sporo ankiet się trafia i za ich wypełnianie i zaliczenie płacą całkiem fajne sumki a jak przypuszczam, dostęp do sieci masz, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_ludz Re: jestem w dolku finansowym 04.12.15, 21:59 Odpowiedział na post debil,po jedynych 10 latach.(prawie) Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: jestem w dolku finansowym 07.12.15, 14:49 Nie zauważyłem daty, każdemu może się zdarzyć. Ale żeby od razu od debili...ehh, cytując klasyka "no to pięknie nam się pan przedstawił". www.clixsense.com/?7417750 Odpowiedz Link Zgłoś
normalny_ludz Re: jestem w dolku finansowym 25.12.15, 12:47 Na dodatek,podwójny debil.Spamowanie jest niezgodne z regulaminem forum,wiesz o tym? NIE POLECAM www.clixsense.com strona zawirusowana,naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
rafwar02 Re: jestem w dolku finansowym 28.12.15, 12:59 Weź se daj na wstrzymanie koleś. I jeszcze posta w Boże Narodzenie wysyłać... smutny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś