nelles Kraków 19.06.07, 22:38 Chyba faktycznie jak już ktoś zauważył w Krakowie słabo z chuściarstwem, bo ja na ulicy widziałam tylko Kakot w kółowej a w wiązaniej nigdy nikogo:) Odpowiedz Link
bodzinka Zabrze 21.06.07, 08:23 Jestesmy z Zabrza a ja mieszkalam wczesniej w Bytomiu:) Odpowiedz Link
sarasam Re: skad jestesmy :-) 24.06.07, 15:47 witam, czy jest na forum jakas gorzowianka? Odpowiedz Link
agawikk Gdańsk 26.06.07, 15:07 Wiem, że w gdańsku jest kilka chustomaniaczek, ale mi nie udało się jeszcze nikogo z chustą spotkać. Nie zapuszczamy się jednak zbyt daleko. Krązymy w okolicach Ujeściska, ewentualnie Szpitala Wojewódzkiego. I niestety też nie udało mi się dotrzeć na warsztaty. Odpowiedz Link
sylwiunia224 Re: Gdańsk 01.08.09, 12:16 my jesteśmy z Gd Moreny i zazwyczaj spacerujemy po osiedlu ale już kilka razy miałam okazje widzieć mamę z chustą. Odpowiedz Link
promada Skawina k/Krakowa 26.06.07, 23:25 My dopiero zaczynamy ale pierwszy spacer w chuście już był! Odpowiedz Link
lumja Bielsko-Biala 27.06.07, 13:18 jestem dopiero w ciązy ale temat chust juz rozpracowuję:) czy jest ktos z moich okolic?? Odpowiedz Link
monikaa13 GDYNIA - okolice,kajkasz fajnie ze jestes z Chojni 27.06.07, 22:18 Kajkasz, Ciebie dobrze kojarze bo masz MT ja tez, i tak sobie myslalam, ze pasujesz mi tu do naszych okolic i teraz dopiero patrze ze faktycznie Chojnice, czesto bywam na Kaszubach w okolicy, Stezycy, ostrzyc, kartuz itp Odpowiedz Link
yogisia Kraków 28.06.07, 20:09 Cześć dziewczyny, tu nowa chustofanka z Krakowa. Bardzo żałuję, że dopiero niedawno znalazłam info o chustach, ale - better late then never! - chodzimy w hoppie od kilku dni a dziś nawet promowaliśmy chustofilstwo na "samym" Wawelu i w Smoczej Jamie :))) Młodej podoba się bardzo, nam duzym, też. Super forum, przeczytałam już dużo i masę się dowiedziałam - dzięki, dzięki! Buziaki dla wszystkich, Kasia - Odpowiedz Link
wroba Re: Radom 03.07.07, 15:06 O !!!! Witam wreszcie bratnią duszę z Radomia, no to chyba jest nas 3 :)))) Odpowiedz Link
mayetschka Re: Olsztyn metoda_7 to gdzie ty się kręcisz...? 07.07.07, 16:12 że Cię nie widuję? Odpowiedz Link
metoda_7 Re: Olsztyn metoda_7 to gdzie ty się kręcisz...? 09.07.07, 16:19 mayetschka napisała: > że Cię nie widuję? chuste mam od paru dni zaledwie, a kręce się na jarotach, ale może byśmy się gdzieś spotkały? Odpowiedz Link
sylwiksylwik Toruń 10.07.07, 17:14 Jest tu kto? pozdrawiam sylwia Na razie lazimy po Wrzosach i bywamy na Barbarce Odpowiedz Link
patrilla Re: Toruń 13.12.07, 11:21 hej witaj ja jestem z Torunia mieszkam na osiedlu Mokrym :o) ale na Wrzosach też bywam jak nam sie trafi długi spacerek - Pola ma tam prababcie :) na spacery zabieramy wózek ale w chuście trenujemy w domu pięknie w niej pola usypia :) ale czasem mam wątpliwości czy dobrze ja noszę, ale nie krzyczy nie marudzi więc chyba ... pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link
lucjatoja ciechocinek 26.03.08, 11:58 czesc, my jestesmy z Ciechocinka, ale to bardzo blisko Torunia. Zapraszam na spacer pod tezniami. Odpowiedz Link
yantichy Re: ciechocinek 27.03.09, 18:12 witaj, my też jesteśmy z Ciechocinka i właśnie kupujemy pierwszą chustę coby nadziać ją raźnym dwumiesięczniakiem :) Odpowiedz Link
natmoon Re: Toruń 10.05.08, 21:56 Ja też dopiero zaczynam, ale może się kiedyś spotkamy, czytałam, że było w kwietniu jakieś spotkanko ludzi chustowych, ale nie wiem czy jeszcze będzie, bo mi dziewczyna na maila nie odpisała...:-( Odpowiedz Link
yrden11 Warszawa Ochota 10.07.07, 18:50 Witam Całkiem blisko na Pola Mokotowskie :) Z Lolka to nawet kiedyś z buta sie szarpnęliśmy Gosia M Odpowiedz Link
zuza160478 Skierniewice 11.07.07, 11:01 Jest jakaś mama z mojego miasta? Bo na razie sama podróżuję z małym w chuście i jeszcze nie spotkałam nikogo. a fajnie by było:) Odpowiedz Link
annamamaalexa Re: Skierniewice 31.07.07, 11:49 Witaj Zuza, ja jestem mamą z okolic Rawy Maz, a więc zupełnie blisko SKierniewic. Też jeszcze nikogo z chustą nie widziałam. Mój Maluszek urodził się 20.06.07, a twój? Może wybierzemy się kiedyś na chustowy spacerek (jestem zmotoryzowana). Pozdrowionka Anna Odpowiedz Link
aya51107 Re: Skierniewice 27.01.08, 00:13 Zuza a gdzie spacerujesz??? Moze udaloby nam sie spotkac? Dopiero kupilam chuste i narazie sprawia nam troszke problemow :( wiec moze bys nam podpowiedziala troche co i jak? Odpowiedz Link
margo-86 SIEDLCE 11.07.07, 12:25 POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM!!! www.allegro.pl/item214810106_malutki_chlopczyk_firmowki_oraz_nowe_gratisy.html Odpowiedz Link
martuszkakh Bydgoszcz/Londyn 11.07.07, 18:34 witajcie! jestem z Bydgoszczy obecnie w Londynie. spodziewam sie malenstwa w sierpniu i jeszcze nie uzywalam chusty. jestem za takowa poniewaz jestem z regoly za wszystkim co zbliza mnie do natury. mam nadzieje, ze malenstwo tez polubi chuste. w sumie chusty jeszcze nie mam ale wkrotce przymierzam sie do uszycia. w zwiazku z tym ze nie mam w tej kwestii doswiadczenia mysle ze zaczne od chusty wiazanej (najlatwiej uszyc :) pozdrawiam wszystkich chustowiczow (duzych i malych) Odpowiedz Link
ania108 Puck 11.07.07, 19:45 Witam wszystkich, a szczególnie okolioce Trójmiasta. Mieszkamy z mężem w Pucku mamy dwoje dzieci i czekamy na trzeciego malucha ma do nas dołączyc w listopadzie. Czy jest ktoś jeszcze z mojej okolicy? Odpowiedz Link
green69 IRL 14.07.07, 10:31 Hej, mieszkam na Zielonej Wyspie i z tego co widzę chusty tu jeszcze nie dotarły. Nosidła - owszem i (o zgrozo!) dziedzi w nich przodem do świata są noszone. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mamakio Radom 14.07.07, 15:32 Chetnie poznam kogos kto ma chuste. Mam zamiar kupic kolkowa, ale waham sie jeszcze nad hoppem. Moja 7-tyg Ola ma dysplazje i moze noszenie w chuscie oprocz pieluchowania by jej pomoglo Odpowiedz Link