michon 03.08.07, 09:42 czy znacie te chusty? www.girasol.de/ www.allegro.pl/search.php?string=girasol Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 10:03 SUPER :D coraz więcej chust w POlsce.. jupii!! to chusty tkane diagonalnie.. nie macałam ale czytałam .. ponoć miłe chusciska :D Odpowiedz Link
agamamaani Re: chusty nie :) 03.08.07, 10:11 ee sprzedająca na forum się udziela i piękne sari posiada :D fotogalerię trza obejrzeć :D Odpowiedz Link
olioliwa Spełniłam moje marzenie:) 03.08.07, 10:17 Zamarzyło mi się i mam:)) Może marzenia takie ma więcej osób? na allegro zajawka z cudnej oferty firmy,zapraszam do pooglądania chętnym mogę przesłać próbki pozostałych dostępnych kolorów Ola PS.Mam nadzieję ,że nie przekroczyłam >>dobrego smaku<< Guruburu w autopromocji:))) Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
ithilhin Re: Spełniłam moje marzenie:) 03.08.07, 10:45 gratulacje :-) a mozna kupic tylko bransoletke? ;-) Odpowiedz Link
anifloda Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 10:13 Fajnie :-))). Girasole podobno są świetne na zimę, bo grube. No i kolory piękne! Odpowiedz Link
seala1 Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 10:33 Ale cudne kolory!!! Ja nakupowałam tyle cvhust ostatnio.....ale jak widze tą to mnie kusi okropnie.............chyba do zasobów ślubnych sięgnę,hahhahha Odpowiedz Link
syla_j Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 12:48 Piękne to one może są, ale cena zaporowa. Dobrze,że mnie nie wzięło na kolory ;) Mój Navy Blue uważam za najpiękniejszy:) Odpowiedz Link
witbor Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 14:32 Mnie się też strasznie ta tęczowa podoba... A cena - nie jest wg mnie jakaś przeraźliwa... A jak ona się ma z grubością w stosunku do Hoppa - rzeczywiście dużo grubsza? Ktoś wie? Odpowiedz Link
tititu Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 17:12 Ostatnio polowałam na ebayu na taka pieeekna teczowa girasol. Ale niestety zostalam przelicytowana. Buuuu Odpowiedz Link
olioliwa Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 21:14 Padły dwa pytania, więc pozwolę sobie odpowiedzieć: Kasiu,bransoletkę oczywiście można kupić osobno bez chusty, mogę przesłać przykładowe wzory do wyboru, oczywiście kolory wybierasz też sama, plotę pod indywidualne zamówienia Grubość chusty ja oceniam na ciut cieńszą, taką może jak florencja jutro będę mieć szansę porównania, jeśli tylko Agaraf będzie we florce mam nadzieję,że dziewczyny na spotkaniu zgłębią przynajmniej "na pierwszy rzut oka" różnice dotykowe między Girasolami a Hoppami:)) i się podzielą będzie bardziej obiektywnie To fajnie,że nie ja jedna w te tęcze zapatrzona:)) Pozdrówki Ola Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
ithilhin Re: chyba coś nowego? 03.08.07, 21:49 > Kasiu,bransoletkę oczywiście można kupić osobno bez chusty, mogę przesłać przyk > ładowe wzory do wyboru, oczywiście kolory wybierasz też sama, plotę pod indywid > ualne zamówienia Gosiu :-) to ja pytalam. wyslij zdjecia jesli mozesz, bardzo prosze. i cene :-) myslalam, ze to plecione tam gdzie chusty a jak Ty pleciesz to jeszcze bardziej mam ochote zobaczyc. Odpowiedz Link
agaraf3 Re: chyba coś nowego? 04.08.07, 14:34 Widziałam dziś girasol osobiście są śliczne. Wybór z próbnika jest tak duży, że ciężko na coś się zdecydować. Nie miałam na spotkaniu ze sobą florki także nie mogłyśmy porównać ale na pewno jest cieńsza od np. mojej delhi bardzo podobna do florki w dotyku. Naprawde cudne te chusty:) Odpowiedz Link
olioliwa zapraszam do galeryjki koralikowej! 05.08.07, 09:31 dzięki Aga! a bransoletki wrzuciłam na voila, link poniżej koraliki Ola Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
ithilhin Re: zapraszam do galeryjki koralikowej! 05.08.07, 17:00 przepiekne! jestem, przyznam sie. troche zaskoczona, bo nie wiem czemu pomyslalam o plecionkach z wloczki czy muliny a nie o korlaikach. ale jestem pod wrazeniem - cudne sa! czy moge prosic o info cenowe na priv (gosia@petronet.pl)? ta mi sie podoba bardzo bardzo: voila.pl/qz6bw/index.php?33 Odpowiedz Link
olioliwa Re: zapraszam do galeryjki koralikowej! 05.08.07, 23:40 Gosiu wyslalam na priva! Ola Nawojka roczek tulipanowo Odpowiedz Link
monchhichi Re: chyba coś nowego? 07.08.07, 17:27 Też widziałam i macałam w niedzielę, ale dopiero dziś mam czas napisać. Girasole są super. Bardzo ciekawe kolory, ale najbardzej mnie ujęły miłym materiałem - cieńszym od hoppa i nati, łatwiej mi się motało, szczególnie węzeł wiązało, myślę, że są super na lato. Teraz w gorące dni rezygnuję z noszenia, bo nie chcę się opatulać takim "kocem", ale jakbm miała takiego jaśniutkiego girasola, to kto wie.. :-) Dziewczyny, dziękuję za miły spacer i Oli dziękuję za poratowanie z biletem powrotnym ;-) Przegryzam w sobie tego girasola jasnego w paseczki... Ola, jak już będziesz go miała to daj znać, może wpadnę obejrzeć.. chociaż obejrzeć :-) Odpowiedz Link
monchhichi Re: chyba coś nowego? 07.08.07, 17:30 Aha, jeszcze jedno - co prawda tylko chwilę miałam Jagodę w koali w girasolu, więc nie do końca się mogę wypowiadać, ale wydawało mi się, że materiał dobrze się nosi - dobrze opatula i wygodny jest. Nie wiem za bardzo, ile może ważyć moja córa - coś tak między 9 a 10 kg chyba. Odpowiedz Link