ekocer 28.03.09, 23:07 Witam, gdyby byl ktos zainteresowany praca w nieruchomosciach na Florydzie w USA - prosze o prywatna wiadomosc. Szukam wlasnie pracownika, chetnie Polaka/ Polke :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amzonka-sia@wp.pl Re: Praca w nieruchomościach IP: 89.174.12.* 23.04.09, 11:17 Cześć jestem zainteresowany pracą w u.s.a ,wiem ze są potrzebne wizy i czy jest wogule taka możliwość jeśli tak to prosze o kontakt ze mną dziękujie i dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Praca w nieruchomościach IP: *.aster.pl 23.04.09, 13:36 Witam. Również jestem zainteresowana. Na jakie stanowisko jest poszukiwany pracownik? Proszę o wiadomość na mail: rosalie-hale9@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
ormo-prl ekocer musisz jasniej pisac 23.04.09, 19:02 bo te dwie dziewczyny nie wiedza co to jest wiadomosc prywatna a moze to jest test na kto i jak rozumuje slowo pisane , ekocer@gazeta.pl ... --wiadomosc prywatna Odpowiedz Link Zgłoś
polishpm Praca joystickiem na nieruchomosci. 24.04.09, 17:00 Czy chodzi o zamiatanie i sprzatanie w nieruchomosci? Odpowiedz Link Zgłoś