Gość: YYZ IP: *.netcom.ca 11.01.02, 16:33 Czy wybor na premiera dawnego skarbnika PZPR a dawnych dzialczy z ZSMP na jego wasali mozna Twoim zdaniem uznac za cud i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NYY Re: Cud nad Wisla IP: 170.28.16.* 11.01.02, 16:39 Nie. To nie cud, to naturalna konsekwencja tego, ze Polacy tak naprawde nigdy nie pragneli i nie rozumieli prawdziwego kapitalizmu. Wierzac w mozliwosc powrotu do siermieznej, ale stabilnej przeszlosci glosuja na przepoczwarzonych czerwonych- rozowa pseudolewice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYZ Re: Cud nad Wisla IP: *.netcom.ca 11.01.02, 21:24 Gos´c´ portalu: NYY napisa?(a): > Nie. To nie cud, to naturalna konsekwencja tego, ze Polacy tak naprawde > nigdy nie pragneli i nie rozumieli prawdziwego kapitalizmu. Po ostatnich wyborach do Sejmu prasa szeroko pisala o tym, ze spoleczenstwo rzekomo odrzucilo kapitalizm. Ja tego nie rozumiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Cud nad Wisla 11.01.02, 16:42 Gość portalu: YYZ napisał(a): > Czy wybor na premiera dawnego skarbnika PZPR a dawnych dzialczy z > ZSMP na jego wasali mozna Twoim zdaniem uznac za cud i dlaczego? Obawiam sie ze Polacy polubili komune - moze sie nasza Ojczyzna nie z Unia polaczy a z Bialorusia ? Millerek moglby zostac gubernatorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: Cud nad Wisla IP: *.mentorg.com 11.01.02, 23:27 Polacy nie polubili komuny ani to zaden cud nad wisla, ale wynik wszystkich tych afer ktore rozgrywaly sie na oczach spoleczenstwa. Przeciez AWS prawie, ze otwarcie pokazywala szrym ludzia gdzie ich miejsce, kradli, koles urzadzal kolesia, zwiedzali swiat, kiedy bezsrobocie roslo i ludzie zarabiali grosze, itp. Zeby urwac od razu lawine posadzen jaki to ze mnie komunista, mnie to kto w polsce zadzi wisi, stiwerdzam tylko fakty. Przez 2 lada zadow AWS zylem w polsce wiec wiem jak bylo od zrodel. A czy teraz bedzie lepiej... Pewnie tak samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYZ Re: Cud nad Wisla IP: *.netcom.ca 12.01.02, 03:55 Gos´c´ portalu: baker napisa?(a): > mnie to ktow polsce rzadzi wisi, stiwerdzam tylko fakty. Przez 2 lata > rzadow AWS zylem w Polsce wiec wiem jak bylo od zrodel. Wyglada na to, ze jestes nowy na wygnaniu. Niepokoi mnie jednak Twoja obojetnosc na losy naszej Ojczyzny. Ciekaw jestem jak u Ciebie z jezykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: Cud nad Wisla IP: *.tnt4.portland.or.da.uu.net 12.01.02, 04:26 Ktorym jezykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baker Re: Cud nad Wisla IP: *.tnt4.portland.or.da.uu.net 12.01.02, 04:33 Ok, widze do czego pijesz. Moj blad. Pomililem wyjatki. Jak cie to az tak razi... Odpowiedz Link Zgłoś