Dodaj do ulubionych

Post odkrywczy :-)

25.04.07, 13:01
Znalazłam świetną czapeczkę do noszenia Kluska w chuście. Na lato, rzecz
jasna, czyli kiedy słońce operuje jak głupie... Może ktoś wcześniej odkrył,
że takie bajery produkują, ja znalazłam dopiero dziś i uważam, że to świetny
patent na osłonięcie dziecia ile się da. Zwłaszcza karku, który jest
wystawiony na słońce maxymalnie i do bólu. Bądź co bądź parasolka jest jednak
trochę nieporęczna. A oto nasz dzisiejszy zakup: Czapka legionisty :-)
fotoforum.gazeta.pl/3,0,613195,2,1.html
Obserwuj wątek
    • afork Re: Post odkrywczy :-) 25.04.07, 13:04
      Śliczna i praktyczna. A gdzie ją kupiłaś?
      • agamamaani i chusta widzę nowa :) 25.04.07, 13:14
        ja na razie nie mogłąm sie powstrzymać i zakupiłam żółto - czerwoną czapkę z
        daszkiem pod kolor nairoba, ale własnie szukam czegoś z osłoną na kark.. teraz
        zakaptutrzony jeszcze młody chodzi ale już za chwilę ( nawet jutro pewnie)
        będzie mu tak za ciepło..
        albo kapelusik.. ocieni dookoła ( coś w stylu Felixa Mysiowego)
      • mdevine Re: Post odkrywczy :-) 25.04.07, 13:19
        w lubelskiej galerii Orkana :-)ale myślę, że do znalezienia w całej Polsce.
        Nawet nie spojrzałam, co to za sklep dzieciowy, na reklamówce napisane:" ams -
        m(ł)ody styl" :-)
        • mdevine Re: Post odkrywczy :-) 25.04.07, 13:23
          za wcześnie wcisnęłam enter :-) Wyprodukowana przez MaxiMo.
          Aga, tak, chusta nowa, ta przez mieszkanie kumpla męża kupiona :-) bo żyć nie
          mogłam bez niebieskiej... :-) Aż mi się colorado przestała podobać... Ciekawe,
          czy jeszcze się w nią zamotam.
          • agamamaani Re: Post odkrywczy :-) 25.04.07, 13:31
            no ja lubię obie moje chusty :)
            na zmiane używam.. a że z dzieciem jestem od 17 do 22giej to zazwyczaj jednego
            dnia nairoba a drugiego fale dunaju :) albo w zależności od ubrania wierzchniego
            :) mojego i Ślanka :D no do tego doszła jeszcze kółkowa, ale ta na specjalne
            okazje zostaje :)
            no i przydałaby się jeszcze z jedna na lato :) może krótka?? ale to jak następna
            premia bedzie..
            • guruburu Re: Post odkrywczy :-) 25.04.07, 14:06
              U nas dobrze się sprawdzały czapki-kapelusze bardzo miękkie z dużym rondem (może
              być nawet o 1-2 cm za duża, żeby głębiej siedziała. Niestety czapka ze sztywnym
              daszkiem jest mniej praktyczna u małego dziecka, które jeszcze np. sporo śpi w
              chuście. A taki kapelusz-muchomor wszystko zakrywa. Trzeba pamiętać, ze przy
              wóżku to się parasolkę montuje (a nie stawia budę, na ogół granatową... brrr)a w
              chuście na głowie dziecka słońce znacznie mocniej operuje.
              A teraz córka mówi nakryciom głowy nie... I niestety już się opaliła :( Upał u
              nas i od razy smog jak smok :/ Jedyne co chętnie zakłada to kask rowerowy i
              czepek kąpielowy (jak na basen).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka