Gość: ciekawy IP: *.merinet.pl 27.06.06, 21:49 www.cic.gc.ca/english/skilled/assess/Education.asp Moze mi ktos to na Polski przetlumaczyc??:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Translate 27.06.06, 21:57 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > Moze mi ktos to na Polski przetlumaczyc??:) za duzo, nie chce mi sie musisz wipsac jakie masz wyksztalcenie (najwyzsze) ale jest tam rowniez min. staz jaki musisz miec z tym wyksztalceniem napisz co masz, a ja ci pozniej powiem co zaznaczyc tera do domu ide Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Translate 30.06.06, 05:55 Jest wyjscie: idz na kurs angielskiego a dopiero pozniej zalatwiaj sobie prace. Ci Polacy to jednak kolki, poknij sie w ten leb, pracy szukasz a jezyka nie znasz.. kolejny analfabeta w ambicjach. Nie zawracaj nam doopy, i wez sie do nauki.... Odpowiedz Link Zgłoś
marekatlanta71 Re: Translate 28.06.06, 02:58 Jezeli nie rozumiesz co pisza, to nie ma co nawet probowac bo i tak Ci wizy emigracyjnej nie dadza... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Translate 28.06.06, 14:55 1. za znajomosc jezyka jest iles tam punktow, nie wszystkie 2. sa rozne poziomy znajomosci jezyka 3. do czasu rozmowy zdazy sie jeszcze poduczyc 4. w PL jest inny system szkolnictwa i jak nie zna kanadyjskiego, moze nie potrafic wlasciwego miejsca w tej teabelce znalezc tak wiec moze jednak dadza mu ta wize Odpowiedz Link Zgłoś