13.06.08, 22:26
byliśmy z Mał a u neurologa, bo kobitka poprzednio powiedziała, żeby przyjść jak Mała będzie chodzić. Udało się zapisać dzisiaj na dzisiaj, bo czas naglił. Mała już bryka od 2 m-cy, a podobno jest coś takiego jak kontrola chodu/chodzenia i powinno się na nią udać jak ZACZYNA chodzić, a nie jak już chodzi sprawnie. Na szczęście wszystko jest ok i nie oberwało nam się; Mało tego - neurolog powiedział, że w sumie nie ma sensu kolejna wizyta, ale opukał obejrzał i jest super:)))
Za to ja mam mega alergię, oprychę na nosie i nie mam jak się leczyć. Zyrtec powoduje senność i internista ze względu na fakt, że karmię nie chciał mi go dać. Za to dał flixonase do nosa - to samo brałam rok temu w ciąży.
jeszcze tylko wizyta u ortopedy, dermatologa, ginekologa i pediatry i znowu pediatry i luzik;P hehehe
Obserwuj wątek
    • dziunia27 Re: ufff 13.06.08, 22:33
      becik_l79 napisała:
      > jeszcze tylko wizyta u ortopedy, dermatologa, ginekologa i
      pediatry i znowu ped
      > iatry i luzik;P

ło matko! ile...
      to Ci współczuje, sie nalatasz;))

ale super że u neurologa wszystko ok;)))
      pozdr

p.s.niecierrrrrrpie latać po lekarzach;/ale przede mna tylko
      kardiolog i raz pediatra;)
    • klarysa007 Re: ufff 13.06.08, 22:49
      Ktokolwiek widział pędzącą Karolę od razu wiedział, że wszystko jest OK. I nadal
      tak będzie!!!
    • becik_l79 Re: ufff 13.06.08, 23:10
      Hehehe:))
      A z tymi lekarzami to jest tak, że pediatrów mamy dwóch: jeden priv drugi w rejonie, dermatolog to na moje stopy bo po porodzie cosik mi się chrzani, gin kontrolnie, choc problemów po porodzie nie uniknęłam tyż, ortopeda dla małej bo chodzi, potem w dniu 1 urodzin jeszcze raz pediatra, tym razem rejon-szczepienie, no i chyba koooooniec. Ja nie narzekam, bo za priva płacimy miesięcznie kupę kasy (dupki podniosły cenę o 100 zł!!!!), więc korzystamy ile wlezie. Mój mąż zrobił wszystkie badania, a ja latam jak mi się chce gdzie mi się chce, choć terminy coraz śmieszniejsze...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka