brow_arek 15.11.02, 23:57 WSZEDZIE BYLEM I WSZYSTKO WIEM. Brzmi paskudnie ale to prawda. browarek dzisiaj loewen brau Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brow_arek Narazie nie pobieram oplat. Spieszcie sie. 16.11.02, 00:53 No i po piwku zaczne gadac jak Gadula lub Ozpol na trzezwego czyli bzdury. Wybor do was nalezy. Acha i jeszce jedno bez brzydkich slow, bo ja takie tez znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: Narazie nie pobieram oplat. Spieszcie sie. IP: *.cust203-87-115.ghr.chariot.net.au 16.11.02, 01:45 Pytanko nr 1 czy jest prawda i skad sie wzielo powiedzenie ktore kilkakrotnie slyszalem: "do USA jedzie sie zeby dobrze zarabiac, do Australii zeby dobrze zyc" ? Pokoj Australopitek Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: Narazie nie pobieram oplat. Spieszcie sie. 16.11.02, 03:41 Slyszalem to tak: "do USA jedzie sie zeby dobrze zarabiac, do Kanady zeby dobrze zyc" do Australii troche za daleko aby korzystac z cudow swiata, ale to prawda w Australii zycie nie jest takie zle jak sie ma $$$. dziekuje browarek po jednym Loewen Brau Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! 16.11.02, 01:52 brow_arek napisał: > WSZEDZIE BYLEM I WSZYSTKO WIEM. > > Brzmi paskudnie ale to prawda. > > browarek dzisiaj loewen brau a w dupie tez byles?w gownie grzebales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! IP: *.msns.str.ptd.net 16.11.02, 02:21 krolewna_sniezka napisała: > brow_arek napisał: > > > WSZEDZIE BYLEM I WSZYSTKO WIEM. > > > > Brzmi paskudnie ale to prawda. > > > > browarek dzisiaj loewen brau > > > > a w dupie tez byles?w gownie grzebales? tY JESTES KOBITKO STRASZNIE INTELIGENTNA Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! 16.11.02, 03:43 Mowilem krolewna sniezka, nic dobrego nie bedzie. Wybaczcie choremu czlowiekowi. Ja wybaczam. browarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: australopitek Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! IP: *.cust203-87-121.ghr.chariot.net.au 16.11.02, 06:37 pytanko nr 2 W jakich krajach mieszkales i jak dlugo? Poprosze o jedno dwa zdania sumujace twoje wrazenia o kazdym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! 16.11.02, 08:12 Gość portalu: australopitek napisał(a): > pytanko nr 2 > > W jakich krajach mieszkales i jak dlugo? > > Poprosze o jedno dwa zdania sumujace twoje wrazenia o kazdym kraju. Zbyt duzo czasu by mi to zajelo. Dla uproszczenia proponuje zamknac oczka, otworzyc Atlas Swiata i probowac trafic palcem w papierowa mape. Kazdy strzal jest w dziesiatke. browarek po szesciu Loewen Brau Ide juz spac!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! 17.11.02, 02:28 Gość portalu: ... napisał(a): > krolewna_sniezka napisała: > > > brow_arek napisał: > > > > > WSZEDZIE BYLEM I WSZYSTKO WIEM. > > > > > > Brzmi paskudnie ale to prawda. > > > > > > browarek dzisiaj loewen brau > > > > > > > > a w dupie tez byles?w gownie grzebales? > > > tY JESTES KOBITKO STRASZNIE INTELIGENTNA wiem . przeciez pisze ze bylo paskudnie czytac nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur opowiedz o wrazenia z... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 10:46 ...............Saturna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! IP: *.nas37.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 16.11.02, 11:56 Lesotho w Maseru. Ruchales murzynki w Victorii. W Swazilandzie w Mbabane. Waliles murzynki. A moze w Gaborone w Botswanie. How about that? Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz Re: BYLEM JUZ WSZEDZIE. PROSZE O PYTANIA!!!!!!!!! 16.11.02, 12:00 A miales czeszki w Bozeman? Gallatin Valley/ Western Montana Jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur jak bylo? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:06 kretacz napisał: > A miales czeszki w Bozeman? > Gallatin Valley/ Western Montana > Jak bylo? ..................co ci do tego? chcesz sie popodniecac? Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz Re: jak bylo? 16.11.02, 12:15 Gość portalu: Artur napisał(a): > kretacz napisał: > > > A miales czeszki w Bozeman? > > Gallatin Valley/ Western Montana > > Jak bylo? > > ..................co ci do tego? chcesz sie popodniecac? Jak bylo , bylo ironiczne, wiadomo przeciez ze nie bylo. Ales tys jest glupi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: jak bylo? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:17 .........w dupie byles i gowno widziales Odpowiedz Link Zgłoś
kretacz Re: jak bylo? 16.11.02, 12:19 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > .........w dupie byles i gowno widziales No prosze, po teksciki z podstawowki znowuz siegas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur .........na ciebie wystarczą IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:21 kretacz napisał: > Gość portalu: Artur napisał(a): > > > > > > > .........w dupie byles i gowno widziales > > No prosze, po teksciki z podstawowki znowuz siegas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: zgaszony, zatopiony,biedny arturek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:26 kretacz napisał: > dowidzenia panu ...........sorry, mozesz sie wsciekac, ja mam zabawe (jak zwykle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ......... :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 12:31 kretacz napisał: > to jestes to ty .......na nic nowego ciebie nie stac? no wysil sie!...albo daj spokoj. musze stwierdzic, ze brak ci cos kreatywnosci. hey, rozczarowujesz mnie! a mialas na poczatku morde od ucha do ucha. z wami tak zawsze: od dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: ......... :) IP: *.nas32.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 17.11.02, 02:59 Piszcie chlopaki czy byliscie w jakis ciekawych miejscach i widzieliscie jakies dobre dziwki. W Nowym Yorku spotkalem raz trzy Niemki na "goscinnych wystepach" Byly niezle, zwlaszcza dwie wysokie tureckiego pochodzenia. Pisz jak tam jest z laskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ......... :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 11:23 te tuerckiego pochodzenia, to albo zachustkowane ciotki-Tabazy albo takie lachy, ze klijenci prawie wyja na ulicy. Niemki wziely sie tez za siebie, widza, ze konkurencji cuś przybyło. z regóły na goscinne wystepy, te niedoruchane, jeżdżą na Ibize lub Jamajkę. wiesz czarnuchy z bogatymi zaganiaczami, te sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ach dorota IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 17.11.02, 17:20 ........czlowiek ma oczy i czasem nie jest z kamienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota whoremongering IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.02, 17:15 jakieś ideolo do tego, coś? Czy po prostu bez alternatywy, bez kasy nikt z Tobą nie chce, czy może Ty nie chcesz, czyco? Z ciekawości, nie złośliwie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: whoremongering IP: *.nas19.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 18.11.02, 05:25 Dla whoremongering kazdy powod jest dobry. Brak partnera, dobry humor, ciekawosc. Wszystko jednak sprowadza sie do jednego. Jak najwiecej, jak najczesciej i jeszcze troche. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota everything, all the time IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.02, 12:51 no i to jest właśnie ideologia, bo rzeczywistość, baa... thanx for flying with us i pozdrawiam też. Odpowiedz Link Zgłoś
czyrak_na_pupie_karelii Czym pobudzic ruch robaczkowy jelita grubego? 17.11.02, 05:37 Prosze o podanie perspektywy z Kenii, Islandii, oraz Wysp Fiji. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
brow_arek PRZEGAPILISCIE OKAZJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.11.02, 19:01 Na ten weekend przynajmniej. Do zobaczenia za tydzen lub dwa. browarek Odpowiedz Link Zgłoś