mirabelka10 04.06.09, 21:38 jak w tytule...dodam tylko ,że mam już girasola-jak można byłoby porównać te dwie chusty do siebie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morepig Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 05.06.09, 11:42 zalezy jakiego masz girasola ;-D bo od mojego girasola rasta rozowy lenny jest na bank cienszy. Odpowiedz Link
marjanka_boss Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 05.06.09, 19:18 Jak morepig rzecze tak jest (nie wiem co macałam, może i tego garisola też ;P) Ja tylko dodam, że na dotychczasowe ciepłe dni nosi się dobrze, nie zgrzałam się ani ja ani Młoda. Ale też prawdziwych upałów jeszcze nie było. (na takie kupiłam sobie maruyamę) m. Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 05.06.09, 22:34 to nie wiedziałam,że jest jakaś różnica w grubości?!mam koktail ogrodowy skośnokrzyż. a które to te cieńsze? Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 05.06.09, 22:35 a mam ochote na lilak. Odpowiedz Link
kirah2 Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 06.06.09, 09:39 Ja też, boski kolor :) jak już go nabędziesz, to opisz dokładnie i wstaw zdjęcia w akcji :) Odpowiedz Link
morepig Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 06.06.09, 17:30 zawsze sa roznice miedzy kolorami, kazda chyba firma tak ma.. nie zauwazylam tego w zakardach i cienkich hoppkach oraz storczach i nati bambusach... no i jeszcze pozostaje kwestia "zeszmacienia" szmatki, im bardziej zuzyta tym bardziej miekka i cienka ;-) Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 06.06.09, 21:26 wyciągam wniosek z tego taki iż lenny lilak zda się na lato? tylko podpowiedzcie jaki rozmiar skoro mam już 4,7 ? zamierzam wiązać plecaczki i te pętle na biodro oraz 2x. Odpowiedz Link
marjanka_boss Re: Chusta lenny lamb dobra na lato? 07.06.09, 21:11 Ja bym lilaka na lato nie wzięła, bo ciemny. Dlatego mam magnolię ;) Lilaka pewnie na jesień dokupię :D A co do długości, to wzięłam L, ale też bluzki noszę 42-44 (bo w mniejsze mi się biust nie mieści ;P) Akurat starcza do 2x i na biodro (plecaczek tylko z maru wiązałam na razie) i za dużo nie wisi. I Ada spora jest też. m. Odpowiedz Link