kotka232 29.01.08, 10:38 na www.chustomania.plnie ma nic dostepnego a na miala nie odpowiadaja, kiedys mozna bylo przez allegro ale chyba teraz juz nie, pomozcie, pilnie ja potrzebuje dziecko ma zapalenie pluc i trzeba je nosic cała dobe :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 11:13 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4673595 to znalazlam nowych na allegro. a w sklepie na Chustomanii www.chustomania.pl/online/chustomania/cis-web2_chust.nsf/Inhalt/Produktliste_size2 jak jest zielone lub zolte koleczko to znaczy, ze towar dostepny. Odpowiedz Link
lola_22 kotka 29.01.08, 12:36 ale jesli dziecko chore to moze lepiej pozyczyc od kogos dowolna chuste bo dostawa troche potrwa ... skad jestes ? Odpowiedz Link
ithilhin Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 13:03 a poza tym na szybko mozesz sobie zrobic chuste chocby z przesieradla. instrukcje wizania znajdziesz chocby na stronie Chustomanii. Odpowiedz Link
undomestic_goddess Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 14:45 www.ekodzieciak.pl - polecam storchenwiege - boskie sa, a Ekomama robi fajne warsztaty, na ktore wart isc. Sorki, ze sie wcialam w Hoppowy watek, ale nie tylko hoppy sie u nas sprzedaja. Do tego jeszcze mozna kupic Babylonie - nikt sie nie skarzyl na jakosc e-sklepu z babylonia i nie tylko. www.chusty.com.pl/ PS nie mam procentu od sprzedazy z tych stron - lubie i cenie ich rzetelnosc i zaangazowanie w temat :-) Odpowiedz Link
ithilhin Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 16:19 undomestic - storche sprzedaje jeszcze sklep Koala i Gugu-gaga. i wiele innych chust jest w sieci - didymosy, girasole, lana, ellaroo.... Koleznka pytala o Hoppa to otrzymala o Hoppie odpowiedz. Jakby pytala ogolnie to odpowiedz bylaby ogolna :-) Odpowiedz Link
undomestic_goddess Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 19:54 Przepraszam - pomoc chcialam :) Podalam najlepiej mi znane adresy - wszystkie sa wymienione w watku zbiorczym. Odpowiedz Link
andziulindzia Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 21:05 O Nati zapomniałyście, jak juz wymieniamy chusty. A przecież Nati to polski producent ze świetnymi chustami. I do tego zachwalany na TBW Odpowiedz Link
ithilhin Re: gdzie kupic nowa? 29.01.08, 22:27 andziulindzia napisała: > O Nati zapomniałyście, jak juz wymieniamy chusty. A przecież Nati to > polski producent ze świetnymi chustami. I do tego zachwalany na TBW rzeczywiscie zapomnialam - ale to naprawde z pospiechu. w pracy bylam (*blushing*) Odpowiedz Link
undomestic_goddess Nati 30.01.08, 08:39 Nati to moja ulubienica przyrosla chyba do mnie, ze o niej zapomnialam. Odpowiedz Link
buns Zerknij tu:) 29.01.08, 15:26 producenci i sprzedawcy dostępni na forum: fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ui/xc/5uur/gBDBJnb3WPb16jB4TB.jpg Odpowiedz Link
agamamaani buns 29.01.08, 21:48 teraz ja się wetnę ale dałaś link do zdjęcia - całkiem ślicznego :) a wszystcy dostępni sprzedawcy i producenci są tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44603&w=68152260&a=68152260 Odpowiedz Link
buns oops, przepraszam 30.01.08, 08:39 miałam dwie strony otwarte i wklejałam nowe zdjęcia, przepraszam Odpowiedz Link