Gość: KC IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.10.07, 18:26 Jesli ktos przekroczyl pobyt w USA i wrocil do kraju.A teraz wychodzi za obtwatela amerykanskiego mimo ze wezmie slub w kraju moze nie wjechac do USA.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek07 Re: Mam pytanie........ 02.10.07, 21:22 Moze nie wjechac jak sie doszukaja ,,, a ile ta osoba byla nielegalnie?bo jak do roku czasu to nie moze wjechac na teren USA przez 3 lata a jak powyzej roku to przez 10 lat.. Ta osoba bedzie musiala postarac sie o waiver i jak go dostanie to wtedy wjedzie do USA bez problemu.. ps szkoda ze nie wziela ta osoba slubu w USA i nie poczekala na GC to by jej ten pobyt podarowano za slub z obywatelem. Odpowiedz Link Zgłoś
adriannna1 Re: Mam pytanie........ 02.10.07, 23:14 Sylwek - co to znaczy "doszukaja"? Tu sa komputery i nic nie trzeba "doszukiwac" - samo wyjdzie. Nadal nie wiadomo jakie bylo pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Mam pytanie........ IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.10.07, 02:12 Glupia jestes i zlosliwa...... Odpowiedz Link Zgłoś
zpustynii Re: Mam pytanie........ 03.10.07, 07:25 a ty zdaje sie jestes analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinooka Re: Mam pytanie........ IP: *.hsd1.md.comcast.net 07.10.07, 22:54 a ty korasem Odpowiedz Link Zgłoś
macioora oj to sie kolega Ontarian ucieszy z powrotu Twojeg 07.10.07, 23:10 co nie sinooka? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_baker Re: Mam pytanie........ 08.10.07, 04:54 Robert to jedna z tych niedorozwinietych panieniek po politologii, co to siedzi w USA i szuka meza, nie dziw sie. Odpowiedz Link Zgłoś