Dodaj do ulubionych

Taka jest rzeczywistosc

21.03.03, 00:58
Do Kanady przyjechalem w 1990 roku do rodziny zostalem na pobyt ktory dostalem 12 lat temu .Od 11 lat pracuje
w firmie FENCO w Toronto .Miesci sie ta firma przy ulicach Caledonia a Lowrence .Zarabiam obecnie 13,50 $
na godzine . Kto umie liczyc to obliczy ile to jest na czysto przy 40 godzinach na tydzien .W miedzyczasie
zona mnie opuscila i poszla do faceta ktory ma 29 $ na budowie .Mam odlozone 14 000 $ kanadyjskich .
Mam juz 54 lata .Chetnie bym wrocil do Polski , ale gdzie bede mieszkal i za co bede zyl?
Dla mnie Kanada to kanal bez wyjscia . Jestem po ekonomi w Polsce by bylo jasniej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maly Walek Wyjscie zawsze jest... IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 01:18
      Mozesz sobie jebnac w leb z karabinu, tylko nie spudluj, bo dalej bedziesz
      nadawal ze szpitala a juz wszyscy cie kurwa maja dosc.
    • Gość: grafiti Re: Taka jest rzeczywistosc IP: 216.167.186.* 21.03.03, 01:41
      wielu ludzi w polsce chetnie by sie z toba zamienilo. nie rob tego co bedziesz
      pozniej zalowal. mi wydaje sie ze po prostu ty potrzebujesz dobrych kolegow
      albo dobre hobby i zaraz ci lepiej bedzie.
      • Gość: mgrBurak Re: Taka jest rzeczywistosc IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 01:45
        wroc do Polski
        tam cie docenia
        zobaczysz jak malo jest 13.5 p/h
        • superprawdziwystarywiarus Re: Taka jest rzeczywistosc 21.03.03, 02:30
          Fryderyku, nie jestes sam. Ja jestem nizatrudnialny. Bardzo chcialbym miec
          jakakolwiek prace nawet za 13.50 kanadyjskich na godzine. Jestes szczesciarzem
          ze masz job i jak ludzie cie pytaja mozesz podac adres firmy. Ja od lat juz
          tego szczescia nie mam. A teraz z praca bardzo ciezko a zona sie dopomina. Za
          warto tej qurvvie strzlic z karabinu w ten glupi ryj i nie spudlowac jak
          poprzednim razem?

Poradz co zrobic zeby moja tez odeszla zanim ja za..bie z broni? Czy mam jej
          szczerze powiedziec co ja czeka jak mnie nie zostawi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka