Gość: chubby IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 01.03.05, 05:36 kto z was regularnie czyta the economist? co o tym magazynie myslicie? ja uwazam ze jest brilliant ! particulary the articles about the EU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brilliant Re: the economist IP: *.mo-stlouis0.sa.earthlink.net 01.03.05, 07:39 OSIOLKU PISZ W JEDNYM JEZYKU Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: the economist 01.03.05, 16:01 Gość portalu: chubby napisał(a): > kto z was regularnie czyta the economist? co o tym magazynie myslicie? ja > uwazam ze jest brilliant ! particulary the articles about the EU. ja czytam, jedyny (dla mnie przynajmniej) tygodnik warty czytania.... szczegolnie lubie "agnielskie" poczucie humoru...przy doborze ilustracji, badz podpisow (haha angielskiego nie znam, wiec przegladam tylko obrazki!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rich Re: the economist IP: *.ipt.aol.com 01.03.05, 16:08 Ja przestalem po tym jak kiedys pial z zachwytu nad gospodarka Argentyny, ktora 2 miesiace pozniej padla na pysk. Chociaz rozumiem, ze statystyki swoje, a zycie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś